Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως τις 28 Μαρτίου

Το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, μετά την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων που συνεδρίασε στην Αθήνα στις 15-03-2016 και αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής έως και τη Δευτέρα 28-03-2016, συνεδρίασε εκτάκτως και επικύρωσε την παραπάνω απόφαση.

Μετά ταύτα η αποχή που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου 2016 συνεχίζεται για τρίτο μήνα, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί στα βασικά αιτήματα του δικηγορικού σώματος σε σχέση τόσο με το ασφαλιστικό (αυτοτέλεια του Ταμείου Επιστημόνων-Ελευθέρων Επαγγελματιών-Αυτοαπασχολουμένων, κατάθεση αναλογιστικής μελέτης, ελάφρυνση των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών), όσο και με το φορολογικό σύστημα (καθιέρωση αφορολόγητου ορίου, ευνοϊκές διατάξεις για τους νέους Δικηγόρους, καθώς και για όσους έχουν εισόδημα έως 20.000 ευρώ, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος).

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτριος Π. Στεφανίδης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξανδρος Ν. Σιάμκουρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.