Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρός αστυνομικός σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Βροντερό

Νεκρός έπεσε ένας αστυνομικός 43 ετών και δύο Αλβανοί ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών στη Φλώρινα. Οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι κοντά στα σύνορα.
Ο καταιγισμός πυροβολισμών έπεσε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στο Βροντερό Φλώρινας σε έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν αστυνομικοί σε λαθρέμπορους όπλων.
Οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στους λαθρέμπορους οι οποίοι μόλις τους αντιλήφθηκαν έστρεψαν τα όπλα εναντίον τους.
Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε κοντά στη Μικρή Πρέσπα, όπου οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο.
Οι δράστες εκτιμάται ότι ήταν λαθρέμποροι, οι οποίοι άνοιξαν πυρ όταν τρεις αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν την καλύβα όπου βρίσκονταν οι κακοποιοί.
Ο νεκρός υπαρχιφύλακας ήταν πατέρας ενός παιδιού.

26 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΟΡΠΑΓΚΑΖ ΗΧΑΝ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΘΑΝΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλια καλο ταξιδι.Δυστυχως επεσες μαχομενος για μια ελλαδα που τρωει τα παιδια της.Για ενα σαπιο συστημα και συμφεροντα των λιγων λοιπον οποιος εχει αλβανους στη δουλεψη του ντροπη τους και μοιραια τους η τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Megalo to penthos gia Olous mas alla kai opoios ellhnas metanasths diapratei egklhma den shmainei oloi einai gklhmaties kai prepei Oi germanoi h Oi australoi ergodotes toys na tous diwxoun. Tetoies stenaxwres wres Oi vlakeies den prepei na grafontai.

      Διαγραφή
  3. Έτσι κατάντησε την Ελλάδα ο Προπό - Δένδιας. Έρμαιο των επιδρομέων, με παλικάρια αστυνομικούς που στρέφουν περίστροφα σε καλάσνιικωφ χωρίς αλεξίσφαιρα επειδή η "Δημοκρατία" μας κατακλέφτηκε από τους κλέφτες "Δημοκράτες" πολιτικούς. Τιμή και δόξα στον Ηλία που έπεσε για την πατρίδα. Εμείς βλέπουμε πως κατάντησαν οι αλήτες πολιτικοί την χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΛΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ! ΠΟΤΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ! ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρπαγες πολιτικοί τι θα πείτε στο 12 κορίτσι:" Έπεσε ο πατέρας σου για σένα, για νη μην κινδυνεύεις; " ," Έπεσε για την πατρίδα;" Τι θα του πείτε αν σας πει ο Άι-Βασίλης θέλω να μου φέρει τον πατέρα μου πίσω για δώρο. Μπορείτε να της πείτε την αλήθεια; Μπορείτε, έχετε το θάρος να της πείτε ότι κοιτάτε όλοι να κλέψετε από την Ελλάδα σε βάρος απλών ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους με τα λιγοστά που τους δίνετε;
    Ηλία ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει και ΝΑΙ όντως είσαι ένας ΗΡΩΑΣ καλό ταξίδι να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνον προς ένδειξη σεβασμού στη θυσία του αστυνομικού, ας σωπάσουν οι εργολάβοι της πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος.
      Μπορούν να κρατήσουν το θέμα και τις απόψεις τους και να μας πουν οτι θέλουν μετά από τρεις ημέρες. Σεβασμός πρέπει και στους συγγενείς και στους οικείους του θύματος, τα δεδομένα των οποίων ανατράπηκαν βίαια. Το τελευταίο που χρειάζονται είναι κομματικές μπουρδολογίες.

      Διαγραφή
  7. δεν φταινε μονο οι πολιτικοι φταιμε και μεις που τους μαζεψαμε.για να μη δωσουμε 5 ευρω παραπανω σε δικα μας παιδια οι αλβανοι γιναν εξπερ βοσκοι οδηγοι χτιστες κ.α και φτασαμε αφραγκοι ωνασηδες να μας σκοτωνουν για 700 ευρω και αυτοι πλουσιοι στην αλβανια ντροπη και αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τιμή και δόξα στον αδικοχαμενο αστυνομικό αυτά να τα βλέπει το κράτος και ο βλάκας ο Δένδιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΡΗΝΕΙ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Σαμαρας ολο καμαρι ειταν οταν ανοιξε τα συνορα με την αλβανια εκανε μεγαλο κατωρθωμα μας εφερε ολοι τη βρωμια στη χωρα μας.....ας ερθει τωρα να πει σαυτην την γυναικα και το παιδακι γιατι σκωτοθηκε ο παρερας του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έχουμε πόλεμο εδώ και 10 χρόνια αλλά δεν το είχαμε καταλάβει!
    απέναντι πρέπει να βγουν g3a3 χωρίς πολλά πολλά !!! η ατιμωρησία στην Ελλάδα μας κατάντησε έτσι ώστε να μην μας σέβεται κανένας!!!
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο οι αλβανοι που περνούν παράνομα τα συνορά μας ειναι κακοποιοι δολοφωνουν εν ψυχρώ,ειναι ισοβίτες δις και τρις στην χώρα τους και χάσαμε ένα παλικάρι άδικα.

      Διαγραφή
  12. as kynhgaei o dendias thn xrysh aygh
    ayth ftaei gia ola
    axrhste dendia entolodoxe to symferontvn poylhses thn ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ntroph sas patriwtakia ! Metatrepetai to penthos tou astynomikou swmatos kai ton thrino ths oikogeneias se politikh propaganda. Afhste ta gia meta THN khdeia kai Apla prospoiithite oti thrineite . Tha ta diavazei h oikogeneia kai den xerw to tha skeftetai......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του δολοφονημένου αστυνομικού κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του. Είναι σημαντική η προσφορά των αστυνομικών που διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα σε περιπολίες και ελέγχους. Οι ελλείψεις που υπάρχουν σε εξοπλισμό και στην εκπαίδευσή τους πρέπει να καλυφθούν άμεσα και με σύγχρονους μεθόδους.
    Η προφύλαξη της κοινωνίας μας από παραβάτες, κακοποιούς κ.α είναι ουσιαστικός παράγοντας για τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τωρα τι θα πουν καποιοι βολεμενοι στα γραφειακια τους που λενε οτι η αστυνομια δεν κανει τιποτα εδω στη φλωρινα?αυτοι δεν κινδυνευουν,εμεις ομως που εχουμε αστυνομικους στην οικογενεια μας ειμαστε με τον φοβο καθε μερα.ντροπη οχι μονο στο κρατος αλλα και στους ανθρωπους που βριζουν την αστυνομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν μπαίναν στα Σκόπια η εντολή ήταν μία σκότωμα επί τόπου,γέμισαν τα βουνά πτώματα,όχι θα παίζουν σάν εμάς,με αυτούς τούς επαγγελματίες εγγληματίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο θεος να αναπαυσει την ψυχη του και να δινει δυναμη στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τα θερμα μου συλλυπητηρια για τον χαμο του γενναιου μας αστυνομικου..καλο ταξιδι Ηλια , και κουραγιο στην οικογενεια και ποιο πολυ στην μικρουλα μας...(Β)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. συλλυπητηρια στην οικογενεια καλο ταξιδι Ηλια..σταθηκες γενναιος..κουραγιο στην μικρη οι αλλοι θα τα καταφερουν για αυτην ληπαμαι.♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό παραδεισο..θα σε έχουμε παντα στις καρδιες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόνον προς ένδειξη σεβασμού στη θυσία του αστυνομικού, ας σωπάσουν οι εργολάβοι της πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος.
    Μπορούν να κρατήσουν το θέμα και τις απόψεις τους και να μας πουν οτι θέλουν μετά από τρεις ημέρες. Σεβασμός πρέπει και στους συγγενείς και στους οικείους του θύματος, τα δεδομένα των οποίων ανατράπηκαν βίαια. Το τελευταίο που χρειάζονται είναι κομματικές μπουρδολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μη γίνεστε ανόητοι! Ποιός δε σέβεται την μνήμη του Ηλία! Οι αστυνομικοί είναι τα παιδιά μας! Τι έκανες εσύ γι αυτούς; Μάλλον τίποτα! Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη λειτουργίας πολλών τομέων ! Άρα ευθύνες στους τοπικούς άρχοντες που ψηφίζουμε!

      Διαγραφή
  22. Θερμα συλλυπητήρια και κουραγιο στην οικογενεια.... ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΗΛΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.