Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Μαθήματα ελληνικής ιστορίας από τη Χρυσή Αυγή

Προς υλοποίηση της αποφάσεως του 8ου Συνεδρίου του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή που ψηφίστηκε ομόφωνα μετά από προτάσεις πολλών Τ.Ο. (μεταξύ των οποίων και της Φλώρινας) στις 26 Μαρτίου 2016 για την παρουσίαση μαθημάτων/ομιλιών ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 8 μ.μ., θα παρουσιασθεί η 2η ομιλία της σειράς με θέμα: «Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΕΞΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ».

Τα μαθήματα Ιστορίας παρουσιάζονται ανά δεκαπενθήμερο ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα. Η παρακολούθηση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ χωρίς καμία προσυνεννόηση ή δέσμευση.

Τόπος διεξαγωγής στην πόλη μας είναι τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Φλώρινας που βρίσκονται στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΔΗ 76 (Παύλου Μελά και Στεφάνου Δραγούμη, 1ος όροφος).

Το πρόγραμμα των δύο ομιλιών του κάθε μήνα θα ανακοινώνεται έγκαιρα αρκετές ημέρες πριν την πρώτη ομιλία, κάτι που δεν ήταν εφικτό να γίνει λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων για την ομιλία της 6ης Απριλίου που δόθηκε με θέμα: «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ – ΣΦΑΓΗ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ».

Πέραν των ανά δεκαπενθήμερο μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας, τα γραφεία είναι ανοικτά ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΛΗΝ ΕΟΡΤΩΝ από τις 7 μ.μ.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλατεία Γεωργίου Μόδη 76
(Π. Μελά και Σ. Δραγούμη, 1ος όροφος)

7 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΥ ΈΛΛΗΝΑ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω αλβανο,να ερτει? Συριο προσφυγα?εντνο μακεντοντσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορία είναι η παρουσίαση. Οι τουρκαλβανοί ήταν πάντοτε εχθροί μας. όσο για τους γυφτοσκοπιανούς και οι πέτρες φωνάζουν την Ελληνικότητα του Μοναστηρίου , της Αχρίδος , της αρχαίας Ηράκλειας.

      Διαγραφή
  3. Εσείς 4;58 την Ξέρετε την Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 18-4-2016, 4.58μμ, πάω στοίχημα ότι είσαι ρουφιάνος κυπατζής, γιός ρουφιάνου και εγγονός ρουφιάνου, ότι η οικογένειά σου χειροκροτούσε τον Παπαδόπουλο και μετά το παίξατε "αντιστασιακοί". Ότι το παίζετε μακεντόντσι και έχετε ρουφιανέψει άλλους ως εαμοβούλγαρους για να τους φάτε τα χωράφια. Άν έχεις κότσια, γράψε κάτι επώνυμα και θα δεις τι θα βγεί στην φόρα για σένα και την οικογένειά σου. Χαφιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλβιος εστί όστις της ιστορίας έσχε μάθησιν. Το παρελθόν καθορίζει το παρόν , αλλά και τα δύο το μέλλον μας. Ν α γνωρίσουμε την ιστορία μας για να καταλάβουμε τα λάθη του σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.