Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Όλο το βράδυ τρέχαμε και το πρωί μας πιάσανε!

Κάποτε σε ένα δάσος συνυπήρχαν δυο αλεπούδες και ένας λύκος, οι μάχες που έδιναν κατά καιρούς για την ηγεσία και τον έλεγχο της περιοχής ήταν σκληρές.

Ο καθ’ ένας προσπαθούσε να επιβληθεί και να κυριαρχήσει στους άλλους τα χρόνια πέρναγαν και ο λύκος κρατούσε πάντα την πρωτιά!

Κάποια στιγμή οι αλεπούδες συναντήθηκαν κρυφά και συμφώνησαν να συνεργαστούν προκειμένου να επιβληθούν στον λύκο, κάθε φορά που έκαναν ένα βήμα εμπρός κατέστρεφαν ότι έβρισκαν στο πέρασμα τους, ότι θα μπορούσε στο μέλλον να τις κάνει κυρίαρχες του δάσους.

Έτσι ήρθε ο καιρός που όλα ήταν έτοιμα για την τελική μάχη, όρθωσαν το ανάστημα τους και στάθηκαν απέναντι στον λύκο, ο λύκος τις κοίταξε περιφρονητικά και έδειξε τα δόντια του.

Οι αλεπούδες τράπηκαν σε φυγή άρχισαν να υποχωρούν αλλά δεν έβρισκαν πίσω τους τίποτα να προστατευτούν…τα είχαν καταστρέψει όλα.

Η μία αλεπού που κάποτε είχε ένα κομμάτι της ηγεσίας στο δάσος γύρισε στην άλλη και της είπε: Ήταν λάθος που καταστρέψαμε όλα αυτά που σήμερα θα μπορούσαν να μας φανούν χρήσιμα, τώρα είναι αργά δώσαμε την νίκη στον λύκο… «Όλο το βράδυ τρέχαμε και το πρωί μας πιάσανε».

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

5 σχόλια:

  1. Περιγράφει ακριβώς τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας! Ξυπνάτε!! (Όχι οι πολιτικοί, ο λαός!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον 2:58 η αναφορά είναι καθαρή μιλά ο κ. Ηλιάδης για την συμμαχία τω δυο βουλευτών απέναντι στον δήμαρχο για την προεδρεία στην ΟΝΕΔ, αυτό καταλαβαίνω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Σπύρο ελεγξτε τα χαπια σας , μηπως έχουν ληξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι και ψιλοάσχετος ΝΟΔΕ το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o afigitis kanei auto pou kseri na kanei kalitera sto dimarxo..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.