Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Φλώρινας, για πρώτη φορά, ο Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα!

Ακριβώς στο… νήμα (τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου) ο Μακεδονικός Αγ. Παντελ. πήρε το «χρυσό» 1-1, ισοφαρίζοντας στο 78΄, μέσα στο Αμύνταιο από τον – έτερο διεκδικητή του τίτλου – Ερμή στον χθεσινό τελικό πρωταθλήματος.

Ήταν ένα ματς που.. έσπαγε καρδιές. Ο Ερμής (ήθελε μόνο νίκη για να στεφθεί εκείνος πρωταθλητής) προηγήθηκε με τον Τάσο Ανδρεάδη (κοντινό σουτ στο 52΄) και ο Μακεδονικός απάντησε με τον Σίμο Αθανασιάδη (78΄) με εύστοχο ριμπάουντ σε δική του αποτυχημένη εκτέλεση πέναλτι (απόκρουση Παπαδόπουλου).

Λίγο νωρίτερα (75΄ αλλά ουσιαστικά στην ίδια φάση καθαρού αγώνα χωρίς διαμαρτυρίες και καθυστερήσεις) και σε φάση σκηνοθεσίας… Άλφρεντ Χίτσκοκ ο Αντώνης Μαρκόπουλος είχε ηττηθεί και πάλι από τον «πορτιέρο» Βαγγέλη Παπαδόπουλο από τα 11 βήματα με τον Αθανασιάδη να.. τσιμπάει την μπάλα και να ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο κερδίζοντας δεύτερο πέναλτι στην κατάληξη της ίδιας φάσης.

Έτσι οι «Patelakers» γιορτάζουν από το απόγευμα, με την ψυχή τους (οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και στην πλατεία του χωριού), το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και είναι εκείνοι που θα εκπροσωπήσουν το Νομό μας στα πλέι – οφ ανόδου στη footballleague 2.

Δείτε φωτογραφίες εδώ.

Πηγή: florina-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.