Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση της διοίκησης του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα

Το Δ.Σ του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους σπουδαίους και ικανότατους ποδοσφαιριστές μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχει η ομάδα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον προπονητή της ομάδος Στέλιο Νταμπίζα, τον φίλαθλο κόσμο που με την πολυπληθή παρουσία του έδινε δύναμη και αυτοπεποίθηση στους παίχτες της ομάδος μας για την ιστορική επιτυχία - κατάκτηση του πρωταθλήματος 2015-2016 της ΕΠΣΦ για πρώτη φορά στα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Ένας τίτλος που κατακτήθηκε πανάξια καθώς η ομάδα μας απέδειξε μοναδική σταθερότητα κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι από την πρώτη ως και την τελευταία αγωνιστική βρισκόταν στην πρώτη θέση την βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η φετινή επιτυχία είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας πολλών ετών και εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που πετύχαμε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό εν όψη των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Επίσης νιώθουμε την ανάγκη αυτό το πρωτάθλημα να το αφιερώσουμε σε δύο φίλους της ομάδος μας που δεν είναι πλέον μαζί μας τον ΣΤΕΦΑΝΟ και τον κύριο «θείο» ΒΑΣΙΛΗ.

Σε αυτό το σημείο και επειδή πολύς λόγος έγινε για τα παιχνίδια που κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά είναι απαραίτητο να υπενθυμίσουμε κάτι σε όσους έχουν βιαστεί να πάρουν θέση σχετικά με το παραπάνω.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
α) προβήκαμε σε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή-διπλωματούχου προπονητή του Ερμή Αμυνταίου
β) κατόπιν σκέψης ΔΕΝ προβήκαμε σε ένσταση για το γεγονός ότι στο μεταξύ μας παιχνίδι στην φάση των play off εφτά(7)!!!!!!! Ποδοσφαιριστές του Ερμή αγωνίστηκαν με νούμερα στις φανέλες άνω του 18 κατά σαφέστατη παράβαση του ΚΑΠ διότι θεωρήσαμε ότι αυτό αποτελεί τυπική παράβαση του ΚΑΠ και όχι ουσιαστική όπως την πρώτη περίπτωση.

ΚΥΡΙΟΙ
1. Η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα σημαίνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ αποδοχή εκ των προτέρων των όρων υπό τους οποίους αυτό διεξάγεται. Εν προκειμένω σημαίνει αποδοχή της προκήρυξης αλλά και του ισχύοντος Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου.
2. Κάθε ομάδα οφείλει κατά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό να λαμβάνει υπ’ όψιν της τους περιορισμούς που τίθενται στις μεταγραφές και να φροντίζει εγκαίρως να ενημερώνεται ΕΓΚΥΡΑ, από τους επίσημους φορείς του ποδοσφαίρου.(Ενώσεις, ΕΠΟ, Συνδέσμους προπονητών κοκ).
3. Η Διοίκηση κάθε ομάδος είναι μία ΣΟΒΑΡΗ υπόθεση. Απαιτεί υπευθυνότητα και διαρκή ενημέρωση. Οι παράγοντες του καφενείου και της εξέδρας είναι επικίνδυνοι για την ίδια τους την ομάδα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα που μιλάμε για ομάδες που «λογοδοτούν» σε μεγάλα χωριά και πολύ κόσμο, από τον οποίον αντλούν πόρους για να συντηρηθούν, το πράγμα, αντιλαμβάνεσθε, σοβαρεύει.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

4 σχόλια:

  1. Έπρεπε να σας κάνουν καμια ένσταση για την χρησιμοποίηση του σκοπιανου ποδοσφαιριστή και για την νομιμοτητα της έκδοσης του δελτίου του.Αλλά έτσι είναι όταν είσαι καβάλα στ'αλογο βγαζεις ανακοινώσεις και πουλάς τρελιτσα,πρόσεξε μόνο μην γκρεμοτσακιστεις γιατί μετα θα πονάει πιο πολύ και μην ξανά περιμένεις βοήθεια ,τα λάθη μία φορά γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάτε τώρα, μην κάνετε έτσι... Άλλωστε Αμύνταιο και Άγιος είναι κάτι σαν Παναθηναϊκός και ΟΦΗ στην δεκαετία του 80(η Ολυμπιακός και Προοδευτική για τους παλιότερους), σχετικά με το πάρε - δώσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για άλλη μία φορά χωρίς ομάδα στην Γ' εθνικη.Ο Άγιος δεν είχε πρωσοπο για Γ'.Η μονη διαφήμιση είναι ο Νταμπιζας μπράβο Στέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.