Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Α.Ο.Φ.: «Αργυρές» Τίτα και Μπέλλη, «χάλκινη» η Δούμτση στον ΜΤΒ Race Botteccia bike-fun#1

Στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά Θεσ/νίκης, πραγματοποιήθηκε την Μ.Τετάρτη 27/4/16 ο πρώτος αγώνας του Botteccia bike-fun#1, με διοργανωτή τον Δήμο Καλαμαριάς και τον ποδηλατικό Όμιλο Βέλος.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 90 αθλητές ποδηλάτες από 9 ποδηλατικά σωματεία της επικράτειας, στις μικρές και μεσαίες κατηγορίες. Ο αγώνας αυτός ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας, ενώ για την συμμετοχή στις αγωνιστικές κατηγορίες ήταν απαραίτητο οι αγωνιζόμενοι να προέρχονται από αναγνωρισμένο ποδηλατικό σωματείο και να κατέχουν δελτίο αθλητή.

Παρών ήταν και ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας με 14 αθλητές του, αρχηγό τον Μπόσκο Αλέξανδρο, προπονητή τον Τίτα Χρήστο και βοηθό προπονητή την Λαδοπούλου Βούλα. Την ομάδα κάλυπτε ιατρικά ο dr Σουμπάσης Αθανάσιος, ενώ χορηγός και υποστηρικτής ήταν το κατάστημα Kafe MIKEL Φλώρινας.



Σε μια γρήγορη και τεχνική πίστα κλήθηκαν να αγωνιστούν οι ποδηλάτες του ΑΟΦ κατακτώντας δύο δεύτερες θέσεις στην κατηγορία τους (Νεφέλη Τίτα και Μπέλλη Μαρία), ενώ στην τρίτη θέση η Μελίνα Δούμτση. Τέταρτη θέση για Ιωάννου Ελένη και Ρόζα Χριστίνα, ενώ πέμπτη τερμάτισε η Κατερίνα Νότη. Στα αγόρια ο σκληρός ανταγωνισμός και το πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών, δεν επέτρεψε το πλασάρισμα των αθλητών του ΑΟΦ στις πρώτες 6 θέσεις.



Ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας καλλιεργεί την Ορεινή ποδηλασία MTB, από το 2009 και λαμβάνει μέρος στοχευμένα κυρίως σε ποδηλατικούς αγώνες μικρών κατηγοριών. Διατηρεί φυτώριο ποδηλασίας 45 αθλητών (από τους οποίους οι 30 κατέχουν επίσημα αγωνιστικό δελτίο αθλητή για το 2016) με οργανωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης. Είναι επίσημα εγγεγραμμένο σωματείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας από το 2009-με δικαίωμα ψήφου-και διαθέτει Κωδικό Ειδικής Αθλητικής Αναγώρισης (ΦΞ77) για την Ποδηλασία και την Χιονοδρομία, από την Γ.Γ.Αθλητισμού.

Το Δ.Σ συγχαίρει σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τα αποτελέσματά τους.

Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα εντός των ημερών όταν μας αποσταλούν από τον διοργανωτή. Για photo αγώνων στο official site AOF: www.aoflor.gr

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μπόσκος Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.