Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Οι πασχαλινές επισκέψεις του δημάρχου Φλώρινας (video)

Ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016 το πρόγραμμα των επισκέψεων του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Μούσιου-Μυλωνά Όλγας, των Αντιδημάρχων κ.κ. Καραγκιοζίδη Θεοδόσιου, Αριστείδου Άρη, Μπαρδάκα Χρήστου, Καρακόλη Μιχαήλ, Απιδόπουλου Γιώργου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. Μουρατίδη Νικόλαου ενόψει των εορτών του Πάσχα σε φορείς του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ξεκίνησε τη Μεγάλη Τρίτη, όπου επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Φλώρινας και το Γηροκομείο.

Τη Μεγάλη Τετάρτη οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στα ΚΑΠΗ, στο ΚΕΦΙΑΠ και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο κύκλος των επισκέψεων έκλεισε στο Τελωνείο και στο Φυλάκιο Νίκης, καθώς και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Θεόκλητο.

Ο κ. Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι του Δήμου ευχήθηκαν σε όλους «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία, αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα για τη ζωή όλων».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.