Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών Γ. Μπαλάφα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (video)

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της περιοδείας του υφυπουργού στην περιοχή, στις 24 και 25 Απριλίου.

Ο Υφυπουργός είχε μια εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Καρυπίδη κατά την διάρκεια της οποίας τέθηκαν υπ' όψιν του μια σειρά από θεσμικά και οικονομικά ζητήματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς επίσης και θέματα που άπτονται του προσφυγικού.



Ο κ. Μπαλάφας άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα και επισήμανε ότι η πλειοψηφία τους βρίσκουν λύση μέσα από το επερχόμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά και της μεταρρύθμισης του θεσμικού πλαισίου τη Αυτοδιοίκησης, πρόγραμμα "Καλλικράτης", αφού πρώτα προηγηθεί η διαβούλευση με τους φορείς της αυτοδιοίκησης.

Ο κ Μπαλάφας τόνισε ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας ώστε να επιλύονται με αμεσότητα πρακτικά ζητήματα και καθυστερήσεις όταν και όπου παρουσιάζονται.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Ν. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ Γεώργιος Ντζιμάνης, χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, περιφερειακοί σύμβουλοι και ο εκτελών χρέη γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.