Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Καταγγελίες για τις τοπικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Αγαπητοί Φλωρινιώτες
Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να προβούμε όλοι από κοινού σε αυτή τη δημοσίευση, ώστε να μάθουν όλοι αυτά που είδαμε και ζήσαμε στις τοπικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφέρουμε συνοπτικά όλα όσα έλαβαν χώρα τόσο κατά την προεκλογική διαδικασία όσο και κατά τη διάρκεια των εκλογών και την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων:

1. ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Όπως έγραψε και η εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας, ότι στο Δήμο Πρεσπών “ψήφισαν ακόμη και οι πελεκάνοι”.
Στις 31-03-2016 ανακοινώθηκαν τα ονόματα τα οποία θα ψήφιζαν για την ΟΝΝΕΔ Δήμου Πρεσπών. Μετά την ανάγνωση των ονομάτων διαπιστώθηκε ότι 31 εξ αυτών ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή, δεν διαμένουν σε αυτή και ούτε υπάρχει κάποιο ίδρυμα ΑΕΙ-ΤΕΙ στο Δήμο, ώστε να θεωρήσουμε ότι είναι φοιτητές και έχουν δικαίωμα ψήφου. Η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν να γίνουν 31 ενστάσεις την 1-04-2016 και να σταλούν στην ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ έτσι ώστε να λάβει γνώση η ΚΕΦΕ και να αποφασίσει για το αν θα έχουν δικαίωμα οι ανωτέρω να ψηφίσουν. Επίσης ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ Φλώρινας κ. Ταλιουρίδης Νίκος, ο υπεύθυνος οργανωτικού κ. Χατζηγεωργίου Γεώργιος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κύριος Γεωργιάδης Βασίλειος. Μετά από επανειλημμένες ενοχλήσεις στην ΚΕΦΕ και στον πρόεδρο της ΝΕΦΕ για τις ενστάσεις δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και καμία επίσημη απάντηση, με αποτέλεσμα να σταλεί ο κατάλογος ψηφισάντων στης 3-04-2016 (ημέρα εκλογών) και ώρα 7 π.μ. και να είναι εγγεγραμμένα τα 31 ονόματα για τα οποία έγιναν οι ενστάσεις. Την ημέρα της ψηφοφορίας ήρθε ένα λεωφορείο στο Δήμο Πρεσπών με 22 άτομα, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή και ψήφισαν. Επίσης οι πρώτοι πέντε εξ αυτών που ψήφισαν για την ΟΝΝΕΔ, ψήφισαν παρανόμως και για την ΔΗΜ.ΤO Πρεσπών με σκοπό να αλλοιωθεί και εκεί το αποτέλεσμα (γιατί η διαφορά των υποψηφίων προέδρων ΔΗΜ.ΤO Πρεσπών μεταξύ πρώτου και δεύτερου ήταν 3 ψήφοι).
Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα έγινε εκ νέου η ένσταση για τους 22 που ψήφισαν στην ΟΝΝΕΔ Πρέσπας αλλά και για τους 5 στην ΔΗΜ.ΤO Πρεσπών .Οι ενστάσεις στάλθηκαν στην ΚΕΦΕ ΟΝΝΕΔ, ΝΕΦΕ Φλώρινας και στον πρόεδρο της ΝΕΦΕ κ.Ταλιουρίδη Νίκο. Έως σήμερα 22-04-2016 δεν λάβαμε ουδεμία απάντηση παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.

2. ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Αφού εξελέγησαν τα 5μελή συμβούλια της ΟΝΝΕΔ δήμου Πρεσπών, δήμου Φλωρίνης και δήμου Αμυνταίου, έπρεπε – σύμφωνα με την εγκύκλιο των εκλογών της ΟΝΝΕΔ - να συνεδριάσουν μεταξύ τους και να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι 3 εκλέκτορες από κάθε Δήμο, οι οποίοι θα ψηφίσουν για πρόεδρο ΝΟΔΕ Φλώρινας. Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Το μόνο που έγινε ήταν να σταλούν από τα κεντρικά και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γεωργιάδη Βασίλη, 9 ονόματα εκλεκτόρων που θα ψήφιζαν για πρόεδρο ΝΟΔΕ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ.Κορβέσης Θωμάς εκλέχτηκε 2ος στην ΟΝΝΕΔ δήμου Αμυνταίου και δεν ήταν το όνομα του στη λίστα, ώστε να μην ψηφίσει για λόγους που μόνο στην ΟΝΝΕΔ γνωρίζουν.

3. ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ωστόσο άξιο λόγου και αναφοράς είναι το γεγονός που σας παραθέτουμε παρακάτω και το οποίο καταδεικνύει τη νοθεία και τον ξεπεσμό της ΟΝΝΕΔ. Ενώ στο ψηφοδέλτιο της ΟΝΝΕΔ δήμου Αμυνταίου, υπήρχε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο ο κ. Κυριακόπουλος Μιχάλης του Παντελή ο οποίος εκλέχτηκε 3ος σε σταυρούς, στη λίστα ψηφισάντων που ήρθε για ανάδειξη προέδρου ΝΟΔΕ Φλώρινας υπήρχε όνομα του κ. Κυριακόπουλου Μιχάλη του Νικολάου, ο οποίος είναι άλλο πρόσωπο, δεν συμμετείχε καν στις εκλογές και ουδεμία σχέση έχει με το πρόσωπο που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της ΟΝΝΕΔ δήμου Αμυνταίου ως υποψήφιος. Παρ όλα αυτά ήρθε και ψήφισε στις εκλογές την 17/4/2016 και φυσικά αλλοιώθηκε γι άλλη μια φορά το εκλογικό αποτέλεσμα του νομού Φλώρινας. Βάση όλων αυτών που προαναφέραμε η ψηφοφορία για ανάδειξη προέδρου ΝΟΔΕ κρίθηκε στους 4 σταυρούς από το σύνολο των 57 εκλεκτόρων εκ των οποίων οι 9 ήταν παράτυποι και παράνομοι.

Τελειώνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα όσα προαναφέραμε έχουν ενημερωθεί όλες οι πολιτικές αρχές του τόπου.
Επίσης τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν έντιμα και χωρίς καμιά παρατυπία, ώστε να πάει μπροστά αυτό το κόμμα.

Με πλήρη εντιμότητα οι συνυπογράφοντες
Κακαράντζας Νίκος (υπ. Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Πρεσπών)
Κοσμανόπουλος Παναγιώτης (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Πρεσπών)
Ρέππας Αντώνης (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Πρεσπών)
Κορβέσης Θωμάς (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Αμυνταίου)
Κυριακόπουλος Μιχάλης του Παντελή (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Αμυνταίου).

48 σχόλια:

  1. Κοσμανοπουλος και Ρεππας απο Πασοκ σε Συριζα και τωρα σε Ν.Δ??
    Αυτο ειναι πιο συγκλονιστικο απο το ολο το αρθρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανακατευτηκε το αξιο τεκνο της πολιτικης της περιοχης μας και αλλοιωσε και αυτες τις εκλογες!
    Με συμπαραστατη τον πρωην υποψηφιο ευρωβουλευτη της περιοχης μας!
    Κυριοι δυστηχως συνεχιζεται να μας αηδιαζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τις αλλαγές των ονομάτων τα παράπονα σας στον βουλευτή ! Υιοθέτησε πρακτικές Στάθη και πήγε να δειξει την δυναμη του αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Καο τα διοικητικά συμβούλια μια χαρά συγκαλεσθηκαν αν τα μέλη δεν ήθελαν να παρεβρεθουν,μονο οι ίδιο φταίνε. Ααα και ενημερωτικά δεν έχει σημασία που βγήκε δεύτερος σε σταυρούς αλλά οτι δεν είχε την πλειοψηφία στο 5μελες για να εκλεχθεί. Φιλια ένας οννεδιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο λασπη και να ριχνετε η αληθεια ειναι μια φαινεται. Εγινε νοθεια..Φιλια ενας Νεοδημοκρατης.

      Διαγραφή
    2. Οσο λασπη και να ριχνεις φιλε οννεδιτη εμεις οι 3 απο τους 5 ειμαστε στο 5μελες και ποτε δεν συγκαλεστηκε συμβουλιο.Κορβεσης Μακης Κυριακοπουλος Μιχαλης Μπασουρης Γιαννης.Εσυ γιατι δε λες ποιος εισαι..και γραφεις ανωνυμα

      Διαγραφή
  4. Ετσι και εγω βγαίνω Πρόεδρος. Είπα και εγώ θα έκανε κάποια φορά κάτι σωστό ο Βοσκός και η παρέα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νόθος πρόεδρος. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΣΧΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ.ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακυρωση της ΟΝΝΕΔ τωρα. Χωρις διαφανεια ημαστε καταδικασμενοι . Θα ημαστε πισω απο τον συριζα για πολλα χρονια. Σας παρακαλω . Να ελεγθουν ολα δημοσια και με διαφανεια , να μαθει ο κοσμος την αληθεια. Αν υπαρχουν παρατυπιες να ακυρωθουν, αν ειναι ολα καλα τοτε εχει καλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν σχολιαζετε την άφιξη Λεωφορείου από την Καστοριά και την Κοζάνη με Οννεδιτες ψηφοφόρους ενός υποψηφιου;αυτοί ήταν νόμιμοι γιατί υποστήριξαν την ομάδα του Σταθη; Δεχτείτε την ήττα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε περιμένομε ν' άρθεις και πάλι
    μαζί να φτιάξομε μια Ελλάδα μπαχάλι
    (Είναι που είναι από όλους σας στο μαύρο της το χάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρωτηστε τον Στάθη και τον βουλευτή ποσο καθαρη ηταν η διαδικασία γιατί αυτοι εβαλαν το χερακι τους!! Και φτανει με αυτέ τις πρακτικές μετα απο κάθε ήττα να βομβαρδιζετε τα blog με ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπή σας. Εσείς ρε δεν αλλάξετε το ψηφοδέλτιο απο τα κεντρικα; εσείς δεν σπασατε τα τηλέφωνα για να βαλετε τελικά τον δικο σας ; ενω σε όλα τα πρακτικά έχει περαστεί το άλλο παλικάρι ξαφνικα δια μαγείας την ημερα της ΝΟΔΕ ηταν άλλος. Άντε σπίτι σας ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχετε πολύ πλάκα. Ρε το λεωφορείο ο Τσακαλίδης το έφερε απο ΤΕΙ Καστοριάς για να ψήφισει εσάς χαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα είστε για γέλια!!!!!! Να εγκριθούν οι ενστάσεις εκεί θα γελαμε και θα σας δείχνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρόμα και δυσωδία . Αυτή είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης;;;;; Εδώ μιλάμε για ΠΑΡΟΝΟΜΙΕΣ . ΜΑΪΜΟΥ ΝΟΔΕ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ. Ντρέπομαι που πήγα και ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΟΘΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ...ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΥΤΟ... ΩΣ ΝΕΟΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΣΤΑΘΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΒΟΣΚΟΣ ΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..
    ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΝΝΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Τ ΝΙΚΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΑΣ...ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΖΕΡΒΑ (ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΔΥΟ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΝΝΕΔ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με 2.29 μ.μ.αντε στο σπίτι σας..ημουν μπροστά όταν έφτασε το λεωφορείο και κατέβηκαν 40-50 άτομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάπου διάβασα ψήφησαν λέει και οι πελεκάνοι στης εσωκομματικές της ΝΔ ,εντάξει σε αυτό το κώμα είναι γνωστή πρακτική, κάποτε είχαν ψηφήσει και τα δέντρα……!!! Αλλά και σε εσωκομματικό επίπεδο??? Εεε δεν έχετε το θεό σας πια!!! Σας βαρέθηκε ο κοσμάκης!!!! Παντός η μαφία των εκλογών και της αλλοίωσης των αποτελεσμάτων ξαναχτύπησε ακόμα και εσωκομματικά έπαιξε βρώμικα (όπως άλλωστε ξέρει και καλύτερα, όλα τα αποτελέσματα με 1-2 ψήφους διαφορά) ο άρχων της πόλεως!!! Μην αναρωτιέστε για την Πρέσπα ακόμα και εκεί έχουν τον δικό τους μεγάλο ευρώ-παράγοντα που κάνει τα κουμάντα του με νταηλίκι...είπαμε ψήφισαν και οι πελεκάνοι !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ΝΔ διαδικασίες σαν αυτή οδηγούν σε απόλυτο ΦΙΑΣΚΟ. Λοιπόν.

      Κυριάκο Μητσοτάκη ΔΙΟΡΙΣΕ ένα άτομο στην Φλώρινα να τελειώνουν "οι τυμπανοκρουσίες των τενεκέδων" .

      Διαγραφή
  19. ο πρωην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ είχε κανόνισε και στα 3 εκλογικά να υπάρχει δικιά σας εφορευτική επιτροπή . τι κουραφεξαλα μας λέτε τώρα; εκεί ειμασαταν και τα βλέπαμε και τα ακουγαμε. Κανονοσατε τα παντα και οι καθαρη νίκη ήρθε. Αφήστε τις βλακειες και κοιτάξτε να το αποδεχτειτε. Αλλιώς κερναει ο ρασ*ικος σοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να παραιτηθει ο προεδρος αν ειναι καθαρος και να ξαναγινουν εκλογες χωρις οννεδ ωστε να κερδισει με την αξια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ήττα δεν χωνευεται και ξερναει εμετικες συκοφαντιες.Με τέτοια λασπολογια δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα.Δεν μπορείτε να σπιλωσετε τον καθαρό ουρανό.Εσείς εκτίθεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Καραγκιοζίδης τι λέει για όλα αυτά? Περιμένει τι θα του πει ο Δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βγες με το ονομα σου ανωνυμε οπως πολυ σωστα καναν στην αναρτηση.Βλεπεις καθαρος ουρανος .. αλλοι εναι οι λασπολογοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αισχος!! Ντροπη!! να εκλεγεσε με νοθειες!! να παραιτηθουν ολοι!! ντρεπομαι που ειμε ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είστε για γέλια και για κλάματα όλοι σας ρε. Οι μεγάλοι θα μοιράσουν την πίτα και εσείς θα πάρετε τα ψίχουλα που θα τους πέσουν. Οι μεν ξεφτίλες που κάνατε ότι μπορούσατε για να βγείτε λες και θα κάνετε τίποτα και οι δε που Δε μπορείτε να δεχτείτε την ήτα. Αν και νομίζω πως όλα τα κάνουν από τα γραφεία δε θέλω να πιστέψω ότι ακόμα ασχολούνται με αυτό τα παιδιά. Και κάτι τελευταίο πως είναι δυνατών άτομα ως 30 ετών να έχουν πάει σε 3 κόμματα όπως λέει το πρώτο σχόλιο; αποκτήστε ζωή ρε όλοι σας ο κόσμος εκεί έξω έχει σοβαρά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ πιστευεις τα ψεματα που λεει ο καθενας.

      Διαγραφή
    2. Για ποια ψέματα μιλάς; απλά μην ασχολείστε με γελοία θέματα. Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για το ίδιο κόμμα!!!

      Διαγραφή
  26. Που να ερθετε και παλη στην εξουσια.αλοιμονο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παπαγαλακισ σταθακια δεν κουραστηκατε να ρίχνετε χολη; παρτε το απόφαση χασατε και την τελευταία ευκαιρία να ανακαμψετε.Δεν θα υπάρχει άλλη γισ αυτό σφαδαζετε σαν πληγωμενα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι ωραια παραταξη θελει να κυβερνησει την χωρα. Μια ζωη ΒΙΑ- ΝΟΘΕΙΑ- ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Μονο ο Μητσοτος, πρεπει να ζητησει ΜΕΓΑΛΗ συγνωμη απο τον ΟΝΝΕΔιτικο ΛΑΟ και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όταν χάνεις είναι νοθεία.....
    Όταν είσαι διορισμενος πρόεδρος όλα καλά.
    Τι μας λέτε ρε παιδιά. Έγιναν εκλογές και χάσατε για άλλη μια φορά... Ότι και να πείτε ότι και να γράψετε είναι χωρίς αντίκρισμα το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ο βοσκός είναι πάλι νικητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άκη παραιτήσου. Είναι ντροπή. Βγες και πες την αλήθεια. Ένας ψηφοφόρος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη πες την αλήθεια ότι γράφουν για την διαδικασία είναι ψέματα. Ένα ψηφοφόρος σου.

      Διαγραφή
  31. Οι πελεκανοι που ψήφισαν στην Πρέσπα είναι κάτοικοι πρεσπων. Αλλά οι κάστορες και οι Σουρδοι που έφερε ο συνασπισμός ΑΝΤΩΝΙΆΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ είναι Φλωρινιωτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Την νοθεία που έκανε ο Αντωνιάδης με τον Κυριακοπουλο ντρέπεται να την παραδεχθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λες ανοησιες και ψεματα.Αν θες κατι να πεις γραψε το ονομα σου.Καμια νοθεια δεν εκανε ο Αντωνιαδης οσο αφορα εμενα και το οτι δε ψηφισα ενω ημουν στο ψηφοδελτιο .Κυριακοπουλος Μιχαλης του Παντελη

      Διαγραφή
  33. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με ένα κόμμα σαν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως την κατάντησαν;;; Την προηγούμενη φορά στην εκλογή προέδρου ΝΟΔΕ δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. Ο Θεοδώρου εκλέχθηκε χωρίς εκλογές. Τώρα με μεγάλη νοθεία εκλέχθηκε πάλι μαϊμού πρόεδρος. Πως να εμπιστευτείς τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες μέσα στο ίδιο τους το κόμμα. Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ πρωταθλήτρια στο ΨΕΜΑ και η αξιωματική αντιπολίτευση πνιγμένη στην εσωστρέφεια της και ο λαός υποφέρει από τα δυσβάστακτα μνημόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η αλήθεια είναι οτι αυτοί που έχασαν ρίχνουν λάσπη,στην οποία θα πνιγουν οι ιδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΊΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΉ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ. ΕΚΛΟΓΈΣ; ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ; ΓΙΑΤΊ ΕΚΛΟΓΈΣ;
    ΕΜΕΊΣ ΜΆΘΑΜΕ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΕΟΔΡΟΥΣ ΝΟ. ΔΕ ΘΕΌΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΛΆΤΕ ΤΟ ΤΡΌΠΟ ΣΚΈΨΗΣ. ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.. ΒΈΒΑΙΑ ΑΝ ΉΤΑΝ ΑΛΛΙΏΣ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΈΛΑΜΕ.
    ΆΡΑ ΛΟΙΠΌΝ ΠΟΙΑ AMSTEL.... ΕΕΕΕΕ ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αφου τα πορισματα μενουν στα συρταρια και δεν υπαρχει ενας γεναιος να οδηγξσει τα πραγματα εκει που πρεπει αλιμονο στον τοπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δεχτείτε την ήττα σας με αξιοπρέπεια παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O ερωτησάκιας και η παρέα του γιατί σκούζουν;; Αν πιστεύουν αυτά που λένε έπρεπε να μην συμμετάσχουν στην εκλογή προέδρου ΝΟ.Δ.Ε . Αν τους έβγαιναν τα κουκιά θα ήταν όλα εντάξει;; Γιατί δεν τα είχαν καταγγείλει από πριν;;; Εγώ πιστεύω ότι η νοθεία έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με την αξιοπρεπεια της νοθειας.Ευτυχως ο κοσμος καταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΘΈΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ!
    1)ΠΟΣΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ
    2)ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΝΟΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ή ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ
    3)ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΝΝΕΔ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    4)ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΔΙΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ
    ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.