Σεμινάριο χωρικής οινοποίησης με θέμα: «Φτιάχνω σωστά το κρασί μου!», πραγματοποιήθηκε χθες από την Ακαδημία Οίνου του «Αριστοτέλη».
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Κοσμάς Ρούφας και Άρτεμις Τουλάκη απάντησαν σε ερωτήματα όπως:
• Τι πρέπει να προσέχουμε στα σταφύλια που οινοποιούμε;
• Τι εξοπλισμό πρέπει να έχουμε για να κάνουμε μια σωστή οινοποίηση;
• Πως συντηρούμε τον εξοπλισμό μας;
• Ποια είναι τα κρίσιμα σημεία ελέγχου σε μια οινοποίηση;
• Πως συντηρούμε σωστά το κρασί που οινοποιήσαμε;
• Τι είναι ωρίμανση;
• Πόσες φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα βαρέλι;
• Τι είναι θείωση του κρασιού;
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Κοσμάς Ρούφας και Άρτεμις Τουλάκη απάντησαν σε ερωτήματα όπως:
• Τι πρέπει να προσέχουμε στα σταφύλια που οινοποιούμε;
• Τι εξοπλισμό πρέπει να έχουμε για να κάνουμε μια σωστή οινοποίηση;
• Πως συντηρούμε τον εξοπλισμό μας;
• Ποια είναι τα κρίσιμα σημεία ελέγχου σε μια οινοποίηση;
• Πως συντηρούμε σωστά το κρασί που οινοποιήσαμε;
• Τι είναι ωρίμανση;
• Πόσες φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα βαρέλι;
• Τι είναι θείωση του κρασιού;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.