Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Δεύτερη θέση από τον Λάζαρο Καραμητάνη στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι

Στο βάθρο κατάφερε να ανέβει ο σκακιστής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Καραμητάνης Λάζαρος μετά από εξαιρετική εμφάνιση στην κατηγορία μαθητών- μαθητριών Δ’ Δημοτικού του 28ου Πανελλήνιου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι, που διεξήχθη το τριήμερο από 23 έως 25 Απριλίου 2016 στη Χαλκιδική.

Ο Λάζαρος, με μόλις μία ήττα και επτά βαθμούς σε εννέα αγώνες τερμάτισε δεύτερος ανάμεσα σε 87 μαθητές από όλη την Ελλάδα!

Σε πολύ καλές θέσεις τερμάτισαν επίσης οι σκακιστές Παπαδόπουλος Ζήσης, (6,5 βαθμοί- 5ος στην κατηγορία του Λυκείου) και Πατρίκη Αλεξάνδρα (4,0 βαθμοί- 4η στις μαθήτριες της Β’ Γυμνασίου), ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι σκακιστές: Αποστολίδης Αθανάσιος (5 βαθμοί- ΣΤ’ Δημοτικού), Σιώκης Λουκάς (4,5 βαθμοί- ΣΤ’ Δημοτικού), Αποστολίδης Αναστάσιος (4,5 βαθμοί- ΣΤ’ Δημοτικού), Αποστολίδης Άγγελος (3,5 β.- Δ’ Δημοτικού), Καράντζα Κωνσταντίνα (Ε’ Δημοτικού).

Στο ομαδικό πρωτάθλημα για τα δημοτικά, το Πειραματικό Σχολείο Φλώρινας (Αποστολίδης Αθανάσιος, Αποστολίδης Αναστάσιος, Αποστολίδης Άγγελος, Καράντζα Κωνσταντίνα) εκπροσώπησε την πόλη και κατετάγη 32ο ανάμεσα στις ομάδες των δημοτικών σχολείων όλης της Ελλάδας, που είχαν καταφέρει να προκριθούν στους τελικούς.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που εκπροσωπώντας την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, τα σχολεία τους και την πόλη της Φλώρινας, μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους.

Από το Δ.Σ. της Λ.Π.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.