Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας Μακεδονίας – Θράκης

Ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (ΣΕΕΝΣΑ) ιδρύθηκε στις 23/7/2015 κατόπιν απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών με την υπ'αριθμόν 394/2015 διαταγή.

Μέσω της επιστολής μας αυτής, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΣΕΕΝΣΑ (www.seensa.gr) είναι ο μόνος Σύνδεσμος εν ενεργεία αξιωματικών - υπαξιωματικών στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία αριθμεί περί τα 19000 στελέχη.

Πρόθεσή μας η ανάδειξη θεμάτων - προβληματισμών που ταλανίζουν την καθημερινότητα του συναδέλφου στρατιωτικού και η γνωστοποίηση τους στην Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία. Όραμα μας ευρύτερες συνεργασίες και δράσεις με τα Σ.Α., με πολιτικούς, εκκλησιαστικούς και τοπικούς παράγοντες, με σκοπό την ενίσχυση της προβολής και της διάθεσης των στρατιωτικών αεροπόρων για το ευρύτερο καλό.

Λόγω αθρόας συμμετοχής Μακεδόνων εν ενεργεία στρατιωτικών αεροπόρων στο Σύνδεσμο μας ως μέλη, το Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ αποφάσισε να ιδρύσει την πρώτη Επιτροπή ΣΕΕΝΣΑ - αυτήν της Μακεδονίας - Θράκης, που θα φέρει την ονομασία ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ και πλέον αποτελεί την φωνή του κάθε συναδέλφου που υπηρετεί σε μονάδες της αεροπορίας που βρίσκονται στους νομούς Καβάλας, Θεσσ/κης, Πιερίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Φλώρινας - Καστοριάς, Έβρου, Ροδόπης.

Για το Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ
Πρόεδρος : Ηλίας Κολλύρης 6983513027
Γεν. Γραμμ: Δημήτρης Ρώτας 6983508423

Για την προσωρινή Διοικούσα ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ
Πρόεδρος : Αναστάσιος Κ. Μπλάνος 6983501750
Γεν. Γραμμ: Νικόλαος Μπερμπεγιάννης 6983504556

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.