Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Πήρε βαθμό από τον Άρη η Θύελλα Φιλώτα

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Άρης έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τη Θύελλα Φιλώτα εκτός έδρας, με τους "κίτρινους" να έχουν εξασφαλίσει ήδη την άνοδό τους στη Football League.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε στο 0-0 με την Θύελλα στον Φιλώτα και παραχώρησε την τρίτη ισοπαλία, σε ένα ματς με λιγοστές ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να κάνουν περισσότερο αγγαρεία, παρά να παλεύουν το παιχνίδι. Έτσι, λοιπόν, μπήκε τέλος σε ένα σερί εννέα συνεχόμενων νικών για τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία στο 32' για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά ο Καλογέρης, έδιωξε πάνω στην γραμμή. Δέκα λεπτά μετά, ο Βουτσιάς έκανε σέντρα από δεξιά, ο Κυβελίδης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Κοντουγουλίδης απέκρουσε την μπάλα.

Λίγα πράγματα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα, αλλά τον Άρη να ανεβάζει την απόδοσή του με την είσοδο των Τάτου και Ν’ Λουντουλού, έχοντας μια καλή φάση με τον δεύτερο στο 73’, όταν το σουτ που επιχείρησε, δεν βρήκε στόχο.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Χάρης Σαμαράς): Α. Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Δ.Κοντογουλίδης, Πιριτζάους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (85’ Κατσούλης), Γ. Μπαστάνης, Ιορδανίδης (59’ Ελευθεριάδης), Στεφανίδης (80’ Σέχι), Θ. Μπαστάνης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης (61’ Τάτος), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (72’ Ντούνης), Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης (61’ Ν’ Λουντούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.