Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Μακεδονομάχος 2016 - «Χάλκινο» το παράρτημα ΛΕΦΕΔ Φλώρινας

Το τριήμερο 22-24 Απριλίου 2016 διεξήχθη η καθιερωμένη ετήσια διαγωνιστική άσκηση εφέδρων "Μακεδονομάχος" που οργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΟΕΕΦΕΔ) και που φέτος έλαβε χώρα στην Καστανιά Ημαθίας, στο όρος Βέρμιο.

Η άσκηση είναι τουλάχιστο 24ωρης διάρκειας και περιλαμβάνει πολλαπλές και ποικίλες δοκιμασίες στρατιωτικών δεξιοτήτων, ενώ είναι ιδιαίτερα απαιτητική σε αντοχή σωματική και ψυχική, γνώσεις, αυτοσχεδιασμό, οργάνωση και ομαδικό πνεύμα.

Το παράρτημα της ΛΕΦΕΔ Φλώρινας συμμετείχε στο διαγωνιστικό μέρος με τους: Μοστάκη Γεώργιο, Κρουσουλούδη Σωτήριο, Πέιο Χάρη, Νεστορίδη Αλέξανδρο, Νεστορίδη Δημήτριο, Δερβίση Κώστα και Αλεξάκη Γεράσιμο, διεκπεραιώνοντας με αξιοσημείωτη επιτυχία όλες τις δοκιμασίες και κερδίζοντας επαξίως το Χάλκινο Μετάλλιο, μεταξύ 22 ομάδων που συμμετείχαν φέτος από Ελλάδα και Κύπρο.

Ανεκτίμητη όμως είναι και η συμμετοχή του Παραρτήματος στην οργανωτική ομάδα της άσκησης με τους Κωνσταντινίδη Δημήτριο και Χουστουλάκη Γεώργιο, αλλά και με τον Τρύφωνος Κώστα, που κάλυψε με ηχητική εγκατάσταση την εντυπωσιακή τελετή λήξης.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, ειδικά δε στην ομάδα που με κόπο και ατσάλινη θέληση κατάφερε μια τόσο σημαντική διάκριση, και εύχεται και εις ανώτερα. Επίσης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Φλώρινας για την τιμητική του παρουσία στην τελετή λήξης.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος,
Γεώργιος Χατζής

1 σχόλιο:

  1. Από παραδρομή δεν εμφανίζεται στην ανακοίνωση το όνομα του Παπαθανασίου Βασιλείου που συμμετείχε και αυτός στην ομάδα που μας χάρισε την σημαντική αυτή διάκριση. Ζητούμε συγγνώμη.
    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.