Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ενημέρωση για τα βιβλιάρια ανασφαλίστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας (Πρόνοια) ανακοινώνει τα κάτωθι:

Με την υπ’ αριθμ. Α3(γ)/ΓΠ/οικ.25132 ΚΥΑ (ΦΕΚ 908/04.04.2016 τ. Β’) γνωστοποιείται πως από 04-04-2016 ΔΕΝ θα κατατίθενται πλέον αιτήσεις για έκδοση και θεώρηση βιβλιαρίων ανασφαλίστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Οι αιτήσεις που εκκρεμούν θα εξεταστούν με νέα διαδικασία τον Ιούνιο του 2016. Για το μεσοδιάστημα, έως την έναρξη της νέας διαδικασίας, οι ανασφάλιστοι και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες δικαιούνται απευθείας πρόσβαση στο Ε.Σ.Υ. με τη χρήση του ΑΜΚΑ.

Τα βιβλιάρια οικονομικά αδυνάτων και ανασφαλίστων και τα πιστοποιητικά κοινωνικής προστασίας που έχουν εκδοθεί μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας ΚΥΑ τηρούνται σε ισχύ μέχρι τη λήξη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας – Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας στο τηλέφωνο: 2385044520.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.