Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Επιτυχίες για τον ΑΟΦ: Χρυσός ο Παναγιώτης Τσικάρης - Αργυρές Τίτα Νεφέλη και Μπέλλη Μαρία στην αγωνιστική ποδηλασία

Στα Φάρσαλα βρέθηκαν 14 ποδηλάτες του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας και ο προπονητής τους Τίτας Χρήστος, προκειμένου να λάβουν μέρος στον προγραμματισμένο διασυλλογικό αγώνα Mountain Bike, αγώνας που είναι ενταγμένος στο Αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ποδηλασίας με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πραγματοποιήθηκε στις 16/4/16, στο Αισθητικό Άλσος Φαρσάλων, με άψογους διοργανωτές τον Π.Γ.Σ Λάρισας και τον Δήμο Φαρσάλων.

Πολυπληθέστερη Ποδηλατική αποστολή ήταν ο ΑΟΦ, ενώ οι συμμετοχές άγγιξαν τις 96 από 11 αμιγώς ποδηλατικούς συλλόγους της επικράτειας.

Εξαιρετική η εμφάνιση όλων των αθλητών του ΑΟΦ, με τον Τσικάρη Παναγιώτη, την Νεφέλη Τίτα και την Μπέλλη Μαρία να διακρίνονται στις κατηγορία τους, κατακτώντας την πρώτη και τις δύο δεύτερες θέσεις αντίστοιχα. Η διαδρομή των 3,5 km του αγώνα, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική (σχεδιασμένη για downhill bike) με απότομες ανηφόρες και πετρώδη κατηφορικά μονοπάτια, που σε συνάρτηση με την αφόρητη ζέστη, δυσκόλεψαν πολύ τους ποδηλάτες.Το Δ.Σ συγχαίρει σε όλους τους αθλητές του ΑΟΦ για την και συμμετοχή και τις επιδόσεις τους, ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα την επιχείρηση Αφοι Μπέλλη για την πολύτιμη βοήθειά της. Οι επόμενοι 2 ποδηλατικοί αγώνες που θα λάβει μέρος ο ΑΟΦ με 31 αθλητές του, είναι στην Θεσσαλονική στις 27/4 και στις 14/5.

Για photo αγώνων στο: www.aoflor.gr

Τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ ήταν:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.