Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Σχετικά με τη διενέργεια έκτακτων εξετάσεων για τους πολίτες των οποίων τα διπλώματα λήγουν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Με ευθύνη απέναντι στο σύνολο των πολιτών, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπως έκανε και η πλειονότητα των περιφερειακών αρχών της χώρας και σε συνέχεια της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών, προχώρησε στην έκδοση απόφασης για τη διενέργεια έκτακτων εξετάσεων εντός ωραρίου εργασίας και μόνο για τους πολίτες των οποίων η ισχύς των διπλωμάτων λήγει απο τις οικείες διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει μοναδικό στόχο την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και την εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι ταλαιπωρούνται απο τη μη πραγματοποίηση των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών.

Η απόφαση εκδόθηκε με πλήρη αντίληψη της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και αναγνωρίζοντας την προθυμία των εργαζομένων να υπηρετούν το κοινό συμφέρον.

Για το λόγο αυτό ζητούμε απο εργαζομένους και πολίτες τη συνεργασία και την κατανόηση προσωρινά και μέχρι οριστικής διευθέτησης του ζητήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.