Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Περιοδεία του υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα στη Δυτική Μακεδονία

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία στις 24 και 25 Απριλίου.

Την Κυριακή 24 Απριλίου, θα μεταβεί στο Αμύνταιο για το πολιτικό μνημόσυνο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Τσαούσογλου και Γιώργου Πριονά, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμύνταιου.

Το απόγευμα θα αναχωρήσει για Κοζάνη όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση-συζήτηση για την Αυτοδιοίκηση υπό το φως των γενικότερων πολιτικών εξελίξεων, στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Την Δευτέρα 25 Απριλίου το πρωί, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Αμύνταιου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Θεοδωρίδη. Αργότερα, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ελευθέριο Ιωαννίδη, στο Δημαρχείο Κοζάνης.

Θα ακολουθήσει η συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Υφυπουργός θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 13.30 στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Δυτικής Μακεδονίας, σε χώρο της Περιφέρειας. Μετά την παράθεση γεύματος από τον Περιφερειάρχη, ο Υφυπουργός θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Κεντρικός άξονας των επαφών του υφυπουργού κατά την περιοδεία του, θα είναι η μέριμνα για τις αυξημένες ανάγκες, σε προσωπικό και πόρους, των Δήμων και της Περιφέρειας στη φάση αυτή, καθώς και η ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου για την αλλαγή του προγράμματος «Καλλικράτης».

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/04/2016
12:00: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ-ΟΜΙΛΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
19:00: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ
20:00-22:00: ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/04/2016
08:00: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
10:00: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
11:15: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
13:30-14:30: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.