Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ στα 42 του ο Σολάκης!

Σε ηλικία 42 ετών ο Ηλίας Σολάκης αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Α' τοπικό της Κοζάνης με τον Μακεδονικό Φούφα, με τον οποίο μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 31 τέρματα!

O Μακεδονικός Φούφα νίκησε την Αναγέννηση Εράτυρας με 3-0 και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην α' κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας ο Ηλίας Σολάκης, ο οποίος σε ηλικία 42 ετών (γεννήθηκε στις 15/12/1974) σημείωσε 31 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Ο Μακεδονικός είναι αήττητος εφέτος εδώ και 37 αγώνες (29 στο πρωτάθλημα, 1 στο Super Cup και 7 στο κύπελλο). Από εδώ και πέρα η προσοχή στρέφεται στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική, που θα αρχίσουν στις 15 Μαΐου.

Ο Σολάκης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Αλμωπό Αριδαίας, Ιάλυσο, Παναχαϊκή, ΑΠΟΕΛ, Πανιώνιο, ΑΕΚ, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Καστοριά, ΠΑΣ Γιάννινα, Διαγόρα Ρόδου, Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Τρίπολης, έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:
"Πρωτάθλημα στα 42 στο α' τοπικό Κοζάνης, πρώτος σκόρερ με 31 τέρματα στο α' τοπικό και συνέχεια για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική. Τελικά το ποδόσφαιρο εκτός από όλα τα άλλα είναι να το θέλεις από την ψυχή σου και να αγαπάς αυτό που κάνεις. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία".

Δείτε το βίντεο του τελευταίου αγώνα του Μακεδονικού Φούφα, στον οποίο ο Σολάκης έβαλε δύο γκολ:



Πηγή: sport24.gr

7 σχόλια:

  1. Αν ήταν σωστός θα έπαιζε στην Φλώρινα ρε μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσύ το βρήκες αμέσως εξυπνάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τζαμπα τελειωσε.Εκει που του δινουν χρηματα εκει θα παει.Εσυ θα καθοσουν μονο για τη μπαλιτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η φλωρινα εχει νεα φυντανια για να παιζουν μπαλα.δεν χρειαζετε παλεμαχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός δεν αναφέρει ,ότι αγωνίσθηκε και στην Φλώρινα. Για τον κάθε Φλωρινιώτη θα ήταν τιμητικό να κλείσει την καριέρα του στην Φλώρινα. Ήταν μεγάλο ταλέντο και θα μπορούσε να είχε ακόμη πιο πλούσια ΄καριέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει δίκιο ο 6:08 θα έπρεπε να παιξι εστω και λίγο στον Πας και ας μην βλεπει μόνο το χρημα γιατί από τον Πας έφτασε εκεί που έφτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.