Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αποτελέσματα της ομάδας του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο βαλκανικό κύπελλο

Με πολύ καλά αποτελέσματα επέστρεψε η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Βαλκανικό Κύπελλο Νέων (U20) που πραγματοποιήθηκε στην Ravna Gora της Κροατίας. Στον αγώνα συμμετείχαν 60 αθλητές και 49 αθλήτριες από εννέα κράτη και το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν άριστο.

Η πίστα Javorova Κosa χαρακτηρίζεται δίκαια σαν μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Ο αγώνας ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους αθλητές, που τόσο πολύ έχουν στερηθεί το χιόνι και μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας, Στανίδου Ελευθερία και Νικόλαος Κουσουρέτας, στην πρώτη τους συμμετοχή σε Διεθνείς αγώνες έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση συλλέγοντας τους πρώτους τους, πολύτιμους βαθμούς FIS. O Γεώργιος Τσούλης έκανε δύο πολύ καλούς αγώνες και βελτίωσε την βαθμολογία του κατά 20 βαθμούς.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία τζούνιορ ανδρών συμμετείχαν 25 αθλητές και ο Τσούλης Γεώργιος κατατάχθηκε στην 11η θέση στα 10 km και στην 13η θέση στα 15 km, στα αντίστοιχα αγωνίσματα ο Νικόλαος Κουσουρέτας κατατάχθηκε στην 17η θέση και στην 20η. Η Στανίδου Ελευθερία συμμετείχε στην κατηγορία τζούνιορ γυναικών με 22 συμμετοχές όπου κέρδισε την 20η θέση στα 5 km και στην 16η θέση στα 10 km.

Στην γενική κατάταξη ο Τσούλης Γεώργιος κατατάχθηκε στην 33η θέση στα 10 km και στην 38η θέση στα 15 km, στα αντίστοιχα αγωνίσματα ο Νικόλαος Κουσουρέτας κατατάχθηκε στην 42η θέση και στην 49η. Η Στανίδου Ελευθερία στην γενική κατάταξη ήταν 35η στα 5 km και 33η στα 10 km.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας δρόμων αντοχής θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μετά τους αγώνες στο site της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας http://www.fisski.com και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων http://www.eoxa.gr.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.