Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο Θόδωρος Σουμπάσης ορίστηκε νέος πρόεδρος της ΔΕΘ

Ορίστηκε με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, η νέα διοίκηση της Δ.Ε.Θ. ΑΕ., μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων υποψηφιότητας που υπεβλήθησαν στο πλαίσιο της ανοιχτής διακυβέρνησης. Στη θέση του προέδρου της Δ.Ε.Θ. ΑΕ ορίζεται ο δικηγόρος Θεόδωρος Σουμπάσης, και στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο επιχειρηματίας Τάσος Τζήκας.
Ο Θόδωρος Σουμπάσης γεννήθηκε στην Φλώρινα το 1974. Σπούδασε Νομική στο Α.Π.Θ. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο με αντικείμενο το εμπορικό και τραπεζικό δίκαιο, όπου βραβεύτηκε για τις επιδόσεις του. Εργάζεται ως δικηγόρος από το 1999 και σήμερα διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι νομικός σύμβουλος και κατά καιρούς μέλος διοικητικών συμβουλίων ανωνύμων εταιριών. Παράλληλα έχει εργαστεί και ως σύμβουλος εξαγωγών και επενδύσεων εξωτερικού ελληνικών επιχειρήσεων και εκπρόσωπος αλλοδαπών επενδυτών στην Ελλάδα. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

33 σχόλια:

  1. Ο Θόδωρος πέτυχε το στόχο κάθε πολιτευτή που δεν εκλέγεται. Εύγε! Η επανάσταση του αυτονόητου συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε τις κακίες ρε συ 7.18

    Δεν μπήκε διοικητής στο νοσοκομείο Γρεβενών. Μιλάμε για μια ΠΟΛΥ μεγάλη θέση. Που ΔΕΝ πάει σε αποτυχημένους πολιτευτές, ειδικά από την ξεχασμένη Φλώρινα. Πρέπει κανείς να είναι τυφλός για να μην το βλέπει.

    Για μένα,σαν Φλωρινιώτη, είναι καλή εξέλιξη με την έννοια ότι είναι μια τιμή και για εμάς. Και με την έννοια ότι ένα παιδί που το έβλεπα μικρό να παίζει στο 'πάρκο' και γνωρίζω την οικογένειά του έφτασε κάπου ψηλά. Και μέχρι εκεί βέβαια γιατί αυτό δεν σημαίνει και κάτι πιο ουσιαστικό για τη Φλώρινα...

    Όλα τα άλλα είναι για όλους αυτούς που κάνουν πολιτική με μικρότητες και δεν αφορούν τον απλό κόσμο. Θα ήταν ΠΟΛΥ μάγκες, θα ήσουν ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ φίλε 7.18. όμως αν του έδινες συγχαρητήρια παρότι εσωκομματικός αντιπαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 8.50: Εσωκομματικός αντίπαλος;;; Μακριά από μένα τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ. Είναι φως φανάρι ότι όποιος αποτυγχάνει να εκλεγεί βουλευτής, καταλαμβάνει μια έμμισθη θέση προέδρου κλπ, σε οργανισμούς, ιδρύματα και πάει λέγοντας. Μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν. Για σένα προφανώς έχει μεγαλύτερη σημασία το ότι είναι Φλωρινιώτης και όχι το ότι διαιωνίζεται μια κατάσταση κομματοκρατίας. Όσο για το συλλογισμό ότι "είναι μια τιμή και για μας", δικαίωμά σου να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ Η "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ:

    ΤΑ "ΠΑΠΑΝΔΡΕΑΚΙΑ" ΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Ο ΛΙΑΝΗΣ,(ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ), Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΝ ΟΛΓΙΤΣΑ.

    ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.(ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ Η Π...Α Η ΖΩΗ).

    Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΔΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΛΓΙΤΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ "ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΤΑΝ", ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΝΗ, ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ "ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΗ" ΥΠΗΚΟΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΓΑ.
    (ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΙΔΙΩΝΥΜΟ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ)

    Ο ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο "ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ? ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΠΑΣΟΚ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
    (ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΒΕΒΑΙΑ).

    ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ "ΜΠΑΜΠΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΓΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ:
    "ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΓΑΛΕ ΛΙΑΝΗ" ΕΔΩ ΧΑΘΗΚΕ Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?
    ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ "ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ", ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ, ΟΣΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ.

    "ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με αυτές τις αηδίες βλέπω να παίρνει και την 2η εδρα η ΝΔ στην Φλώρινα ακόμα και κουκλα απο μπουτικ να βαλει υποψήφια.. Ας ειναι καλα ο εκλογικός τους νόμος βέβαια που θα φροντίσει για το "καλό" μας.. Εκτος και αν γίνουμε μονοεδρική με κανα Καλλικρατικό κόλπο, εκει θα παραμείνει ο Στάθης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ 8:50,
    μα τι λες τώρα, είναι δυνατόν να μας προσβάλεις έτσι;
    Πως υποτιμάς τόσο πολύ το Θο-δωράκι;
    Άκου εκεί διοικητής στο νοσοκομείο Γρεβενών!
    Μα τί μας πέρασες......Όλγα Μούσιου;
    Εμείς είμαστε φτιαγμένοι για τα πολύ μεγάλα μόνο!
    Όσο πιο πολύ αργήσετε να το καταλάβετε οι συμπαθούντες τον Σαμαρά, τόσο το χειρότερο για σας. Το πολύ πολύ να ακολουθήσουν και άλλα δωράκια από τον φίλο μου τον πρόεδρο (Γ.Α.Π.), που θα πάει, κάποτε θα καταλάβετε και εσείς την μεγάλη, τι λέω τώρα, ανεκτίμητη αξία μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέρμυγκα, ο "ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ", δηλαδή ο "Ελληνόφωνας Ευρωπαίος Δικηγόρος" που λες ότι είναι στη ΔΕΘ και ειρωνεύεσαι ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία, ΠΑΥΘΗΚΕ την άνοιξη από τον αρμόδιο Υπουργό, τον Χρυσοχοϊδη. Άλλοι είναι αυτοί που είχαν αγαστή συνεργασία με τον εν λόγω κύριο και κυρίως με τους εδώ "φίλους" του επί πολλά χρόνια.

    Όσο για την περίπτωση που λες ότι ο Λιάνης θα παραδώσει την έδρα του, αυτή ΔΕΝ υπάρχει. Ο Λιάνης έδρα δεν θα παραδώσει ΠΟΤΕ.

    P.S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "...οὔτε κρατικοδίαιτος εἶμαι...οὔτε ἀγωνίζομαι κάν γιά τήν καρέκλα, διάλεξα τόν δύσκολο δρόμο, τόν δρόμο τῆς ἐπιστροφῆς στήν πατρίδα μου..."

    http://www.youtube.com/watch?v=ci-t2R-jTnk&feature=mfu_in_order&list=UL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγιοριτης απογονος Ρωμαιων (Βλαχος)16 Ιουλίου 2011 στις 4:51 μ.μ.

    Εγω χαιρομαι που ενας φιλος και συμμαθητης και συνομηλικος (ιδια μερα γεννημενοι) κερδισε επαξια και αυτην την θεση οπως και αλλες στο παρελθον.....αν και ειμασταν αντιθετοι πολιτικα αναγνωριζω την αξια του που την εχει κερδιση με πολυ κοπο στην ολη του πορεια μεχρι σημερα.
    Μπορει να τραβανε ζορι μερικοι αχρηστοι στην Φλωρινα με την ανοδικη αυτη πορεια του αλλα τους ξερουμε ....ηταν παντα οι ιδιοι που γλυφοντας τους πολιτικους και τρεχοντας διπλα τους κατειχαν θεσεις καιριες και ας μην ειχαν τελειωσει ουτε το δημοτικο σχολειο στο χωριο τους....
    Ο θοδωρος του 10 στο δημοτικο..του 20 στο γυμνασιο-λυκειο και του Αριστα στην Νομικη αξιζει αυτην την θεση καθως και αλλες πολλες!!!!
    Μπραβο θοδωρε!!!!! (και ας σε ζηλευω και εγω!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συγχαρητήρια Θοδωράκη, άστους να λένε, όλοι όσοι γράφουν σήμερα αρνητικά σχόλια δεν σε κατάλαβαν ποτέ ,δεν σε πίστεψαν ποτέ, δεν αντιλήφθηκαν τις τεράστιες δυνατότητες σου, την ευθύτητα του λόγου σου , την ειλικρίνεια σου , ούτε σε ακολούθησαν ποτέ στις προεκλογικές σου ομιλίες όταν ήσουν υποψήφιος βουλευτής και μας έλεγες με τον έντονα πολιτικό σου λόγο μεταξύ άλλων βαρύγδουπων επαναστατικών κορωνών εσύ προσωπικά "...ούτε κρατικοδίαιτος είμαι...ούτε αγωνίζομαι καν για την καρέκλα, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο, τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα μου..." βέβαια δεν θα ήξερες τότε πόσο μα πόσο απαραίτητος και μοναδικός είσαι ,ώστε να κάνεις μια τέτοια θυσία, αλλά τέλος πάντων άστους να λένε είναι γιατί δεν σε ξέρουν, ή μήπως σε ξέρουν καλύτερα ? λές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 4.51
    Αυτό αγαπητέ, λέγεται βλάχικη πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σημαίνει βλάχικη πολιτική; μπορείς να μας το κάνεις λιανά να καταλαβαίνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H συγκεκριμένη είδηση μπορεί αποκλειστικά και μόνον να αφήσει τον αναγνώστη της αδιάφορο (δεν αλλάζει τίποτα ιδιαίτερο για τη Φλώρινα) ή να τον κάνει να πει εκεί ένα ΄συχγαρητήρια΄ σε ένα νέο παιδί από Φλώρινα που σε τόσο μικρή ηλικία έφτασε εκεί που έφτασε.

    Όλα τα σχόλια με διαφορετικό περιεχόμενο δείχνουν τη μιζέρια; και την κακομοιριά της Φλώρινας και 'βγάζουν κάρτα' αυτούς που τα γράφουν.
    Ξεκολλήστε παιδιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12:17 έθεσες το θέμα στην σωστή του διάσταση και το έληξες κιόλας. άντε μπραβο να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τουλάχιστον ο κ. Σουμπάσης μπήκε στη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης, αγωνίστηκε, ξοδεύτηκε, δημιούργησε μια δική του δυναμική, καθώς και δικό του κοινό με αντίπαλο τον πανίσχυρο - τότε - Λιάνη. Ο κ. Σωτηράκης από την άλλη πλευρά τι έκανε και γνώρισε τέτοια ειδική μεταχείρηση και εξακολουθεί να την απολαμβάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα είπε όλα ο 12.17!!

    Του τα χώνουν στη Θεσσαλονίκη επειδή είναι Φλωρινιώτης και όχι Θεσσαλονικιός του τα χώνουμε κι εμείς επειδή ... επειδή ... δεν ξέρω κι εγώ γιατί!

    Καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο και τέλος. Αν μπορεί κάτι να βοηθήσει εδώ πάνω καλώς να το κάνει αν δεν μπορεί με γεια του με χαρά του. Όχι άλλη κακία και φαγωμάρα.

    Και ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε κάποιους μάλλον αρέσει να αυτοσυγχέρονται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τους φίλους Λιανικούς που έχουν τελειώσει όλα τα υπογλώσσια του Κουλίδη από το ζόρι τους:
    Έκανε ο Λιάνης το κόλπο να μην αφήνει την έδρα για να κόψει τον δρόμο στο Θόδωρο και να βγάλει όποιον βουλευτή αυτός θέλει (δηλ. το Νικολάκη). Το κόλπο αυτό δεν έπιασε, γιατί ο"Θοδωράκης" πήρε ακόμα καλύτερη θέση.
    Μετά από όλα αυτά και επειδή ακούω ότι κάποιοι από εσάς του εισηγούνται πλέον να παραιτηθεί, σας ρωτώ: "Τί θέλετε τώρα? Φίδι να σας τσιμπήσει (Σουμποάσης στη ΔΕΘ) ή γάιδαρος να σας γ&^%$#ει (Σουμπάσης βουλευτής)?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ19 Ιουλίου 2011 στις 2:06 μ.μ.

    ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΚΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΊΡΚΟ.

    ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Ο ΝΕΑΡΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ.

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΚΥΤΑΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ. ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟ ΓΥΡΩ (ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ/ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΛΙΑΝ- ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ με τον 2:06 που είναι μάλλον ο ίδιος με τον 2:17!
    Ο Σουμπάσης είναι ο μόνος ικανός και άξιος να διαδεχθεί τον Λιάνη και για αυτό πρέπει ο Λιάνης να παραμερίσει τους όποιους ενδιασμούς του και να συνεργαστεί με τον "γαλαζοαίματο", που του αρέσει να εμφανίζεται ως ο μελλοντικός διάδοχός του!
    Μάλιστα επειδή η υπεροχή του είναι ολοφάνερη και πριν ίσως απογοητευτεί και μας εγκαταλήψει, προτείνω τώρα που μας κάνει την μεγάλη χάρη και δεν αρνείται να μας εκπροσωπήσει η "Μεγαλιώτητά" του στη Βουλή, με μια φωνή όλοι οι Φλωρινιώτες, να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να ανακυρήξη δια βίου βουλευτή εκπρόσωπό μας τον Θοδωράκη (όχι το Θο-δωράκι) και να καταργήσουμε ως περιττές τις όποιες εκλογές για την ανάδειξή του!
    Παιδιά να κάνουμε γρήγορα πριν το μετανοιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ19 Ιουλίου 2011 στις 10:43 μ.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 5.35 ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΑΦΩΝΩ: ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ)ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ.

    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΓΩΜΑΡΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ....

    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΔΟΧΟ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ (ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

    ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΜΙΖΕΡΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΕΣΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΣΠΡΙΔΗ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ). ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ; ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΑΝΟΠΑΡΕΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΦΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΟΝ ΣΟΥΜΠΑΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΗ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩ ΜΑΖΙ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ, Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ. ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή το έφερε η συζήτηση, επανέρχομαι σε πρόσφατο σχόλιό μου. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο μελλοντικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ γυναίκα εκπαιδευτικός, συνδικαλίστρια, η οποία - πάντοτε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - ήδη έχει αρχίσει απογευματινές επισκέψεις σε χωριά του νομού μας. Παρακαλούνται οι γνωρίζοντες από το χώρο του κυβερνώντος κόμματος, να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γκρινιάρη κάθε νέο πρόσωπο στην πολιτική που να νοιάζεται για τον τόπο είναι ευπρόσδεκτο γιατί πήξαμε από τους "σωτήρες" (λιάνης, κορτσάρης, βοσκόπουλος,κων/δης κτλ). Όποτε η κυρία που αναφέρεις με το καλό να κοπιάσει αν έχει διάθεση να προσφέρει. Γιατί δεν αναφέρεται όνομα όμως αφου λες ότι ήδη παρουσιάζεται ως υποψήφια στα χωρια; Μακάρι να εμφανιστούν κι άλλοι κατα την γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ20 Ιουλίου 2011 στις 2:24 μ.μ.

    Η αλήθεια είναι ότι ο Σουμπάσης στάθηκε απέναντι στο Λιάνη σε πολιτική βάση και όχι σε προσωπικό επίπεδο. Και αυτό πιστώνεται στα θετικά του, γιατί δείχνει ότι είναι πολιτικό ον και όχι στυγνός καρεκλοθήρας. Και για να τον κολακέψω ακόμη περισσότερο, λέω, σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν και εδώ, ότι το ότι έγινε πρόεδρος στη ΔΕΘ δεν το αναιρεί αυτό. Η θέση είναι πολύ μεγάλη και περιζήτητη. Δεν τους βρίσκει κάποιος για να μπει στη ΔΕΘ, αλλά τον βρίσκουν. Και επομένως η κυβέρνηση (και ο Παπανδρέου και ο αδιαφιλονικητος Νο 2 και Θεσσαλονικάρχης Βενιζέλος) τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται. Μέχρι εδώ καλά.

    ΟΜΩΣ:
    Δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς ότι ο Λιάνης το ξέρει καλά το όλο θέμα και έχει σημαντικότατες επαφές στην Αθήνα και τεράστια εμπειρία. Με αυτό το σκεπτικό (και λόγω προσωπικής γνωριμίας και αλληλοεκτίμησης) τον ψήφισα και το 2009 και με το σκεπτικό ότι ο Σουμπάσης θα έχει και άλλη ευκαιρία (άλλο αν τωρα μπορεί εν τέλει να ανοίξει τα φτερά του για αλλού). Επίσης, με όλο τον σεβασμό στο δικό σου σκεπτικό, θα έπρεπε να είχες πολλούς καλύτερους λόγους ψηφίσεις Σουμπάση και όχι μόνο την κόντρα στο Λιάνη.

    Αμφιβάλλεις λοιπόν ότι το νέο 'αστέρι' της τοπικής (και όχι μόνο) πολιτικής μπορεί να το βοηθήσει ο Λιάνης αφάνταστα; Αμφιβάλλεις ότι εάν εμπαιδωθεί μια καινούρια ενότητα στο ΠΑΣΟΚ θα πάει μπροστά και ο τόπος μας; Αμφιβάλλεις ότι ο Σουμπάσεις πρέπει να ξανακατέβει για βουλευτής και μάλιστα για να ενώσει;

    Ως προς το τι να κάνει: Για μένα και τα δύο 'στρατόπεδα' έχουν ευθύνη. Λένε ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Πρέπει λοιπόν και αυτός να βρει έναν τρόπο να συγκεράσει τα πράγματα και να εκμεταλλευτεί όλα τα όπλα για να βοηθήσει την Φλώρινα. Και ο Λιάνης είναι ένα από αυτά όσο και να διαφωνεί και ο ίδιος.
    Όπως δηλαδή ο Λιάνης λίγα θα προσφέρει σε κάποιον από αυτούς που ακουγεται ότι θα στηρίξει, γιατί είναι κουτσά άλογα και λίγοι, έτσι και ο Σουμπάσης θα δώσεο πολύ περισσότερα αν έχει δίπλα του στην αρχή τουλάχιστον το Λιάνη και θα ενώσει τη Φλώρινα, γιατί και αυτό είναι ένα ζητούμενο. Βουλευτής κατά τη γνώμη μου βγαίνει έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι να προσφέρει το 100%.

    Φιλικά, και με χαρά για το γεγονός ότι η κουβέντα γινεται πλέον σε άλλο επίπεδο, με επιχειρήματα και χωρίς κραυγές. Μην μας πάρουν χαμπάρι μόνο οι μπλογκοεκρπρόσωποι των ενδιαφερομένων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε ΝΕΣΤΟΡΑ
    Αφού όπως λες ο Σουμπάσης, Φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων, κατά τις Δημοτικές εκλογές, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι ικανός για βουλευτής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ21 Ιουλίου 2011 στις 12:01 μ.μ.

    Νομίζω ότι το ότι είναι ικανός για βουλευτής είναι αυταπόδεικτο. Και οι τελευταίοι το καταλάβαμε μετά και την τελευταία εξέλιξη.

    Στις δημοτικές έκανε κι αυτός λάθη. Δεν θα έλεγα αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, αλλά ότι απέτυχε να τις υπερβεί. Όπως όλοι όμως αγαπητέ φίλε. Κανένας, ούτε καν ο εμπειροτατος Γιώργος Λιάνης δεν κατάφερε να ενώσει και να συσπειρώσει το ΠΑΣΟΚ γύρω από τον Αιμίλιο. Για μένα κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών, ούτε ο Σουμπάσης (και οι συν αυτώ) ούτε ο Αιμίλιος και ο Λιάνης (και οι συν αυτώ). Όσα λοιπόν έγιναν στις δημοτικές για σένα είναι λόγος να κατηγορήσεις μόνο τον Σουμπάση. Για μένα είναι η αφορμή να ξανασκεφτούμε όλοι το καλό της Φλώρινας και της παράταξής μας, να κοιτάξουμε μπροστά. Και μπροστά, με όλο τον σεβασμό σε όλα τα άλλα στελέχη που καλοβλέπει η ομάδα του Γιώργου Λιάνη για στήριξη μπορούμε να πάμε με τον Σουμπάση.
    Μια κακή στιγμή του ιδίου (χωρίς μάλιστα να ξέρουμε το παρασκήνιο και τον ρόλο των "σωματοφυλάκων" της κάθε πλευράς) δεν αρκεί για να κλείσουμε τα μάτια στην αλήθεια.

    Άλλωστε η θητεία αυτής της δημοτικής αρχής είναι μικρή και αν τα πράγματα πάνε έτσι όπως εγώ λέω είναι σίγουρο ότι θα το "διορθώσει" πολύ εύκολα το "λάθος" των δημοτικών εκλογών και πολύ πιο αποτελεσματικό από οποιονδήποτε αμυνταιώτη ή πτολεμαϊδιώτη. Ανοιχτή σκέψη και εξυπνάδα χρειάζεται από όλους ...

    Είδες τι είπε ο προηγούμενος (9.20) οπαδός του Σουμπάση. Βλέπεις ότι τώρα που τον βλέπουν πανίσχυρο οι σκληροί οπαδοί του (που από ό,τι βλέπεις τον εκτιμούν λιγότερο από εμένα που δεν τον ψήφισα, αφού τον ψηφίζουν όχι σαν Σουμπάση, αλλά σαν αντιλιάνη) περιμένουν την στιγμή του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και την εξουσία.

    Σε κρίσιμες ώρες για τη Φλώρινα που πάει για φούντο, προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι ώρα για πικρίες προσωπικές και διαμάχες. Αυτή η πολυτέλεια τελείωσε για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΑ; ΤΙ ΒΛΕΠΩ;
    ΑΡΧΙΣΑΑΝ ΤΑ ΛΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΕ ΛΑΓΟ ΤΟΝ 'ΝΕΣΤΟΡΑ', ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
    ΣΑΛΙΑ, ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ: (1)ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΘΟΔΩΡΟ - ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ (2) ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΤΙ ΕΜΜΟΝΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!, (3) ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΣΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ22 Ιουλίου 2011 στις 1:37 μ.μ.

    EIΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ, ΦΙΛΕ 1.01.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ. ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΛΥΨΩ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κι εγώ είμαι οπαδός άλλου κόμματος, του εύχομαι όμως καλή επιτυχία στο έργο του (που ξέρει να κάνει καλά) να στηρίζει δηλαδή τις επιλογές της Ν.Δ. βλέπε Βοσκόπουλο και Δακή αχ βρε καημένε Χρυσοχοϊδη δεν ήξερες δεν ρώταγες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.