Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Εγκαίνια του νέου μαιευτικού γυναικολογικού ιατρείου της Μαρίας Σίσκου

Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα εγκαίνια του νέου μαιευτικού γυναικολογικού ιατρείου της Μαρίας Σίσκου, μαιευτήρα – χειρουργού γυναικολόγου, επί της Ν. Χάσου 45, στην πόλη της Φλώρινας.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πολλών συγγενών και φίλων της κας Σίσκου, αλλά και αρκετών γυναικών, που γνώρισαν από κοντά τους χώρους του ιατρείου, έδωσαν τις ευχές τους και συζήτησαν με τη νέα επιστήμονα για διάφορα θέματα.

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΈΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΆ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Κ ελπίζω πλέον να μην υπάρχουν μονοπώλια ειδικά στη συγκεκριμενη ειδικότητα. Κ οι τιμές να είναι ίδιες για όλους γιατί η Φλώρινα είναι μικρή Κ μαθεύονται όλα... Ας ξεκουραστουν λίγο αυτοί που είχαν το μονοπώλιο τα τελευταία χρόνια μπας Κ κάνουν καλυτερες διαγνώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλυτερο ιατρειο ever.Καλες διαγνωσεις και πολλα γερα μωρακια Μαρια.Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μεγάλο μπράβο για όσα έκανες και πέτυχες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλές ευχές για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.