Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Απίστευτες δηλώσεις του προέδρου της Μελίτης Π. Αναστασιάδη!

Το «neaflorina» παρουσιάζει σε μετάφραση τη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ντνέβνικ» των Σκοπίων

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μελίτης του δήμου Φλώρινας, Παναγιώτης Αναστασιάδης, παραχώρησε στις 20 Ιουλίου συνέντευξη στην εφημερίδα «Ντνέβνικ» των Σκοπίων. Στη συνέντευξη αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δημιουργία κρατικού ραδιοφώνου της «Μακεδονίας» που θα λειτουργεί από τη Φλώρινα, τονίζει πως στη Μελίτη ζουν 2.300 Μακεδόνες και μερικοί Τούρκοι, Αλβανοί και Γραικομάνοι, ζητά να διδάσκεται στα σχολεία η Σλαβομακεδονική γλώσσα, ενώ ξεκαθαρίζει πως εκλέχτηκε πρόεδρος από το «Ουράνιο Τόξο» και όχι από το ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Το κρατικό ραδιόφωνο της “Μακεδονίας” θα εκπέμπει από την Φλώρινα προς τη Θεσσαλονίκη!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός είναι έτοιμος, έχουμε πάρει την άδεια και έχουν ήδη καταβληθεί και τα αντίστοιχα τέλη, και το πρόγραμμα θα μεταδίδεται από την Καστοριά μέχρι και την Έδεσσα, και μέσα στο πρώτο έτος λειτουργίας πρόκειται να εκπέμπουμε και στη Θεσσαλονίκη. Θα έχουμε νέα στην σλαβομακεδονική γλώσσα και ένα πρόγραμμα ζωντανό, λέει ο Ashlakov Pande, πρόεδρος του χωριού Μελίτη της Φλώρινας.
Μέχρι το 1983 παίζαμε Μακεδονικά τραγούδια και χορεύαμε, αλλά δεν τολμούσαμε να τραγουδήσουμε τα λόγια. Ήταν δύσκολο να παίζει ένα τραγούδι που δεν χορεύονταν και όλοι γνωρίζαμε αλλά να μην το τραγουδάμε. Πόσο πονάει να θέλεις να τραγουδήσεις και να απαγορεύουν τη γλώσσα σου. Να παίζει το "Μακεδονίτισσα " και να μην μπορείς να το τραγουδήσεις.
Με αυτά τα λόγια ο Pande Ashlakov, από το Μακεδονικο χωριό Μελίτη της Φλώρινας, μας είπε πως κράτησε το Ίλιντεν σχεδόν 30 χρόνια.
Η ιστορία άρχισε να ρέει σαν ποτάμι, ενώ περπατούσε στους δρόμους του χωριού. Στάβλοι έχουν εξαπλωθεί, και από το "αρχαίο θέατρο" του χωριού κοντά στο σχολείο, έχει κρατήσει τα παλαιά καθίσματα
 
Γιορτάζουμε το Ίλιντεν με το νέο ημερολόγιο
Ο Ashlakov είναι υπερήφανος ως παγόνι, διότι είναι ο πρώτος Μακεδόνας που εξελέγη πρόεδρος ενός χωριού στην Ελλάδα.
"Να φύγουν να φύγουν" μπορεί να ακουστεί και να τραγουδηθεί στη Σλάβο-μακεδονική γλώσσα, ενώ στους πάγκους πωλείται το Abecedar και η Μακεδονική εφημερίδα "Νόβα Ζόρα".
Θα ξεκινήσει σύντομα ένα πρόγραμμα και το πρώτο ραδιόφωνο στην σλαβομακεδονική γλώσσα. Αυτό είναι το είδος της θεραπείας των πληγών των Μακεδόνων στην Ελλάδα, αυτών που είναι δύσκολο να επουλωθούν πλήρως
 
Τα παιδιά να μαθαίνουν τη “Μακεδονική Γλώσσα” στο σχολείο
2300 Μακεδόνες ζουν στη Μελίτη, και μόνο 300 είναι Αλβανοί, Τούρκοι και Γραικομάνοι εξήγησε ο Ashlakov, ο οποίος εδώ και οκτώ μήνες είναι ο πρόεδρος του χωριού. Λέει ότι, στο μέτρο του δυνατού, αγωνίζεται για τα δικαιώματα των Μακεδόνων. Η μεγαλύτερη μάχη είναι να επιτύχει την διδασκαλία της Σλαβομακεδονικής γλώσσας μία ώρα την ημέρα στα παιδιά του χωριού. Σε άτυπη συνομιλία, η αίτησή του αυτή απορρίφθηκε αλλά ο Ashlakov θα θέσει ξανά το θέμα στο Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.
«Το ερώτημα το οποίο θέτουμε ως κόμμα, μαζί με το δήμο είναι να διδάσκονται τα παιδιά για μια ώρα την ημέρα τα Μακεδονικά, όπως μαθαίνουν τα ελληνικά. Δεν θα πω Μακεδονικά, αλλά μητρική γλώσσα. Στις επαφές που έκανα ως πρόεδρος της Μελίτης για το θέμα αυτό μου είπαν να το λάβουν γραπτώς. Το Ελληνικό κράτος θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είμαστε Έλληνες πολίτες Μακεδονικής εθνικότητας. Όταν η Ελλάδα δει ότι στον κόσμο ότι υπάρχει ένα κράτος με ένα έθνος θα εκπληρώσει το αίτημα του Πρόεδρου της Μελίτης».
Μας είπε ότι οι νέοι μιλούν τη Σλάβο-μακεδονική γλώσσα, αν και αυτοί που βρίσκονταν στον εορτασμό μιλούσαν στα ελληνικά. Ο Jani Ashlakov, ο πατέρας του Pande, έχει ένα τέχνασμα που πείθει όλους να μιλήσουν Μακεδονικά. Αν μου ζητήσουν χρήματα στην ελληνική γλώσσα, δεν τους τα δίνω Θα πρέπει να μου το πουν στα Μακεδονικά για να τα πάρουν – είπε ο Ashlakov.
Οι χωρικοί στο χωριό αυτό επί το πλείστον διαμαρτύρονται για την κρίση. Αλλά όπως λένε στα χωριά είναι καλύτερα από ό, τι αν ζούσαν σε πόλεις.
Η οικονομική κρίση έπληξε πρώτα την πόλη, σ’ ένα κράτος όπου οι φόροι δεν μπορούν να συλλέξουν πάνω από το 40%, είναι μια καταστροφή, είναι όπως ένα σπίτι όπου ένας φέρνει χρήματα και τέσσερις κλέβουν. Ίσως να φάγαμε μαζί τους τα χρήματα αλλά δεν είναι αλήθεια! Εμείς εδώ ζούμε με 30 ευρώ, αυτοί με τα διπλάσια - το ίδιο λένε και άλλοι χωρικοί που μιλήσαμε.
 
Ο Πρόεδρος του χωριού Ashlakov είπε ότι το όνειρο των Μακεδόνων στην Ελλάδα είναι η ένταξη της Μακεδονία στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ για να ανοίξουν πλήρως τα σύνορα.
«Θέλω να πιστεύω, αν η Μακεδονία ενταχθεί στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, αυτό είναι ανοικτό, θα είμαστε όλοι Μακεδόνες από διαφορετικές οικονομίες, τίποτα άλλο. Τίποτα δεν θα μας χωρίζει από την 'Μακεδονία”. Μπορώ να πω εδώ κλαίνε ακόμα πιο πολύ, αλλά κλαίνε κρυφά. Ότι βλέπεται να μην το πιστεύεται οι ηλικιωμένες γυναίκες κλαίνε. Γιατί; Επειδή παλαιότερα Απαγορεύονταν αυστηρά να μιλήσεις τη Μακεδονική, Τώρα τον πολιτισμό, τη γλώσσα και το τραγούδι όμως αυτά δεν μπορεί να κανείς να τα απαγορεύσει- λέει αυτός.
Ειδήσεις και ζωντανό πρόγραμμα στη Μακεδονική γλώσσα Το κόμμα του «Ουράνιου Τόξου» σχεδιάζει να αρχίσει να λειτουργεί το πρώτο Μακεδονικό ραδιόφωνο το οποίο θα εκπέμπει στην σλαβομακεδονική γλώσσα στην Ελλάδα. Το ραδιόφωνο είναι έτοιμο, πήραμε την άδεια και έχουν ήδη καταβληθεί για αυτό τα αναλογούντα τέλη, και το πρόγραμμα θα μεταδίδεται από την Καστοριά μέχρι την Έδεσσα. Κατά το πρώτο έτος πρόκειται να αρχίσει να εκπέμπει στη Θεσσαλονίκη. Θα έχουμε νέα στην Σλάβο-μακεδονική και ζωντανό πρόγραμμα. Αυτό θα ανακουφίσει πολλούς φοβισμένους ανθρώπους. Θα αρχίσει να εκπέμπει, ίσως ένα μήνα πριν το τέλος του έτους, μου ανακοίνωσε ο πρόεδρος του χωριού. Λέει ότι στο όνομα του ραδιοφώνου σίγουρα θα έχει τη λέξη «Μακεδόνας», και κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται «Macedonian Radio». »Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και να φοβόμαστε λέει. Το Μακεδονικό κόμμα ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το ραδιόφωνο στη Σλάβο-μακεδονική γλώσσα από το Μάρτιο του περασμένου έτους, αλλά το κόμμα είχε πρόβλημα να αγοράσει το ραδιόφωνο. Αφού κατάφερε να εκτυπώσει μια εφημερίδα, αύριο θα φτάσει στο ραδιόφωνο, ίσως και στην τηλεόραση.

Οι γονείς μας, μας άφησαν ανέκδοτα για το πώς κατάφεραν να βρουν παρηγοριά στο γεγονός ότι σχεδόν 30 χρόνια δεν είχαν τη δυνατότητα να τραγουδήσουν στην Σλάβο-μακεδονική
Πριν από μία εβδομάδα έκανε το γάμο του γιου του και είχε 1000 καλεσμένους. Και τους ανακοίνωσε ότι θα παίξει αυτό που θέλουν οι ανθρώποι, αλλά θα τραγουδηθούν μόνο μακεδονικά τραγούδια, καθώς το μόνο που έπαιζε επί 50 χρόνια ήταν μουσική. Τώρα αν θέλουν ελληνικά τραγούδια, μόνο μια ώρα θα τους αφήσουμε να παίζουν μόνο μουσική για να αισθανθούν οι Έλληνες τον πόνο, να μην μπορείς να τραγουδήσεις! Για να δούν πόσο πολύ πονάει να επιθυμείτε να παίξετε, και σας απαγορεύουν τη γλώσσα, είπε ο Ashlakov.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει για τον Μέγα Αλέξανδρο
Υποστηρίζουμε ανοιχτά σύνορα και ανοικτή Ευρώπη, να μην μας χωρίζει τίποτα, μας λέει ο Πρόεδρος της Μελίτης.
Οι πολιτικοί κάνουν διακρίσεις, για παράδειγμα, στην ιστορία. Δεν με ενδιαφέρει σε Αλέξανδρος ο Μακεδών. Ξέρω αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου: έφυγαν οι Τούρκοι, ήρθαν οι Έλληνες, ήρθαν χειρότερα - εξηγεί ο ίδιος.

Οι Εθνικιστές θα διαμαρτυρηθούν στη Φλώρινα
Τα μέλη της ελληνικής εθνικιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" την Κυριακή στη Φλώρινα διοργανώνουν διαμαρτυρίες, λόγω του εορτασμού του Ίλιντεν στην Μελίτη καθώς οι Εθνικιστές δεν ήταν παρόντες στη γιορτή του Ίλιντεν την Τρίτη, όπου η αστυνομία μέριμνα για την ασφάλεια.

Δεν είμαι άνθρωπος του Γκρουέφσκι!
Ο Ashlakov εξηγεί ότι οι εθνικιστές του έστειλαν e-mail στο οποίο κατηγορείται ότι είναι συνεργάτης της Μακεδονικής κυβέρνησης. Γράφεται πώς επιλέχτηκα από τον Γκρουέφσκι. Δεν είμαι ένας από τους ανθρώπους του Γκρουέφσκι! Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που ζει στη Μελίτη και είμαι Μακεδόνας στην εθνικότητα, λέει ο Ashlakov προσθέτοντας ότι δεν εξελέγη από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά από το "Ουράνιο Τόξο".


* Ζητάμε συγνώμη για τυχόν μικρολάθη στη μετάφραση που όμως δεν αλλοιώνουν το νόημα και την ουσία. Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη από τον ιστότοπο της εφημερίδας «Ντνέβνικ» εδώ

71 σχόλια:

  1. Για τέτοια Ανθρωποειδή δεν χρειάζεται ούτε μια στάλα μελάνης να χαραμίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολίτης αυτής της χώρας, δεν είναι πράκτορας του Γκρουέφσκι και το όνειρό του είναι να μπεί η Φυρομία στο ΝΑΤΟ τι είναι;τί είναι;

    Γιατί ο Aslakov μπορεί να χαρακτηρίζει τους μη FYROMακεδονες "ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ" και δεν μπορώ εγώ να τον χαρακτηρίσω ΒΟΥΛΓΑΡΟ;

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ FYROMεζικα, και για να εισπράξει(ΣΥΜΒΑΣΗ 146-Β) ζητάει στα ελληνικά ........

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ¨ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ΄ μήπως θα μπορούσε να αφιερωθεί και στον Aslakov;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ.ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΥΓΙΡΗ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χαρά!!!!!!!
    Τώρα που ο Παπανδρέου θέλει να κλείσει την ΕΡΑ-Φλώρινας το κενό της ενημέρωσης θα καλύψει ο Ραδιοφωνικός σταθμός του Αναστασιάδη....
    Συγχαρητήρια στην σημερινή κυβέρνηση, θα μείνει στην ιστορία για τις καινοτόμες ενέργειες της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να διοριστεί θέλεις και αυτός. Ότι μπορεί κάνει.

    Preatorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αντέχω ούτε να το διαβάσω!!!! Ντροπή στην κ. Μούσιου που του έδωσε την ευκαιρία μέσα από το συνδυασμό της να έχει πλέον όχι μόνο βήμα αλλά και εξουσία να λέει όσα λέει!! Απλά ντρέπομαι!!!!!

    Φανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NA TON XAIΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ, Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ASHLAKOV.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΕΙΣΤΕ 1000 ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 3-4 ΑΤΟΜΑ
    ( ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ , ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Κ ΣΙΑ) . ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κ. Μούσιου, τι λέει για όλα αυτά;
    Θα μου πείτε: "τι να πεί, μήπως ήξερε και ποτέ τι έλεγε και ακόμα χειρότερα τι έκανε;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εκεινη που τον εβαλε στο ψηφοδελτιο δεν τα ηξερε? να τον χαιρεστε τον αυτονομιστη σας κυρια μουσιου...με αυτην την κινηση εσυ εχασες...και θα το δεις οσονουπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑΠΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_2066.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΟΥ!! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παραθέτω σχόλια που έκανε το blog http://taxalia.blogspot.com/2011/07/blog-post_28.html για το θέμα"

    "• Ραδιόφωνο; Τόσο εύκολα απορρέει από το σύνταγμα ότι κάποιος μπορεί να αγοράσει και να εκπέμπει ανθελληνικούς σκοπούς που βλάπτουν το εθνικό φρόνημα και την συνοχή της πατρίδας;

    • 2300 ψευτοΜακεδόνες; Τα στοιχεία αυτά τα πήρε από την στατιστική υπηρεσία; Οι 200 ψήφοι το 1999 του ουράνιου τόξου είναι 8,69% των ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ της ΜΕΛΙΤΗΣ και εσείς εκλεχτήκατε* κατά τύχη γιατί τέτοιο είναι το εκλογικό σύστημα με περίπου 4,95 % των Ψευτομακεδόνων ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΞ' ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

    • Αναφέρει και άλλους 4 πρόεδρους (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΕΥΗΣ , ΑΧΛΑΔΑΣ…)! Το γνωρίζουν αυτό οι αναφερόμενοι, συμπράττουν, συμφωνούν με τις θέσεις του Αναστασιάδη; Αν έχουν αναφερθεί εν άγνοια τους να βγουν δημόσια και να δηλώσουν τις θέσεις και την γνώμη τους για όλα αυτά. Αν τυχόν συμπράττουν να πάρουν θέση και οι επικεφαλής των συνδυασμών των οποίων εκλεχτήκαν. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΠΡΙΔΗΣ , ΜΟΥΣΙΟΥ.

    • Από δουλειά βλέπουμε δόξα τω Θεω δεν έχει παράπονο.

    • Αυτοί , αυτός που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που τρέχουν συνέχεα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και ζητεί τον ορό του αυτοπροσδιορισμού, πώς έχει το θράσος να χαρακτηρίζει, άρα να προσδιορίζει για λογαριασμό αλλού τους Πόντιους σε Τούρκους, τους Αρβανίτες σε Αλβανούς και τους γηγενείς και πρώτους κατοίκους Μελίτης σε Γραικούς επειδή έχουν ελληνική συνείδηση;

    • Όλοι ήξεραν ότι κατέβηκες στις εκλογές ως ψευτομακεδόνας; Το ήξερε και η Μουσιου η επικεφαλής του Ψηφοδελτίου του Πασοκ? Να ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ!!!

    • Σας ΤΑΠΩΝΕΙ και η δημοσιογράφος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΕΣΚΟΒΑ στους ισχυρισμούς σας ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΆΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ , ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!"


    Διαβάστε επίσης και την απάντηση της κ. Μούσιου σε ερώτημα του blog πριν τις εκλογές για τη συμμετοχή του εν λόγω κυρίου http://taxalia.blogspot.com/2010/11/vinozito-taxalia.html

    Τι έχει να πει τώρα η κα Μούσιου??? Οφείλει μια απάντηση σε όλους τους Φλωρινιώτες!

    Αν και εμείς της έχουμε μια έκπληξη που την φυλάμε καλά... Μην κάνει όνειρα για βουλευτική καρέκλα!!! Το κωλ@$!κι της δεν θα καθίσει ποτέ εκεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους και μια μακεδονική φωνή στη Μακεδονία! Μαζί σου πρόεδρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στεναχωριέμαι, γιατί θα βγει η πολιτικός κα Μούσιου, με την ικανότητα διαχείρισης του λόγου που διαθέτει, θα πει δυο "μπαρούφες" (δεν λέω κάτι που θα λογοκριθεί...) και θα το κάνει γαργάρα....

    Στεναχωριέμαι γιατί, όπως φαίνεται από την πολιτική ιστορία, το ΠΑΣΟΚ όλο και κάτι θα δώσει στο στέλεχος Όλγα Μούσιου (το έγκλημα ενάντια στον Ελληνισμό δεν είναι αξιόποινο για το κόμμα αυτό)....

    Αλλά πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θα την υπερασπιστούν και θα την ξαναψηφίσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποντικέ συγχαρητήρια για την ακριβή απόδοση του νοήματος του κειμένου ,προσπάθησα να διαβάσω τις αναρτήσεις των άλλων blog και δεν έβγαζα συμπέρασμα , αυτό το σχόλιο σχετικά με την μετάφραση , σχετικά τώρα με το κείμενο αφού αηδίασα μου γεννήθηκαν ορισμένα ερωτηματικά , τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής λέγοντας ότι : «Το ερώτημα το οποίο θέτουμε ως κόμμα, μαζί με το δήμο είναι να διδάσκονται τα παιδιά για μια ώρα την ημέρα τα Μακεδονικά, όπως μαθαίνουν τα ελληνικά. Δεν θα πω Μακεδονικά, αλλά μητρική γλώσσα. Στις επαφές που έκανα ως πρόεδρος της Μελίτης για το θέμα αυτό μου είπαν να το λάβουν γραπτώς. Το Ελληνικό κράτος θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είμαστε Έλληνες πολίτες Μακεδονικής εθνικότητας. Όταν η Ελλάδα δει ότι στον κόσμο ότι υπάρχει ένα κράτος με ένα έθνος θα εκπληρώσει το αίτημα του Πρόεδρου της Μελίτης» έχει συμφωνήσει σε κάποια θέματα ο Πρόεδρος με τον δήμο σχετικά με την εκμάθηση της γλώσσας ; Αν ναι τα σχόλια δικά σας αν όχι όμως θα πρέπει ο δήμαρχος να μηνύσει τον πρόεδρο για συκοφαντική δυσφήμηση (έχει έφεση ο δήμαρχος στις μηνύσεις) τουλάχιστον αυτή την φορά συντρέχουν και οι λόγοι.
    Τα επόμενα ερωτήματα έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ και το χρίσμα που έδωσε στις δημοτικές εκλογές στην κ. Μούσιου όπου ήταν υποψήφιος μαζί της ο σημερινός πρόεδρος συμφωνείτε κύριοι του ΠΑΣΟΚ με τις απόψεις του ; Αν ναι τα σχόλια δικά σας αν όχι όμως θα πρέπει να απολογηθείτε όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά στη χώρα γενικώς με ποιο κριτήριο επιλέξατε την Μούσιου και τον Αναστασιάδη δίνοντάς τους το χρίσμα ;
    Οι κύριοι Πετκάνης , Σαχινίδης , Σταύρου και Μούσιου συμφωνούν με τις απόψεις του προέδρου τους ; Αν ναι τα σχόλια δικά σας αν όχι οφείλουν δημόσια να τον καταγγείλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ.Αναστασιάδη εθνικιστής είστε και εσείς, δεν το έχετε συνειδητοποιήσει;
    Ενας εθνικιστής που δεν έχει να ζηλέψει και δεν υστερεί σε τίποτα από τους χρυσαυγίτες, το αντίπαλό σας δέος.
    Από εσάς τραβάει η βαλκανική αιώνες τώρα, όποια συνείδηση και να έχετε.
    Ο εθνικισμός (όχι με την παλαιά έννοια) γεννά το φασισμό κ. Αναστασιάδη και από ότι φαίνετε έχετε επιλέξει τι προτιμάτε. Ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εισατε ολοι φασιστακια...και μου το παιζετε προοδευτικοι,αντιρατσιστες , και ανθρωπιστες...Ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει και να λεει αυτο που αισθανεται...Ξεκολληστε τα αρρωστημενα σας μυαλα απο αυθαιρετους ορους και εννοιες των κρατων,της μακεδονιας κτλ...Φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι λεει για τους αλλους προεδρους????? παπαγιαννη,βευη,αχλαδα....?????δεν το βρισκω καπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά να πάθουμε!
    Τόσα χρόνια το ξέρουμε και κανείς δεν κάνει τίποτα.Ακόμα και αυτοί που κατεβαίνουν υποψήφιοι μπροστά στην πολιτική τους "καριέρα" δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω παρά μόνο το πως θα φάνει!!!!!!!!!!!!!!
    Αφού θέλουν να μιλάνε "μακεδόνικα" μη χέσω ας πάνε να ζήσουν στο fyrom να παίρνουν τους μισθούς τους και όχι να ζουν με γραικομανί χρήμα όπως αποκαλεί τους ΕΛΛΗΝΕΣ
    Γιατί ο Βοσκόπουλος η αδελφή του δουλεύαν στην πρωήν Νομαρχία και δεν πήγαν να δουλέψουν "μέσα" όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν. Καλό είναι το γραικομάνι χρήμα!!!!!!!!!!
    Οταν οι κάτοικοι της Μελίτης πληρώνονται από τη ΔΕΗ όσοι δουλεύουν εκεί δεν είδα να διαμαρτύρεται κανείς ή να τα ζητάει τα λεφτά από την τράπεζα σε βουλγάρικη γλώσσα.
    Οσοι παραγωγοί παίρνουν τις επιδοτήσεις τους από το ελληνικό κράτος δεν είδα κανέναν πάλι να πηγαίνει στην τράπεζα να τα ζητάει στα βουλγάρικα.
    Απεναντίας μιλάνε απταίστως την ελληνική γλώσσα. Τότε δεν νιώθουν απαξιωτικά.
    Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν και αυτοί που τους κατέβασαν υποψηφίους.
    Ενα μεγάλο μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να δικαστει για προδοσία ή να απελαθει στη Βουλγαρία ο Βουλγαρός αυτος "κυριος".Ο δήμαρχος Φλωρινας αν δεν διαφερει,να ζητησει την παραιτηση του αναστασιαδη.5 οικογενειες που τα αρπαζουν εχουν εξευτελισει εναν νομο ολοκληρο!!!κρεμασμα θελουν...ντροπη σε ολους τους τοπικους αρχοντες που δεν αντιδρουν. ευθυμιαδου θεοδωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Την ώρα που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κλείνει τον κρατικό Ραδιοφωνικό σταθμό στην Φλώρινα το κενό που δημιουργεί στην ενημέρωση θα καλύψει ο ραδιοφωνικός σταθμός των ανθελλήνων . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .
    Γίνονται όργια στον ΤΟΠΟ ΜΑΣ και το κυβερνών κόμμα εξακολουθεί να γλεντάει δήθεν στελέχη του κόμματος του αντί να τα αποκεφαλίζει πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να τον χερεσαι τον βουλγαρο που εβγαλες για προεδρο με αρεσει που σε κατεβασε το πασοκ υποψηφια τολμα να κατεβης ξανα ξεδιαντροπη κ` θα τον ειδης για αλλη μια φορα τον πατο στο βαρελι του βενιζελου ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θεωρώ πως με αυτές τις δημοσιεύσεις παίζουμε το παιχνίδι του … η αδιαφορία θα του έκαναν κακό … ενώ τώρα έστω και αρνητικά ακούστηκαν οι θέσεις του , και όσο τα αναμασάμε παίζουμε το παιχνίδι του και αυτοί που δεν γνώριζαν το άτομο αυτό ( δεν το χαρακτηρίζω κύριο ) πλέον το έμαθαν ..άντε βρε και σε ανώτερα θα τον κάνουμε φίρμα στο τέλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γνώριζαν οι υπεύθυνοι για τα χρίσματα στο ΠΑΣΟΚ (Τσούρας, Βάρτζελη), όταν μεθόδευαν την επιλογή για τον Δήμο Φλώρινας, της κ. Μούσιου, το μέγεθος της ανευθυνότητάς της, η αφέθηκαν να τους παραμυθιάσει όπως πολύ καλά μόνο αυτή ξέρει..... γλύφοντας και έρποντας;
    Γνώριζαν ότι ο σύζυγος της ανωτέρω κυρίας, ήταν μέχρι πρόσφατα και για πολλά χρόνια, διευθυντής στο Δημοτικό σχολείο της Μελίτης, που σε συνδυασμό με το σόϊ που έχει στο χωριό, τον καθιστούν προνομιακό γνώστη των ιδιαιτεροτήτων της Μελίτης;
    Γνώριζαν ότι η κ. Μούσιου, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, επικαλείται προσωπική, τάχα, σχέση με τον Πρόεδρο, και στελέχη του Μαξίμου;
    Γνώριζαν ότι προκειμένου να ωφεληθεί η ίδια, δεν διστάζει να εκθέσει, όχι μόνο το κόμμα που την στήριξε, αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο;
    Ο πρόεδρος της Μελίτης, κατέστει πρόεδρος ένεκα της υπερβολικής αλλά και επικίνδυνης ανευθυνότητας της κυρίας Μούσιου!
    Αυτή δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε το Ουράνιο Τόξο, με ποσοστό πολύ μικρότερο του 10%, να εκλέξει πρόεδρο στην Μελίτη, ο οποίος σήμερα λέει αυτά που λέει, καπελώνοντας όλους τους Μελιτιώτες (εκλέχθηκε πρόεδρος με περίπου 100 ψήφους, επί συνόλου περίπου 1300).
    Αν αυτό δεν συνιστά εθνική μειοδοσία, ας μου εξηγήσει κάποιος, σε ποιά περίπτωση θεωρείται ότι βλάπτονται τα εθνικά μας συμφέροντα!
    Γνωρίζουν στο ΠΑΣΟΚ ότι αν είχε εκλεγεί η εκλεκτή τους κυρία, τότε θα είχαμε Δημοτικούς Συμβούλους και πιθανόν Αντιδημάρχους, με παρόμοιες απόψεις με τον πρόεδρο της Μελίτης;
    Έχουν τελικά σημασία όλα αυτά για τον κ. Τσούρα, αλλά πρωτίστως για την κυρία Βάρτζελη, που αντιπροσωπεύει τον Πρόεδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. λυπαμαι που ειμαι απο την Μελιτη ειλικρινα λυπαμαι και ευτυχως εφυγα και πλεον ουτε θελω να λεω οτι καταγομαι απο εκει.ντροπη σε ολους οσους επιτρεπουν σε κατι τετοιους να οχι μονο να μιλουν και να λεν οτι θελουν αλλα και να εκλεγονται και προεδροι.Ζητω το Ελληνικο Κρατος....Αισχος ντροπη αηδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μεχρι ποτε θα ανεχομαστε οι απογονοι των βουλγαρο κομιτατζηδων να μας φτυνουν στο προσωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητο τροκτικο μια και εχεις αγαστες σχεσεις με το δημαρχο κανε μια αναρτηση και στειλε του ενα μηνημα , πεσ τουν να στειλει μηχανικο του δημου να εκτιμηση της ζημιεσ στο ταρταν του καινουριου δαπεδου στο δημοτικο σχολειο απο τισ εγκαταστασεισ των σκαλωοσιων της σκηνης που στηθηκε στο πανυγηρι και να το στειλει στους διοργανωτεσ το ραβασακι

    εικονα http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-XTc6bFQUJzk/TiAEJ82s9EI/AAAAAAABXnQ/7MbI7p5p5JE/s1600/%2525CE%252594%2525CE%252597%2525CE%25259C%2525CE%25259F%2525CE%2525A4%2525CE%252599%2525CE%25259A%2525CE%25259F%2B%2525CE%2525A3%2525CE%2525A7%2525CE%25259F%2525CE%25259B%2525CE%252595%2525CE%252599%2525CE%25259F%2B%2525CE%25259C%2525CE%252595%2525CE%25259B%2525CE%252599%2525CE%2525A4%2525CE%252597%2525CE%2525A3%2B%2525282%252529.jpg&imgrefurl=http://arpaktiko.org/news/%25CE%25B1%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1-%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD-%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2585%25CE%25B8%25CF%2585%25CE%25BD%25CF%2589%25CE%25BD-%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1-%25CF%2584%25CE%25BF-%25CE%25B4%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF-%25CF%2583%25CF%2587%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF-%25CE%25BC%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25B9%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2583-%25CF%2586%25CE%25BB%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583.html&usg=__xVb_7y-P8w1aihS2tIS5b1jmE5c=&h=1600&w=1200&sz=380&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=lywTSDPceMfOfM:&tbnh=135&tbnw=95&ei=b2cxTteXCs2VOp6ghf8L&prev=/search%3Fq%3D%25CE%25B4%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25BF%2B%25CF%2583%25CF%2587%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25B9%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2583%2B%25CE%25BA%25CF%2583%25CE%25B9%25CF%2580%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B5%26um%3D1%26hl%3Del%26rlz%3D1T4TSEH_en___GR361%26biw%3D1366%26bih%3D565%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=667&vpy=189&dur=3694&hovh=259&hovw=194&tx=101&ty=146&page=1&ndsp=25&ved=1t:429,r:12,s:0&biw=1366&bih=565

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ 10 ΨΘΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΕ.ΤΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Στην Δημοκρατία το εκλογικό αποτέλεσμα είναι σεβαστό.
    Στη Δημοκρατία ο πολίτης απολαμβάνει τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα
    (π.χ. Ελευθερία λόγου, νόμιμη πολιτική δράση, να ομιλεί την μητρική του γλώσσα, να έχει στην ιδιοκτησία του ραδιοφωνικό σταθμό με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, να διοργανώνει τα πανηγύρια του όπως οι όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες, να παλεύει με νόμιμη διαδικασία για την ευημερία του τόπου του και της πατρίδας του της Ελλάδας,κλπ).
    Επίσης στην Ελλάδα κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα του Αυτοπροσδιορισμού.
    Αν η σημερινή Ελλάδα είναι Δημοκρατική τότε τα παραπάνω είναι απολύτως σωστά και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
    Αν οι παραπάνω αρχές – πανανθρώπινες αξίες και διεθνή στάνταρ είναι ο ορισμός των σύγχρονων Δημοκρατικών κρατών τότε το πρόβλημα δεν είναι στην συνέντευξη αλλά μάλλον στα σχόλια για την συνέντευξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στη χώρα αυτή υπάρχει δημοκρατία. Και θα υπάρχει δημοκρατία. Οι οικογένειες στη Φλώρινα που δεν έχουν ελληνική καταγωγή έχουν δικαίωμα να εκλέγουν τους εκπροσώπους τους και να εκφράζουν τη γνώμη τους. Ποιός φοβάται το ραδιοφωνικό σταθμό; Γιατί να μη μιλάνε ελεύθερα τη γλώσσα τους και γιατί να μην τη διδάσκονται στα σχολεία τους εφόσον το επιλέξουν;
    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κυνηγός ηληθιων 928 Ιουλίου 2011 στις 8:00 μ.μ.

    όχι αυτον στην φωτογραφία δέν θα τον αποκαλέσω ηλήθιο υπάρχει άλλος προσδιορισμός , αλλα όλους και όλες αυτές που ψηφίζουν πρόεδρο της γνωστής Μελίτης αυτόν.

    Να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ο συνδιασμός και το πολιτικό κόμμα που τον συμπεριέλαβε στον συνδιασμό του και έγινε πρόεδρος για να αποκαλεί τους κατοίκους Μελίτης γραικομάνους τουρκους και ότι άλλη παράκρουση έχει στο νου του αυτός και το πρακτορίο επι της Νικολάου Χάσου...Ορίστε !

    Εάν δέν νιώθει Ελληνας αλλα ότιδήποτε άλλο δικαίωμα του να δηλώνει και .....εξωγίηνος απο το φεγγάρι ή τον Άρη .

    Ας κάνει μία υπέυθυνη δήλωση ότι δέν είναι Ελληνας και να παραιτηθεί του αξιώματος του επιστρέφοντας ότι χρήματα πήρε απο το Ελληνικό Δημόσιο και να πληρώνεται φανερά πλέον απο τα Σκόπια ή τον πλανήτη Άρη.

    Με Ποιό κοσμητικό επίθετο? μα φυσικά του ανθέλληνα τουρκόσπορου βουλγαρόσπορου ή εξωγίηνου ..του πάει "κουτή" φάτσα κάρτα

    Αρκετά δώσαμε αξία σε τιποτένιους ανύπαρκτους εξωγίηνους προέδρους και πράκτορες που ξεγελάνε φτωχό και αγράμματο κόσμο για να μοιραστουν την μαρμίτα των προεδρείων ή μ.κ.ο.....είμαστε παντου, σας παρακολουθούμε και αναμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. tha thela na ksero pragmatika tin alitheia. poioi pragmatika exoun kerdos apo auta edo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φυσικά και πρέπει να απαντήσουν οι άλλοι πρόεδροι εάν συμφωνούν με τους χαρακτηρισμούς που τους προσάπτει ο Ασλάκωφ. Ειδικά εκείνος ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της Βεύης Δημήτριος Κυριακού, υπάλληλος (εργοδηγος) της ΔΕΗ, ο οποίος κοζάριζε πρώτη μούρη με τον Ασλάκωφ στο τραπέζι των επισήμων, στο πανηγύρι. Αναρωτιόμαστε,εάν αύριο και μεθαύριο 29 και 30 Ιουλίου που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στη Βεύη, θα ανταποδοθεί η πρόσκληση και η επίσκεψη του Ασλάκωφ με κοζάρισμα στο τραπέζι των επισήμων. Για να δούμε!
    Αυτός δε ο ανεκδιήγητος Κυριακού έστειλε και ευχητήριο μήνυμα στους Βευιώτες ψευτομακεδόνες του Τορόντο Καναδά στις 26 Ιουνίου 2011, ημέρα που γιόρταζαν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου Μπάνιτσα (Βεύη) και άκουσον άκουσον τι εισαγψγή είχε το μήυμα του "Βράϊκια Μακεδόντσι Μπανίτσανι" δηλαδή Αδέλφια Μακεδόνες Μπανιτσιώτες και πως έκλεινε το μήνυμά του? "Κε ποβέντιμε" δηλαδή θα νικήσουμε! Θαυμάστε τους!!!! Αυτός εκλέχτηκε με τον Ασπρίδη!!! Ούνα ράτσα ούνα φάτσα!!!

    Fragkiskos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΞΥΠΝΗΣΤΕ μ.......ες οσο κακό κάνει το ανδρείκελο αναστασιάδης τόσο κάνετε και εσεις που τον αναγάγετε σε πρωτο νούμερο . ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΟΚΙΝΟΓΕΝΗ ΞΑΝΘΕ ΚΑΙ Κ Η ΑΝΑΡΧΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ), ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ Δ. ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓκΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ11111111111
    ενταξει αχαιρευτη τεμπεληδεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. στους τουρκους που αναφερεται ο προεδρος της μελιτης μαλον βαζει μεσα ολο του το σοι για να τους βγαζει 300.θα ξερει καλα απο τις ιστοριες της γιαγια του πως οι τουρκοι διωχναν τους παπουδες τους στα βουνα για μηνες ολοκληρους και αυτοι καναν παρτυ. εκει οφειλεται και η μεγαλη ομοιοτητα του προεδρου με τους τουρκοσπορους. εκτος και αν ειναι οντως μακεδονας απο εκεινους που επαιρνε ο μεγας αλεξανδρος κατα καιρους απο τις χωρες τις ασιας για να του κουβαλανε τις νταμιτζανες με τα κρασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ήθελα να ξερα μόνο η Μούσιου φταίει....;;τόσα χρόνια 2-3 κοπρίτες "αναστατώνουν" μια πόλη,εναν νομό.ποιός Φλωρινιώτης αντέδρασε;;;;; Στην πόλη ήρθαν 200 εθνικιστές, όπως τους αποκαλούν ,και φώναζαν για τους κοπρίτες αυτούς. Ποίος φλωρινιώτης βγήκε να φωνάξει μαζί τους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. BRAVO PANDE ASLAKOF.
    POZDRAV OD SRTSE BRATTE.
    GORE GLAVATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 29 Ιουλίου 2011 1.00πμ εαν ενοείς κοπρίτες Βοσκόπουλο Παύλο Αναστασιάδη και έναν παλαιότερο ονόματι Σιδηρόπουλος θα συμφωνήσω αλλα συμπεριέλαβε και όλους τους κοπρίτες πολιτικους που ανέχονται τους 2 με 3 ΑΥΤΌΚΛΗΤΟΥς κοπρίτες αυτούς για να μοιράζονται την μαρμίτα σε βουλευτικά έδρανα σε νομαρχιακά δημαρχιακά τοπικά με γερή κονομισιά άνω των 10.000 τον μήνα....πράγματι αυτοί οι κοπρίτες με τον Βοσκόπουλο Παύλο όχι απλά την έχουν διασύρει την Φλώρινα την Μελίτη αλλα και όλο τον Νομό...ποιοί τους ανέχονται παραπάνω ? μα φυσικά τα κόμματα που για να βγουν στην εξουσία πουλάνε και τον εαυτό τους στον Διάολο αρκεί να φάνε το κοκκαλάκι τους.Ο αντικατοπτρισμός τους και στους πολίτες που έπαψαν να είναι πολίτες αλλα μάζα συμφεροντολόγων για ένα ψίχουλο ή μία θεση στο Ελληνικό Δημόσιο ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ . ΓΙα όλο αυΤο το γκαραγκιοζιλίκι ΝΑ ΜΉΝ ΠΏ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ οι λίγοι εκλεκτοι τα κονομάμε και την Ελλάδα βρίζουνε και υπονομέυουνε ..οι ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΑΙ,ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΒΙΤΟΛΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μπράβο στη Μελίτη...Μπράβο στον Πάντε.Επιτέλους ξυπνήστε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. re eseis ekei panw sthn flwrinA ksipniste k g...ste tous olous aytous tous dithenpws tous epitrepetai na yparxoun k na lene ayta ta pragmata????egw mia fora hrtha ston nomo sas k eixa paei sto ksino nero k enas ekei katoikos mou to epaize k ta efage ta moutra tou den nomizw meta apo ayto pou tou ekana na eksakolouthei na exei thn idia apopsi ante ksipnate k prakste k eseis to idio!!!enas patriwths apo notia ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Α, ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ. ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ ? ΠΑΝΤΕ.ΑΠΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΡΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ. ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ? ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΡΑΣΙΤΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΤΟ 1906 Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ? ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΑΡΩΦ ΜΕ ΦΙΣΕΚΛΙΚΙΑ ? Α.ΛΟΥΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠ...ΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ KSE...ME AN ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΚΙΜΑΣΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ G...NE OI ELLHNES THS FLORINAS. H DOKIMH DOREAN MPA...DIA TOY ALLI PASA. ΦΙΛΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΜΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ Σ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τετοιοι προδοτες δεν εχουν θεση αναμεσα μας...αντε μαζεψτε τον..!
    Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ,ΜΟΝΟ ΑΝ Π...ΚΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!!

    καταλαβες Αναστασιαδη? αν οχι ρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν σας ενοχλεί η ιστορία του κάθε Μακεδόνα της Ελλάδας που ιδια είναι πάνω κάτω (Αλλαγή ονομάτων των τόπων μας , των ανθρώπων μας, ρετσινόλαδα, ΔΑΠ, Πολιτικοί πρόσφυγες, παιδιά φυγάδες, διαλυμένες οικογένειες , έρημα χωριά) σας ενοχλεί που ο Πάντε -και λίγοι ακόμα- στέκεται όρθιος και φωνάζει για τα δίκαια του Μακεδόνικου Λαού. 20 χρόνια για τα ίδια πράγματα παλεύει. Τον χτυπάτε ξέροντας οτι δεν μασάει αλλά μασάνε οι πολλοί, και αυτούς στοχεύετε!
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ.
    απλά επιβεβαιώνετε το σύνθημα που φωνάζουν οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σε όσους τους φωνάζουν ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ,
    απαντούν
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. poia dikaia re 8:45 poion xtypame re saxlamara? Poion topo sou RE ? Emeis apo pou eimaste? Eimai sigouros oti oi progonoi kapoion apo sas htan komitatzides. Min prokaleite ton Ellhna. Giati exei deiksei sto parelthon oti mporei kai gam... opoion ton peiraksei.Oso gia tous PANTE Alonizoun tosa xronia tron psomi sthn Ellada kai theloun na to paiksoun ti? An thelete oloi eseis travate ziste mesa. Alla ta euro einai glika. Pate apo kei pou hrthate. Kai nai eimaste Ellhnes. Eseis ti eiste? Aparnithite ta pronomia pou sas dinei auth h xora kai ksekoumpistite. Alla gia auto thelei Arx..a, kai eseis pou na ta vreite. Kai oso gia to an masaei tin prostasia ths Ellinikis astynomias zitaei.Kai oso gia vrisies kai apeiles aei xasou bre m.... Tha mas prokalei kai tha menei etsi? Den katalabe. sthn Ellada vriskete oxi sth vardarska

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. BRE PAPARA 8:45 DEN AFINEIS ISIXOUS TOUS PAOKTSIDES LEO EGO. TIKFAR (GIA NA TO KATALAVEIS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. λοιπον...... ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ....ΑΡΑ:ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ......ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ....
    ΚΑΙ ΝΑ ΄'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
    ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝΕ.ΒΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΙΠΟΦ,ΓΚΟΤΣΕΝΤΕΛΤΣΕΦ Κ.Λ.Π. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ας όψονται τα κομματικά οντάρια που πουλάνε την πατρίδα χωρίς τον παραμικρό δισταγμό και για την τελευταία ψήφο που θα τους δώσει την πολυπόθητη είσοδο στην εξουσία. Τον ξέρανε, τον γλύψανε, ας τον φάνε στη μάπα τωρα (κι εμείς μαζί τους) τπουλάχιστον βουλώνοντάς το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω.......
    Αφού έχουν τα κότσια να αυτοονομάζονται Σλαβομακεδόνες, ας έχουν και τα κότσια να πάνε να ζήσουν στην πατρίδα τους......... Τί κάθονται και μας ζαλίζουν...... 'Αει στην πατρίδα σας Ψευτο - σλάβοι..... θα ψοωφήσετε απο την πέινα αν πάτε εκεί και το ξέρετε πολύ καλά αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. kurie...ANASTASIADI(o theos na se kanei...) zeis edo tros apo edo megaloses edo k esu ka t paidia sou k exeis ta moutra na milas....???????????tha eprepe na ntrepese...ego an imoun stin thesi sou me auta pou eipes i tha autoktonousa apo ntropi i tha ta mazeva k tha pigena na ziso stin patrida pou stirizeis....ante fuge apo edo axriste anthrope...sas taisame sas didaksame sas kaname anthropous k milate kiolas....sta komatia apo edo oloi sas...den exete thesi anamesa mas..ekmerous ton tourkon grekon k albanon tou xoriou sou.....EDO EINAI ELLADA MI TO KSEXNAS AYTO K DEN PROKITE NA ALLAKSEI GIA KANENAN M@@@A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Οι κρυφοχριστιανοί Έλληνες του πόντου δεν τολμούνε ακόμα και σήμερα ούτε να ψελήσουν τα Ελληνικα. Χριστιανισμός δεν Τουρκία ούτε για πλάκα. Σχολεία χαχαχα ας γελάσω...
    Λοιπόν αγορίνα μου ωραίο το πολιτικό παιχνίδι που πας να παίξεις, αλλά πρόσεχε γιατί οι καιροί άλλαξαν, θα σε φάνε πριν το καταλάβεις (πολιτικά και μη φαντάζομαι). Η Μακεδονία είναι Ελληνική, αμα αισθάνεσαι ξένος στην Ελλάδα πάρε τα παιδιά σου παι πήγαινε να κάνεις το φερέφωνο αλλού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ntrepomai gia osous exoun to dikaioma na alionoun tin eliniki taytotita tou topou mas...i pliopsifia tis kinotitas den eks=frazetai mesa apo enan"makedona" ala apo ena slavo..gia osous exoun elaxisti istoriki gnosi tha anakalipsoun to istoriko keno metaksi makedonon ellinon kai "makedonon" slabon..aporo pos i topiki kinotita epelekse ton sigkekrimeno kirio os ekfrasti tis kinotitas tous...ntropi gia tin akritiki florina...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Λοιπάμαι που ακόμα οι Μελιτιώτες δεν έχουν αντιδράσει...Ως πότε θα είναι πρόβατα αυτού του ανεκδιήγητου και της συμμορίας του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε παιδιά γιατί ασχολείστε μαζίτου και τον αναδεικνύεται.Αφήστε τον να νομίζει ότι είναι κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αν θες ειρήνη να ετοιμάζεσαι για πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο κύριος αυτός, που θέλει, τρομάρα του, να αποκαλείται Ασλάκοφ (Βουλγάρικα), έχει σχέσεις με τους Εθνικιστές Σκοπιανούς στην Αυστραλία. Πριν από μερικά χρόνια τον επισκέφτηκαν ο Κίρε Γιαρτσέφσκι κι ένας άλλος και του παρέδωσαν ένα φάκελλο με δολλάρια Αυστραλίας για να κάνει προπαγάνδα υπέρ της Π.Γ.Δ.Μ. (Πάτε.Γαμ..Δήθεν,Μακεδόνες). Έτσι έκανε αυτή την περιουσία με τις κουμπίνες, τα τρακτέρια και δε συμμαζεύεται,ενώ θα έπρεπε να είναι στη φυλακή για αντεθνική προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εγω απ την μελιτη ειμαι κ ειμαι ελληνας μερχι κοκκαλο,πραγματικα ντρεπομαι γι αυτον,κλειστε τον φυλακη επιτελους διαφορετικα θα ρθουν κρεμαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. βαλατε και τους σκοπιανους μονιμους στον αης μελιτης,αντε να παρουν ποδι απο κει οι αυτονομιστες της κακιας ωρας,οσο για τον κυριο πρεπει να τον βγαλουν στης ειδησεις κ να τουν βαλουν χοιροπεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΙΤΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αντε στα γ@@@σκόπια ρε προδοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο Μεγας Αλεξανδρος γεννηθηκε το 356 π.Χ. οι Σλαβοι κατεβηκαν απο το Δουναβη τον 6ο αιωνα μ.Χ. πως γινεται λοιπον να επικαλουνται οτι ειναι απογονοι του Μ.Αλεξανδρου οταν καλα καλα δεν στεκει καν χρονικα?!?!ΕΛΕΟΣ πια!!!Ανοιξτε και κανενα βιβλιο να μαθετε ιστορια!!Ανιστορητοι.Τραγικε τυπε σε βαλανε σε μια θεση και εκτοξευεις κοτσανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.