Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Συμμετοχή του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας στο πρόγραμμα «Αστέρι της ευχής 2015»

Σήμερα το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας παρέλαβε το ευχαριστήριο Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο πρόγραμμα ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ 2015.

Μέσω του προγράμματος τα παιδιά συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής του Μανώλη 17 ετών να αποκτήσει ένα Laptop, ενισχύοντας τον αγώνα του παιδιού με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Το ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, με παραρτήματα σε όλο τον κόσμο. Ο σκοπός του είναι να πραγματοποιεί επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Η ευγενική χειρονομία των καθηγητών του σχολείου μας, των μαθητών /τριών είναι αξιέπαινη, καθώς σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε αποτελεί ένα παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και στήριξης. Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να βρει μιμητές. Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν το έργο του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθυντή του 1ου Λυκείου Φλώρινας κ. Σταμπουλτζή Κώστα, τον μαθητή του σχολείου μας Βέρτκα Στέφανο καθώς και τον μαθητή του 1ου Λυκείου Φλώρινας Μπαμπάρη Ιωάννη για τη συνεργασία.

Σαν τελευταίο, γράφω τα λόγια του 10χρονου Ανδρέα, έτσι όπως τα διάβασα.
«Αν ένα απίστευτο όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να ξαναγίνεις καλά έρχεται πιο κοντά»

Ο Διευθυντής
Δάφος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.