Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Καλή αρχή για τον Κυνοφιλικό Όμιλο Φλώρινας!

Mε την υποστήριξη των τροφών PROPAC, του kynoclub.gr διοργανώθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου η πρώτη κυνοφιλική εκδήλωση του νεοσύστατου Κυνοφιλικού Ομίλου Φλώρινας που προσέλκυσε δεκάδες κυνόφιλους.

Οι Νίκος Φωτακόπουλος και Μάριος Λουλουδάκης κάτω από δύσκολες συνθήκες και υπό βροχή είδαν και αξιολόγησαν τους σκύλους που παρουσίασαν κυναγωγοί από τη Φλώρινα αλλά και από άλλους νομούς της Μακεδονίας. Η βροχή που έπεφτε συνεχώς για περισσότερο από 30 ώρες πριν την εκδήλωση όπως και κατά την διάρκεια της παρουσίασης των σκύλων δυσκόλεψε πολύ την προσπάθεια σκύλων και κυναγωγών. Παρ όλα αυτά ξεχώρισαν κάποιοι σκύλοι και ορισμένοι από αυτούς μπήκαν στην κατάταξη της αξιολόγησης των κριτών αφού κατάφεραν να φερμάρουν τα… βρεγμένα ορτύκια…

Στις ηπειρωτικές φυλές ξεχώρισε το Κούρτσχααρ Ωρίων του κ Τσιγάρα από την Φλώρινα ενώ στην κατάταξη μπήκαν δυο Επανιέλ Μρετόν που ήταν κατά σειρά η Sugar του κ Δάφκου από το Κιλκίς και ο Big του κ Παπανικολάου.

Στις βρετανικές φυλές τέσσερις σκύλοι κατάφεραν να βαθμολογηθούν και ήταν κατά σειρά ο Gadi of Bi Kosta του Σάκη Κατσαρή από το Πολύκαστρο του Κιλκίς, ο Μinoas Lefkon Oreon του Γιάννη Πανίδη από το Κιλκίς η Raikal Kika του Μιχάλη Μουντούση από την Φλώρινα και ο Quark tou Katsari του Χρήστου Σακέλη από την Χαλκιδική.

Αναμφίβολα η πρώτη εκδήλωση του Κυνοφιλικού Ομίλου Φλώρινας στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντική επιτυχημένη πορεία από την ομάδα των κυνοφίλων που απαρτίζουν τον νεοσύστατο Όμιλο του ακριτικού νομού. Εύφημος μνεία πρέπει να γίνει για τον πρόεδρο του Κ.Ο.Φ. κ Μιχάλη Μουντούση, ένθερμο και παλιό κυνόφιλο με μακρά πορεία στα κυνοφιλικά δρώμενα ως ιδιοκτήτης σκύλων αγώνων και ως ερασιτέχνης εκτροφέας Αγγλικών Σέττερ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου της Φλώρινας Νίκος Μυλωνάς που ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης και ο κ Νίκος Τσιόπλης κριτής Α.Κ.Ι και μέλος της διοίκησης του ΟΚΑΔΕ.

Πηγή: kynoclub.gr

5 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΆ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΊΝΑ ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΆ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά πεθαίνουν από την πείνα και εσύ ξοδεύεις τρελά ποσά για υπολογιστή για ίντερνετ και για ρεύμα αντί να πας να πουλήσεις το νεφρό σου,να βγάλεις λεφτά και να βοηθήσεις αυτά τα παιδάκια.Αυτό με ξεπερνάει σαν άνθρωπο

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκαιο…… Φαντάσου ενώ στην Αφρική δεν έχουν να φάνε κάποιοι εκπαιδεύουν σκυλιά για να βρίσκουν πουλιά, ανθρώπους, ναρκωτικά, βόμβες, να βοηθούν τυφλούς, να ανιχνεύουν επιληπτικές κρίσεις , αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!
      Καλά κάνουν οι κινέζοι και τα τρώνε.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στους διοργανωτές για την προσπάθεια!!!!!!
    Τα θηράματα κάτω του μετρίου τα έβρισκαν με τα μάτια, παγωμένα δεν μπορούσαν να πετάξουν ούτε να περπατήσουν.
    Δεν ήξερα ότι υπάρχουν ράτσες English setter kai pointer MINI!!!!!!! λίγο ποιο κοντά και θα τα χάναμε στα χόρτα.
    Άντε να σας δω και σε επίσημους αγώνες τι θα κάνουν αυτά που σάρωσαν στα ΤΣΑΪΡΙΑ χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι αν τρώνε ξεροκόματα και 25 κιλά τροφή με 10 ευρω γίνονται τεράστια τα πας και στους αγώνες να διακριθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.