Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Παγκόσμια αναγνώριση για τα μουσικά κομμάτια του Βασίλη Πλικαδίτη

Το σημαντικότερο βήμα στη καριέρα του ως τώρα έκανε ο Βασίλης Πλικαδίτης, γνωστός σε όλους μας και ως "Vanished", καθώς πριν από μερικούς μήνες, υπέγραψε το μεγαλύτερο του συμβόλαιο στη κορυφαία Ιταλική δισκογραφική εταιρία Lapsus Music.

Στις 29/2/2016 λοιπόν, κυκλοφόρησε επίσημα το νέο του Tech House κομμάτι "Vanished - Lou (Original Mix)" στην ετήσια συλλογή "Talents", που συμπεριλαμβάνει τα 20 καλύτερα κομμάτια από τα μεγαλύτερα "ταλέντα" του 2016 και επιλεγμένα από τους Supernova, διάσημους Dj και ιδιοκτήτες της δισκογραφικής εταιρίας Lapsus Music.

Δύο εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία λοιπόν, το κομμάτι του Βασίλη έχει πλέον ξεχωρίσει από τη συλλογή και παίζεται σε διάφορα clubs σε όλη την υφήλιο, από τους μεγαλύτερους Dj του χώρου όπως: SUPERNOVA, Cristoph, Nhan Solo, Bruce Leroys, Jesus Nava, Ms. Lefki, Thodoris Triantafillou, Junior Pappa, Jojo Angel, Alex Ranerro, Nikko Sunset, Argy Rous, Liva K, Jordi, Anna V. και πολλούς ακόμα!

Ακούστε το κομμάτι εδώ.

Ακολουθήστε τον "Vanished" στο Facebook.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.