Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

3η θέση για τον Μ. Σιάλτση και το ομαδικό νέων ανδρών της ΓΕΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δυναμική η παρουσία της ΓΕΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ στις 12 και 13 Μαρτίου 2016 με την κατάκτηση της 3ης θέσης από τον Σιάλτση Μιχάλη στο ατομικό Νέων Ανδρών, όπου έχασε με έναν πόντο διαφορά από τον Δούκα του Πανελληνίου και τους Χατζόπουλο Στέφανο στην 11η και Πασσά Θωμά στην18η θέση σε σύνολο 32 αθλητών.

Την 3η θέση πήρε η ΓΕΦ και στο Ομαδικό Νέων Ανδρών, παρότι ο αθλητής Σιάλτσης Μ. έπαιζε τραυματισμένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία συμμετοχής στον τελικό χάνοντας με έναν πόντο διαφορά από την ΑΕΚ (44-45).

Τα αποτελέσματα στο ατομικό Νέων Γυναικών έχουν ως εξής: σε σύνολο 31 αθλητριών η Δήμκου Ελένη πήρε 21η θέση, η Νομικού Ελένη 23η και Πασσά Ζωή 27η.

Στο ομαδικό Νέων Γυναικών τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα με τη ΓΕΦ στην 4η θέση.

Συγχαρητήρια στην εξαμελή μας ομάδα!

3 σχόλια:

  1. Γ.Ε.Φ. μπραβο στον Σιαλτση ανεβαζει πολυ τον πηχη.Σταθερη αξια ευχομαι να αγαπησει το αθλημα της σπαθης αληθινα και οχι για τα μορια που στο φιναλε ειναι κατι πολυ λιγο για αυτα που προσφερει ολα τα χρονια που προπονειται καποιος .ωρες ατελειωτες ιδρωτα κτλκτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η ΓΕΦ τρώει τα παιδιά της.Δεν κρατιέται έτσι σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.