Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Πολύ δυνατές οι Σάρισες και στις υποδομές - Χρυσό η Φωτιάδου, χάλκινο ο Ελσάμι

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις έκαναν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 12-13/3/16.

Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος στους αγώνες με 10 αθλητές/τριες, οι οποίοι έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό αντιμετωπίζοντας αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Συνολικά αγωνίστηκαν 200 παιδιά χωρισμένα σε 8 κατηγορίες.

Από τη Φλώρινα έπαιξαν ο έφηβος Λυγούρας Σ., ο παίδας Αραβιάδης Ο., οι παμπαίδες Ελσάμι Ι., Μούσιας Σ., Σφέτκος Ν., οι παγκορασίδες Φωτιάδου Χ., Άμπα Δ. και οι μίνι-παμπαίδες Ελσάμι Ζ., Σαμπαλής Χ., Τζιούτζιας Π.

Από όλα τα παιδιά η Φωτιάδου Χ. απέδειξε την αγωνιστική της άνοδο καταφέρνοντας εύκολα να φτάσει στην κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία της νικώντας όποια κοπέλα βρήκε απέναντί της. Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε επάξια αντανακλά τη σκληρή δουλειά και την επιμονή που έδειξε όλη την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

Στα μετάλλια βρέθηκε και ο μικρός Ελσάμι Ζαχαρίας. Παίζοντας εξαιρετικά έκανε πολλές νίκες και ηττήθηκε μόνο μία φορά, κατακτώντας τελικά την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε από τον Ελσάμι Ι. (6ος) και την Άμπα Δ. (8η), οι οποίοι παρόλο που ήταν από τους μικρότερους στην κατηγορία τους βρέθηκαν στην 8άδα παίζοντας εξαιρετικό πινγκ-πονγκ.

Τα υπόλοιπα παιδιά, αγωνίστηκαν με πάθος, σημείωσαν νίκες και ήττες και έδειξαν ότι στο μέλλον θα τα καμαρώσουμε σε υψηλότερες θέσεις.

Ξεχωριστή παρουσία είχαν οι δύο λιλιπούτειοι αθλητές της ομάδας Σαμπαλής και Τζιούτζιας, μόλις 6 ετών, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα. Ο Σαμπαλής στο 2ο του τουρνουά σημείωσε νίκες, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, ενώ ο Τζιούτζιας πήρε το βάφτισμα του πυρός και χάρηκε τους αγώνες.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν και ευχαριστεί τους γονείς για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.