Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Φταίνε οι πολίτες για το τρένο;

Μια εντελώς διαφορετική οπτική του θέματος της αποχώρησης του τρένου από τη Φλώρινα, δίνει η Όλγα Μούσιου – Μυλωνά με σχόλιο της στο facebook.
Συμπολίτισσα μας, σχολιάζοντας  - στη σελίδα της κας Μούσιου - το θέμα είπε μεταξύ άλλων πως «πάντα οι πολίτες της Φλώρινας, ότι κάνουν το κάνουν από μόνοι τους. Που είναι η κυβέρνηση, γιατί τόση αδιαφορία του αρχηγού σας;».
Απαντώντας η κα Μούσιου είπε επί λέξει: «Οι πολίτες της Φλώρινας ας προσέχουν όταν ψηφίζουν αυτούς που τους εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο και στις δημοτικές αρχές. Τα υπόλοιπα όλα είναι λόγια του καναπέ και γκρίνια χωρίς αντίκρυσμα. Οι πολίτες οφείλουν πάντα να ενεργοποιούνται για τα θέματα που τους αφορούν και οι πολιτικοί να δίνουν την ψυχή τους στην επίτευξη των στόχων της τοπικής κοινωνίας. Όσο για τον Πρωθυπουργό αυτός πραγματικά δίνει αγώνα ζωής για να σώσει τη χώρα και όλοι αναγνωρίζουν την προσπάθειά του!».
Δηλαδή, εάν οι πολίτες ψήφιζαν διαφορετικά σε βουλευτικές ή δημοτικές εκλογές, τότε το τρένο δε θα έφευγε. Άρα, οι πολίτες φταίνε που το έχασαν, καθώς δεν "πρόσεχαν" τι ψήφιζαν.

5 σχόλια:

  1. ...άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε κυρία ¨Ολγα.
    Οι πολίτες δέν ευθύνονται για τις ολιγωρίες αυτών που ψηφίζουν και αυτών που δέν ψηφίζουν . Ο αποπροσανατολισμός των ευθυνών με κατέυθυνση του πολίτες, υποκρύπτει την ολιγωρία όλων των Πολιτικών που ενώ επιλέχθηκαν για να ευρίσκονται υπο συνεχή επαγρύπνηση αυτοί κόβαν τις...πίτες τους ή μοιράζαν τις "καρτούλες" τους για να τους ψηφίσουν οι πολίτες.

    Ο μόνος που αποκάλυψε άθελα του όλη την αλήθεια ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος Αμυνταίου....΄"¨δέν εκδηλώθηκε κανένα ενδιαφέρον για την ένταξη του δρομολογίου στις "άγονες" γραμμές" ...και σε αυτό φταίνε οι πολίτες που σας ψηφίζουν ή δέν σας ψηφίζουν;

    Στο μόνο που φταίνε οι πολίτες είναι στο ότι εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους σε άτομα που όπως είπε η ανακοίνωση και άγνοια είχαν και κανένας δέν ενδιαφέρθηκε για το σιδηρόδρομο παρά κάποιων ελαχίστων.Μόνο αποσπασματικά ασχολούνται ότι είναι της "επικαιρότητας" ..πλήν ελαχίστων μεμονωμένων περιπτώσεων που δέν κατέχουν "καρέκλα"Στο μόνο που ευθύνονται οι πολίτες είναι ότι καλομάθαν με τα γιωταχι τους και ξέχασαν πως ταξιδεύουν με τραίνο. Τώρα που περνάμε κρίση τώρα θυμηθήκαν και το τραίνο....και κάτι τελευταίο...όταν ήταν να παρθούν κρίσημες αποφάσεις κάποιοι πολιτικοί ούτε τραίνα τους ενδιέφεραν ούτε τα προβλήματα του πολίτη...το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν πώς θα πιάσουν την καρέκλα...το απέδειξαν σήμερα.

    Μήν προκαλείτε τους πολίτες...ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΌ ΣΑς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ. Μούσιου δεν ήξερε πως να χειριστεί το θέμα με τους ουρανοτοξίτες και γι αυτό δεν ασχολήθηκε! και το είπε και η ίδια! Και ήθελε να γίνει και βουλευτής! Και τώρα εκφράζει άποψη και για τους ψηφοφόρους!Απορώ πως ασχολείστε μαζί της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ
    ΕΧΕΙ ΣΟΥΒΕΝΙΡ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑ ΜΠΡΕΛΟΚ, ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΛΓΑ η μασκότ της Φλώρινας!Αφού η γυναίκα δεν κάνει ούτε για βουλευτής, ούτε για δήμαρχος κάντε την κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλοοοοοοοοοοο! Το καλύτερο! Βρέθηκε επιτέλους κάτι αντάξιο το μεγέθους, της λογικής αλλά και της προοπτικής της ΜΟΎΣΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κ. Μούσιου αφού τα λέει αυτά, είναι προφανές ότι η ίδια ψήφισε με προσοχή και τον σωστό υποψήφιο, κατά τις επαναληπτικές εκλογές για Δήμαρχο Φλώρινας. Μπορεί να μας πει ποιός είναι αυτός για να τον ψηφίσουμε και εμείς την επόμενη φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.