Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βενετσιάνικες μάσκες και κοστούμια εποχής


Μία εντυπωσιακή και πρωτότυπη έκθεση εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα στον «Αριστοτέλη». Πρόκειται για την έκθεση Βενετσιάνικης Μάσκας και Κοστουμιών Εποχής που διοργανώνει το εργαστήριο VENETIA και η καλλιτέχνης Μαρία Μ. Κραβαρίτη.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή και αύριο Δευτέρα κατά τις ώρες 11:30-13:00 & 17:30-20:00. Οι δημιουργίες, που είναι χειροποίητες, είναι πραγματικά εντυπωσιακές και αξίζουν της προσοχής μας.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους και λίγο πολιτισμός
    Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ22 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:11 π.μ.

    ποντικέ μου πλάσαρες μια πολύ καλή ιδέα...

    να στείλουμε σε όλους τους πολιτικάντηδες κορακογυποκονδώρους ( δέν προλάβαμε την ...αλέκα ! να της χαρίσουμε μία σπέσιαλ μάσκα της .....σκιαχτροπουτας ) για δώρο απο μία ¨βενετζιανικη ΜΑΣΚΑ" για τα ευεργετήματα τους που κανανε προς την Φλώρινα βλ ¨"τρένα" και τραίνα που χάνουμε.

    Έτσι βρε αδερφε για να τιμήσουμε σάν πολιτισμένοι πολίτες τον πολιτισμό και την πολιτική ταυτοχρόνως στην ...χαράδρα!
    Μάσκες όλων των αποχρώσεων ...ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕΖΟΡΕΤΕΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ ΓΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΕΣ ΚΟΚΕΤΕΣ σπατουλαρισμένες στα χρώματα της ίριδας με πολλά κοκοκόφτερα επενδυμένες !

    κοιτα μην μου στείλεις καμία μάσκα του ΖΟΡΟ ή του ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ.... ΒΟΥΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΖΑΓΑΡ ΜΟΥ...εδω τσικνοπεφτες καθαροδευτερες αποκριες με κρέατα τσιπουρα και ουζα ποτε δέν εορταζουμε...νηστεύουμε συνεχώς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.