Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδριάζει η δημοτική κοινότητα Αμυνταίου

Συνεδριάζει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, η δημοτική κοινότητα Αμυνταίου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Πρόταση δημιουργίας ιστοσελίδας της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, με ενσωμάτωση της στην υπό διαμόρφωση κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου. (Εισηγητής: Γρομπανόπουλος Τρύφων, Πρόεδρος Τ.Σ. Δ/ Κ Αμυνταίου).
2. Πρόταση για τη συνδιοργάνωση, την Ημέρα της Γυναίκας εκδήλωσης, σε συνεργασία με συλλόγους και κοινωνικούς φορείς. (Εισηγήτρια: Σέλτσα Σοφία,  Μέλος Τ.Σ. Δ/ Κ Αμυνταίου).
3. Συγκρότηση θεματικών ενοτήτων για τη σύσταση επιτροπών σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από τα άρθρα 82, 83, 84 του Ν. 3852/2010. (Εισηγητής: Γρομπανόπουλος Τρύφων, Πρόεδρος Τ.Σ. Δ/ Κ Αμυνταίου).
4. Συζήτηση και υποβολή προτάσεων σχετικά με το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων. (Εισηγητής: Σιάντσης Λάκης, Αντιπρόεδρος Τ.Σ. Δ/ Κ Αμυνταίου).
5. Πρόταση σχετικά με τους δημότες της κοινότητας που δύναται να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης. (Εισηγητής: Γρομπανόπουλος Τρύφων, Πρόεδρος Τ.Σ. Δ/ Κ Αμυνταίου).
6. Προτάσεις για την κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.