Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αθώωση της ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ για τα περί συκοφαντικής δυσφήμισης


BAΛΕ Τ' ΑΣΠΡΑ ΣΟΥ!
Οι φίλοι κρουά - κρουά  γιορτάζουν!  Η Δικαιοσύνη μας δικαίωσε και την
ευχαριστούμε.
  Δικαίωσε τον αγώνα που δίνουμε στη Φλώρινα κατά της διαφθοράς εδώ και ενάμισυ χρόνο.
Τον αγώνα αυτόν τον δίνουμε με την εφημερίδα, με έρευνα, αλλά και με τις δικές σας καταγγελίες.
Υπερασπιζόμαστε την αδέσμευτη δημοσιογραφία, τα συμφέροντά μας σαν  Φλωρινιώτες και το δημόσιο χρήμα.
Δώσαμε την πρώτη μάχη με το κατεστημένο και  δικαιωθήκαμε.  
Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση της  κ. Αγνής Ρίζου, τ. Δ/ντριας του τμήματος Οικονομικών και τ. Γ.Γ. της Νομαρχίας Φλώρινας, δεν ευδοκίμησε. 
Η δίκη αυτή είναι ιστορική, για τη Φλώρινα, για την δικαιοσύνη, για την δημοσιογραφία!
Συνεχίζουμε!

9 σχόλια:

  1. Νομίζω ΠΟΝΤΙΚΕ ότι σαν τροκτικό που είσαι, μπορείς να ξετρυπώσεις την τοποθέτηση του εισαγγελέα κατά την δίκη, που όπως έμαθα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
    Καλό θα είναι να μάθουμε πως αντιλαμβάνονται οι δικαστικοί λειτουργοί, τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από τους αιρετούς μας εκπροσώπους, αλλά και τι δρομολογείται για το εγγύς μέλλον, στο ζήτημα του ελέγχου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερώτηση στον 9.16
    Ακουσα κι εγώ πως είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση της εισαγγελέως.Μήπως θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να δούμε πως αντιλαμβανόμαστε εμείς οι πολίτες της Φλώρινας τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από τους αιρετούς, και πως ή αν τους ελέγχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορεινη Ταξιαρχία Λ.Ο.Κ.22 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:14 π.μ.

    doris τυχαία δέν έγινες επιτιμη κυρία στα Λ.Ο.Κ. μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τη Ντόρη Κουτουράτσα τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και η ίδια δεν είναι τυχαία. Άρθρα της αναδημοσιεύονται σε Αθηναικές εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας. Και για επιβεβαίωση κάντε κλικ,www.elzoni.gr/html/ent/364/ent.6364.asp, www.elzoni.gr/html/ent/689/ent.3689.asp.
    Μέχρι και ο συνήγορος της κ. Αγνής Ρίζου, στην αγόρευσή του είπε πως η κ. Ντόρη Κουτουράτσα είναι πανέξυπνη και πως αν στίβανε το μυαλό όλων, δεν θα φτάνανε το δικό της. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tην ουσία όμως ρε παιδιά του θέματος γιατί δεν την πιάνει κανείς; Ας αφήσουμε κατά μέρος - την Ντόρη εννοώ που δεν καίγεται για τα καλά μας λόγια- και ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Στη Φλώρινα του φόβου και της υποτέλειας , τολμάει κάποια να κάνει μία εφημερίδα. Αντί να γεμίζει σελίδες με φωτογραφίες των «εκλεκτών» και αράδες χωρίς νόημα, τολμάει να «ελέγξει» τον δημόσιο βίο και να αναδείξει τη μπόχα της δημόσιας ζωής. ΠΟΥ; Στη Φλώρινα! Και όλοι εμείς, συμπεριλαμβανομένου κι εμού, την κοροιδεύαμε, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο! Και φθάνει η ώρα της κρίσης για όλους μας. Και αποδεικνύεται πως οι εφημερίδες έχουν ρόλο και μπορούν να τον παίξουν για το δημόσιο καλό και όχι για την εξουσία. Και οι δημοσιογράφοι μπορεί να κάνουν δουλειά, αν αφήσουν το γλείψιμο. Και όλοι εμείς , αν θέλουμε μπορούμε να στείλουμε στο διάολο όλα τα παρανυφάκια της εξουσίας που ζούνε με δημόσιο χρήμα. Αυτό βέβαια για τη Φλώρινα είναι πρωτοφανές. Και μη μου πείτε πως δεν είστε μουδιασμένοι.. Μπράβο λοιπόν στους κόρακες της Ντόρη που τόλμησαν μαζί της, μπράβο και στη Ντόρη που μας έβαλε γυαλιά για να δούμε ποιά είναι η πραγματικότητα ! Εμείς τι θα κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝΤΟΡΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ-ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ.ΠΟΣΟΙ-ΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ(ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΑΝΦΛΩ-ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ)?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟ! ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ.... ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΣΗΜΑ ΕΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ.ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς την παλιά φίλη Ντόρη.
    Απέδειξες ότι «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ». Εύγε! Συνέχισε τον ευγενή αγώνα σου κατά της τοπικής διαφθοράς. Και αφού απέδειξες ότι έχεις και διάθεση και κουράγιο, σου έχω έτοιμο ένα αντικείμενο πο χρήζει έρευνας και έχει πολύ «ψωμί».
    Πολλές φορές κατά τις τελευταίες δεκαετίες, οι εκάστοτε διοικήσεις της Αερολέσχης Φλώρινας ζητούσαν από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, να προβούν σε τεχνικής φύσεως παρεμβάσεις για τη βελτίωση της κατάστασης του ειρωνικά αποκαλούμενου «αεροδρομίου». Πάντοτε συναντούσαν κλειστές πόρτες και γενική απροθυμία των – κατά τα άλλα – αρμοδίων.
    Ακούστηκαν πολλές και διάφορες φήμες αλλά κανείς δεν μπορούσε να βρει μια άκρη, ώσπου …
    Πριν από δύο (2) χρόνια, ξαφνικά, προέκυψε η χάραξη και κατασκευή αγροτικών δρόμων δίπλα στα όρια του «αεροδρομίου» προς τη πλευρά της Εθνικής οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης. Σχεδόν αμέσως, προέκυψαν τεράστιες κατασκευές – έδρες ή αποθήκες επιχειρήσεων.
    Αν προσεγγίσουμε το χώρο της αερολέσχης από την κύρια πλευρά που είναι αυτή του κλειστού γυμναστηρίου, στην πρώτη στροφή αριστερά θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχει ένα τοπογραφικό κολωνάκι που ήταν το όριο του «αεροδρομίου». Μόνο που – εδώ και τρία (3) χρόνια – το κολωνάκι αυτό βρίσκεται στο μέσο καλλιεργημένου χωραφιού. Τι έγινε εκεί; Κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχουν τίτλους ιδιοκτησίας από το Δήμο (με υποτιθέμενη ανοχή του πρώην Δημάρχου κ. Παπαναστασίου), άλλοι από την τοπογραφική υπηρεσία, κ.λ.π.
    Το βέβαιο είναι ότι αν υπάρχουν – πράγμα πολύ πιθανό – τέτοιοι τίτλοι, θα εμφανιστούν σε λίγα χρόνια, αλλά τότε ίσως να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση στον 10.13
    Φίλε, αυτό που κάνει η κρουά - κρουά αυτό θα έκανε και ο Συμπαραστάτης του Δημότη αλλά θεσμοθετημένα .Δηλαδή, θα επεξεργάζονταν και θα προωθούσε τις καταγελίες των πολιτών για κακοδιαχείριση των δημοσίων υπηρεσιών, μέχρι και στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Θα επενέβαινε και αυτεπάγγελτα. Γι αυτό δεν σκάω και πολύ που δεν βγήκε ο Συμπαραστάτης. Και σιγά να μην έβγαινε. Ποιός θα τολμούσε να έχει ακόμα μία κρουά- κρουά΄στο κεφάλι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς την παλιά φίλη Ντόρη.
    Άλλο ένα αντικείμενο που χρήζει έρευνας και είναι πολύ πιθανόν να βγάλει πολύ "ψωμί" είναι το "πόθεν έσχες" όχι μόνον των Διευθυνόντων Συμβούλων αλλά και πολλών άλλων πιο αθόρυβων στελεχών της ΑΝ.ΦΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.