Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία για τους φακέλους των βιοκαλλιεργητών

Καταγγελία που έφτασε στο blog, από βιοκαλλιεργητή, κάνει λόγο για μη πληρωμή της βιολογικής ενίσχυσης του 2009, εξαιτίας αβελτηρίας υπαλλήλων της διεύθυνσης Γεωργίας. Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω βιοκαλλιεργητής (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας) αναφέρει πως οι υπάλληλοι ενώ έπρεπε μέσα στο 2010 να ολοκληρώσουν τη μελέτη 150 φακέλων βιοκαλλιεργητών καθυστέρησαν με αποτέλεσμα 15 από τους φακέλους να μην έχουν περαστεί στο σύστημα. Στο τέλος μάλιστα του 2010 που έληγε η προθεσμία, όπως καταγγέλλεται, οι υπάλληλοι έπαιρναν άδειες χωρίς όμως να έχουν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Ο καταγγέλλων ζητά απαντήσεις από τους αρμόδιους φορείς.

5 σχόλια:

  1. Φίλε βιοκαλλιεργειτή ούτε απάντηση θα βρείς !!!! ούτε υπεύθυνο !!!! μόνος σου ότι κάνεις .... πρέπει να τα παρακολουθείς εσύ και να ενημερώνεις αυτούς !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι υπευθινοι να μηνουν απληρωτοι 6 μηνες για να μαθουν αλλη φορα να κολοβαραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να απολυθουν για να δουν πως βγενει το ψωμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από πότε ρε παιδιά έχουμε 150 "βιοκαλλιεργητές" στη Φλώρινα; Έχετε δει κανένα βιολογικό προϊόν να γράφει "Φλώρινα"; "Επιδοτησάκιες" είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους που δεν τους νοιάζει το ούτε το προϊόν, ούτε πως πωλείται στους καταναλωτές (οι περισσότεροι δεν το πουλάνε για βιολογικό αλλά το δίνουν σαν κοινό!!!!) - μόνο για την επιδότηση νοιάζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο ολα αυτα εσυ αυτο καταλαβες,μαλον ΔΗΜΟΣΙΟΣ υπαληλος θα εισαι φιλε.Βιολογικα προιοντα δεν ειναι μονο οι ντοματες και τα αγγουρια, ειναι τα τριφυλλια,τα σταρια,τα κρυθαρια κ α,που φτανουν εμεσα στο πιατο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.