Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Βράβευση μαθητών γυμνασίου από την ΕΚΑΤΟ Φλώρινας

Η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας ανακοινώνει ότι η Εκδήλωση Απονομής Βραβείων σε Μαθητές Γυμνασίων στα πλαίσια του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού στην Π.Ε. Φλώρινας για Θέματα Ασφάλειας στο Internet, με την ευκαιρία της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (8 Φεβρουαρίου 2011) και με θέμα: «Ποιους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθώ για να Έχω Ασφαλή Πλοήγηση στο Internetθα γίνει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 6.00 μμ, στην «Οδό Ονείρων», στη Φλώρινα.
Στον 2ο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 43 μαθητές Γυμνασίου από σχολεία των Δήμων Φλώρινας (33 συμμετοχές) και Αμυνταίου (10 συμμετοχές) και θα δοθούν βραβεία στις 10 καλύτερες εκθέσεις. Επίσης, θα διανεμηθούν φυλλάδια και CDs με θέματα που αφορούν την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο σ’ όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της και θα μιλήσει η κυρία Γκουντσίδου Βασιλική, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος e-Cost για τον Εκφοβισμό Μέσω Διαδικτύου (CyberBullying).

2 σχόλια:

  1. για τον Εκφοβισμό Μέσω Διαδικτύου (CyberBullying).apo ekfobismo kratiki tromokratia kai fimosi allo tipota stin florina aw eine kala ta maliara karfia kai oi xirismenoi royfianoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή την ανάρτηση, η ΕΚΑΤΟ λέει ότι είναι καταναλωτική οργάνωση, απλά μέχρι τώρα εκτός από ημερίδες για το διαδίκτυο δεν έχω δει κάτι που να αφορά θέματα κατανάλωσης, δηλ πχ τιμοληψίες προϊόντων super market στην Φλώρινα, τιμοληψίες υγρών καυσίμων, παρεμβάσεις σε θέματα γεινκά του Φλωρινιώτη καταναλωτή έχω την εντύπωση ότι μόνο κατ' όνομα είναι καταναλωτική οργάνωση και όχι επί της ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.