Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τα πρώτα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων – το τρένο επιστρέφει και πάλι στη Φλώρινα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Η συγκέντρωση 6.000 υπογραφών, η αγωνιστική διάθεση των κατοίκων και η τεράστια προβολή που πήρε το θέμα, έφεραν και τα πρώτα αποτελέσματα στη διεκδίκηση της επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη συνάντηση των φορέων με τον υπουργό Οικονομικών την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η λύση που προτείνεται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων της Φλώρινας.
Ο κ. Ζηλιασκόπουλος, που θα είναι παρών στη συνάντηση, έχει στα χέρια του πρόταση της Διεύθυνσης Κίνησης Αμαξοστοιχιών, την οποία και θα εισηγηθεί. Η πρόταση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, κάνει λόγο για δύο δρομολόγια ημερησίως στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Φλώρινα (ένα πρωινό και ένα απογευματινό), από τα οποία θα υπάρχουν έσοδα λίγο πάνω από τα 600.000 ευρώ, ενώ για την κάλυψη των εξόδων θα απαιτηθεί επιδότηση που θα ξεπερνά τα 2 εκ. ευρώ και θα καλυφθεί από την ένταξη στις «άγονες γραμμές».
Σε αυτή την εισήγηση, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα είναι αρνητικός και προτίθεται να την ικανοποιήσει άμεσα.
Φαίνεται λοιπόν – και εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες – ότι οι πολίτες της Φλώρινας, που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, κέρδισαν αυτή τη μάχη χάρη στην ενότητα και στη μαχητικότητα που επέδειξαν. Ο αγώνας όμως δε σταματά εδώ, καθώς το πρωί της Παρασκευής (10.30) πρέπει να βρεθούν στην κεντρική πλατεία ακόμα περισσότεροι.

27 σχόλια:

  1. Η φωνή μας εισακούστηκε!Πάρα πολύ ωραια νέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκλείεται .......δεν είναι δυνατόν!!!
    Αφού ο Δημαρχός μας είπε ότι η όλη προσπάθεια είναι πρόχειρη και δεν πρόκειται να φέρει αποτελέσματα. Την λύση στο πρόβλημα του τρένου θα την δώσει ο ίδιος κατά την συνάντησή του με τους αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους.
    Προφανώς με τον διάλογο που θα κάνει μέσω του υπομνήματος που θα καταθέσει!!!!
    Αν σας κούφανα, διαβάστε την χθεσινή του ανακοίνωση-απάντηση στον κ Ασπρίδη και θα καταλάβετε. Η μέθοδος αυτή δεν είναι για κοινούς θνητούς, αλλά για τον Δήμαρχό μας, που την εφαρμόζει με τίτλο: "ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΩ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΛΕΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ
    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. file 11.04 apo to tipota kalo k to ka8olou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
    ΜΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν λέει ένας φτωχός αγρότης, μουσουλμάνος κατά τα φαινόμενα, ο οποίος έμενε σε μιά μικρή καλύβα με την οκταμελή οικογένειά του. Γεμάτος απόγνωση, μια μέρα είπε να συμβουλευτεί τον Χότζα προκειμένου να βρει μια λύση στο πρόβλημα στενοκοπιάς που αντιμετώπιζε.
    Ο Χότζας, αφού τον άκουσε με προσοχή, τον συμβούλεψε να γυρίσει στην καλύβα και να βάλει μέσα και το γαϊδούρι του.
    - Μα Χότζα μου, είπε έκπληκτος ο αγρότης, εδώ δεν χωράμε οι άνθρωποι, θα χωρέσει και το γαϊδούρι;
    - Κάνε αυτό που σου λέω. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος, του είπε ο Χότζας και ο αγρότης έφυγε για να εφαρμόσει την συμβουλή του.
    Την άλλη μέρα, ο αγρότης ξαναπήγε στον Χότζα.
    - Λοιπόν, τον ρώτησε εκείνος. Όλα καλά;
    - Τι καλά Χότζα μου; Ο γάϊδαρος γκάριζε όλη την νύχτα και μας κλωτσούσε. Δεν κλείσαμε μάτι.
    - Λαμπρά, φώναξε ενθουσιασμένος ο Χότζας. Αύριο να βάλεις μέσα και την αγελάδα σου.
    Ο αγρότης γούρλωσε τα μάτια, αλλά μετά σκέφτηκε πως ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Εφυγε λοιπόν και πήγε να εκτελέσει την συμβουλή.
    Την άλλη μέρα, ο αγρότης εξαγριωμένος ξαναπήγε στον Χότζα.
    - Χότζα μου έλεος! Θα αλλαξοπιστήσω! Η κατάσταση είναι ελεϊνή! Ο γάϊδαρος γκάριζε όλη τη νύχτα, η αγελάδα μουγκανούσε και μας γέμισε ακαθαρσίες. Τι άθλια συμβουλή είναι αυτή;
    - Ηρέμησε άνθρωπέ μου, είπε χαμογελαστός ο Χότζας. Αύριο να βάλεις μέσα και το σκύλο σου.
    - Τελευταία φορά που σ ακούω, είπε αγανακτισμένος ο αγρότης. Και έφυγε γεμάτος νεύρα για να βάλει και τον σκύλο μέσα στο τσαρδί του.
    Την άλλη μέρα ξαναπήγε στον Χότζα με τις γροθιές σφιγμένες και τις φλέβες στον λαιμό του να χτυπούν έτοιμες να σπάσουν
    - Χότζα μου μάλλον με κοροϊδεύεις. Τι σου έκανα και με βασανίζεις έτσι;
    - Γιατί, τι συνέβη άνθρωπέ μου, τον ρώτησε ο Χότζας διατηρώντας την ηρεμία του.
    - Τι συνέβη; Ο γάϊδαρος γκάριζε και κλωτσούσε, η αγελάδα μας γέμισε ακαθαρσίες και ο σκύλος γρύλιζε όλο το βράδυ και μας ποδοπατούσε. Υπάρχει τίποτα χειρότερο;
    - Καλά, του είπε ο Χότζας. Αύριο βγάλε όλα τα ζώα έξω.
    Ο αγρότης έφυγε ανακουφισμένος αυτή τη φορά. Και την άλλη μέρα έτρεξε χαρούμενος στον Χότζα.
    - Χότζα μου, τι σοφός άνθρωπος που είσαι, είπε γεμάτος θαυμασμό. Όλα τώρα είναι υπέροχα. Αποκτήσαμε τόση ευρυχωρία που δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Σ ευχαριστούμε πολύ!


    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με την περικοπή των δρομολογίων. Είναι αδιανόητο, δεν φταίμε εμείς για την κακοδιαχείριση και την αναισθησία των υποτίθεται καταρτισμένων τεχνοκρατών με τις σπουδαίες μελέτες τους. Κάποτε κάναν μελέτες βιωσιμότητας για τη γραμμή μέχρι Φλώρινα και Bitola, οι οποίες έβγαλαν Καθαρά Παρούσα Αξία (δικός τους χρηματοοικονομικός όρος!) μεγαλύτερη του μηδενός. Μέχρι και Κυριακές θυμάμαι δούλευαν στις γραμμές και συζητούσαμε πόσο σοβαρή επένδυση γινόταν, από ένα κράτος που μάλλον άλλαζε νοοτροπία προς το καλύτερο. Συγνώμη αλλά μας δουλεύουν με όλη τη σημασία της λέξεως. Τι συμφέροντα επιτέλους κρύβονται πίσω από όλα αυτά; Δεν εξηγείται αλλιώς η διακοπή του τρένου! ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι υποστηρίζουν πως απ'το τίποτα αυτό είναι το καλύτερο μάλλον δεν ταξιδέουν με το Τρένο.

    Η απόφαση των 2 δρομολογίων είναι η απόλυτα προβλέψιμη κίνηση που γίνεται για να διασπάσει τις κινητοποιήσεις.

    Επίσης Ποντικέ, υπερβάλεις για το αποκλειστικό της είδησης και για το ότι οι σημερινή μας κινητοποίηση έφερε το ποθητό αποτέλεσμα.

    Η πρόταση αυτή είναι γνωστή από τη Δευτέρα και περιλαμβάνεται στην απάντηση του Υφυπουργού κ. Βούγια, σε επερώτηση στη βουλή. Το πλήρες κείμενο της απάντησης εδώ: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7299860.pdf

    Σήμερα, οι πολιτικοί που παραβρέθηκαν, δεσμεύτηκαν στους συγκεντρωμένους και τις 6.000 υπογραφές, ότι θα απαιτήσουν την πλήρη επαναφορά στα δρομολόγια και τις τιμές και θα διεκδικήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη της γραμμής.

    Δεν πρέπει να γυρίσουν ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο. Και έχουν απο πίσω τους 6.000 υπογραφές που μαζεύτηκαν σε 2 μέρες(!!!) να τους στηρίζουν σε αυτή τη τιτάνια και από ότι φαίνεται μακροχρόνια προσπάθεια.

    Υπάρχουν αρκετοί που θα αποδεχτούν τη λύση των 2 δρομολογίων, αλλά όπως μου έλεγε φίλος στον παγωμένο πεζόδρομο μετά τη συγκέντρωση, υπάρχουν ακόμη περισσότεροι που είναι αποφασισμένοι να κλείσουν οτιδήποτε αποφέρει έσοδα στο δημόσιο, μέχρι να δουν τον κ. Βούγια μηχανοδήγο της ΠΛΗΡΟΥΣ γραμμής!

    (και τους υπόλοιπους να μας γεμίζουν τα ντεπόζιτα με κανονική ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ τιμή πετρελαίου
    από τον Οκτώβρη προσθέτω εγώ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ. ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ. ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 6000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 6000 ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΠΟΣΟΙ ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ? ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ? ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΕΧΘΕΣ Η ΧΡΥΣΑ;ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ...ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ....ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ φίλε Dimitri
    η πρόταση που αναφέρεις πως είναι γνωστή από τη Δευτέρα δε λέει τίποτα περισσότερο από το ότι εξετάζεται η δυνατότητα επέκτασης δύο δρομολογίων της γραμμής Θεσσαλονίκης - Έδεσσας προς τη Φλώρινα. Η αποκλειστικότητα της δικής μας ανάρτησης έγκειται σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που παρουσιάζουμε και τα οποία δεν ήταν γνωστά (όπως π.χ. η πρόταση της Διεύθυνσης Κίνησης Αμαξοστοιχιών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως "βάλαμε αρκετό νερό στο κρασί μας", με τον "αυθορμητισμό μας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά νομίζετε ότι ήταν αυθόρμητη η όλη κίνηση?
    Δείτε τους οργανωτές, σκεφτήκατε λίγο ποιος διευκολύνεται από αυτή την κίνηση?
    Να τους δω όλους αυτούς τον επόμενο Οκτώβριο για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, λέω τώρα....
    Η λειτουργία της γραμμής με τις νέες συνθήκες είχε αποφασισθεί, ποιοι ή ποιος ωφελείται από τα χθεσινά?
    Για σκεφτείτε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια που αρχίσαμε με τους μύθους, να πω κι εγώ ότι οι απαντήσεις κάποιων μου θυμίζουν τον μύθο του Αισώπου με την αλεπού και τα σταφύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα 2 δρομολόγια για τους κατοίκους είναι μηδέν δρομολόγια. 2 δρομολόγια είναι απολύτως ακατάλληλα για αυθημερόν μετακινήσεις. Τελικά τα τρένα θα πηγαινοέρχονται άδεια και θα μας μαλώσουνε που κάναμε και φασαρία πριν το κλείσουνε οριστικά. Όλη η καμπάνια βασίζεται με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο στο αίτημα για ΠΛΗΡΗ δρομολόγια, διευκρινίζοντας ότι "Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε ανεπαρκή σχέδια των 2 δρομολογίων ημερησίως". Αυτό νομίζω έχει γίνει κατανοητό και από τον κόσμο που συμμετέχει μαζικά (οι υπογραφές πλησιάζουν τις 6500) και από τους αιρετούς. Είμαστε όλοι ενωμένοι και δεν θα μας διασπάσουν με τέτοιες ντρίπλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά είπαμε όχι μικροψυχίες. Τι θα πει ωφελούνται κάποιοι. Ε και; Εμείς τρένο θέλουμε. Δεν μπορούμε να ερμηνεύουμε τη λόξα του καθενός. Δηλαδή έτσι ποτέ δεν θα πρέπει η κοινωνία να αντιδρά για να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι τις καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οτι συμβαίνει σε μια κοινωνία, καλό ή κακό, επηρεάζει όλους! Άλλους άμεσα και τους υπόλοιπους έμμεσα, και αργά ή γρήγορα , θα αντιληφθούν τις συνέπειες όλοι!

    Ας καταλάβουμε λοιπόν όλοι κι ας αφήσουμε τις μικροψυχίες και τις καχυποψίες, γιατί δεν θα πάμε ποτέ μπροστά! Το τρένο εγώ το χρησιμοποίησα τελευταία φορά πριν απο δυο χρόνια.. και τι σημαίνει αυτό; δεν θα το χρειαστώ ποτέ;
    όλος αυτός ο κόσμος που κουβαλάει καθημερινά ή κάθε βδομάδα για τις δουλειές τους μας είναι αδιάφορος;
    Επίσης, αν τυχόν κλείσει και η Παιδαγωγική Σχολή, όπως ακούστηκε, κακό θα βρει μόνο αυτούς που εργάζονται και σπουδάζουν εκεί; Εμάς δεν μας αφορά ε;
    Το Α' Σώμα στρατού κλείνει κι αυτό, αλλά ούτε αυτό μας αφορά, ε;
    Όσο για τη "Βοήθεια στο Σπίτι" .. η απάντηση του Δημάρχου στους εργαζόμενους που πήγαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους ήταν .. Ας μας τα πουν οι ίδιοι καλύτερα .. άλλωστε τι μας αφορά εμάς .. ;

    Ε, τι μας ενδιαφέρει πια! Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους οτι όλα μας αφορούν και επηρεάζουν την ευημερία όλης της κοινωνίας μας και κατ' επέκταση τον καθένα μας ξεχωριστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας έχουμε στείλει από χθες τηνα ανακοίνωση της Λαικής Συσπείρωσης Φλώρινας για το θέμα.
    Κατανοούμε και σεβόμαστε απολύτως ότι την επιλογή και ευθύνη για τον χρόνο αναρτήσεων καθορίζει η διαχείριση του blog ανάλογα με την ύλη και τις προτεραιότητες.
    Μέχρι τότε μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί στο :
    http://l-sysp-florinas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ζητούμε συγνώμη από τη Λαϊκή Συσπείρωση για την καθυστέρηση ανάρτησης της ανακοίνωσης. Όπως διαπιστώσατε πάντως, εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτηθεί.
    Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδή γράφονται και λέγονται πολλά τον τελευταίο καιρό σε ότι έχει σχέση με την επαναλειτουργία των γραμμών του ΟΣΕ εγώ θα ήθελα να αναφερθώ σε μία παράλειψη όλων μας, όλων σας.
    Η χώρα μας Κυβερνάται από την ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ. Εμείς έχουμε τη δική μας ΤΡΟΙΚΑ που μας Κυβερνά.
    Η πρώτη ζητάει από τη Κυβέρνηση να κάνει περικοπές ενώ η δικιά μας ΤΡΟΙΚΑ μοιράζει χρήματα.
    Εαν λοιπόν δεν το αποφασίασ η δικιά μας ΤΡΟΙΚΑ τρένο δεν βλέπουμε στη Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ10 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:24 μ.μ.

    ο αγώνας συνεχίζεται αύριο πρωί στις 10.30 .

    Ο αγώνας αυτός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ. οι 6000 υπογραφές δέν είναι ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΟΥΤΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ στο μέτωπο τους. Ας το καταλάβουν όλοι μα όλοι ότι θα κλείσουμε ακόμη και τα σύνορα μέχρι να επαναλειτουργήσει ΠΛΗΡΩΣ Ο τραινοσές τα δρομολόγια του στην ακριτική Φλώρινα του τριεθνές της ελλάδος. Αυτό ήταν η αρχή και θα έρθει ντόμινο αντιδράσεων και για το πετρέλαιο θέρμανσης σε τιμές κιροζίνης και για ότι ακρωτηριάζει την Φλώρινα .
    ¨Οσοι είσαστε αποφασισμένοι ελάτε μαζί μας . ¨Οσοι είσαστε προσκυνημένοι πάντε όλοι σας για ύπνο πάντε να φάτε τις ...πίτες σας .

    κι εσυ κυριε του τραινοσε πρόσεχε καλά τις αερογέφυρες και τις ράγες προς την Άρνισσα μήν πέσει κανα σχέδιο για το τραινάκι σου ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΚΡΕΜΟ.....



    Ή ΤΑΝ ή ΕΠΙ ΤΑΣ για την ΄Φλώρινα ΡΕ ΓΑΜΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΗΣΜΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΗΝΑΜΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ?????ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ 100%...ΑΡΑ ΟΞΥΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΝΗ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ,ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΡΕΝΟ Κ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ Κ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΩΣ Κ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Κ ΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ..ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΚΤΕΛ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ????Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ Κ ΣΚΟΠΙΑ..ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ..ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΞΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΧΤΑΩΡΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ Κ ΚΑΛΑ..ΓΙΑ ΕΛΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑ 600Ε Κ ΝΑ ΛΕΣ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κύριε της Λαμίας μπορεί εσείς εκεί να έχετε τον ΛΕΩΝΙΔΑ παραπεταμένο εκτός εθνικής οδού! αλλα εμείς εδώ απάνω ΦΥΛΛΆΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ...δέν ξέρεις τι σου γίνεται σχετικά με το τί συμβαίνει εδώ επάνω. έλα σάν δημόσιος υπάλληλος να υπηρετήσεις στον δήμο της Πρέσπας ΌΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ να σου δώσω και 200 ευρώ παραπάνω να δουλέχεις και να μείνεις με την οικογένεια σου και μετα έλα να συζητήσουμε για το πώς θα έρθεις που θα μείνεις και πώς για να ζεσταθείς θα πληρώνεις τα διπλάσια απο την Λαμία..¨Α που είσαι μήν πάρεις το πολυτελές ιντερσίτι που περνάει απ το Λιανοκλάδι γιατί στο πλατύ Ημαθείας δέν έχειπλέον ανταπόκριση τραίνου..κι όταν έρθεις εδω να αγναντεύουμε παρέα τα όρη και τα βουνά της αλβανίας και των σκοπίων λίγα μέτρα απο το σπίτι σου και μήν το βάλεις σάν λαγός στα πόδια την επομένη ...εδώ να μοιραστούμε παρέα όλη την απομόνωση που βιώνουμε εμείς οι περήφανοι θερμοπυλομάχοι της ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ...΄οπότε τσάμπα μαγκιά μην μας πουλάς εάν δέν ζείς στην Φλώρινα ....το ρεύμα που καίς στο κομπιούτερ σου παράγεται κι εδώ και μάλιστα την τέφρα την αναπνεόυμε εμείς κι όχι εσύ.....δημόσιε υπάλληλε έλα να δείς τι εστί ΦΛΏΡΙΝΑ ΤΩΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΆΛΛΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΑΙ ΤΙς ΠΕΡΙΟΧΕς ΜΑς, ΜΑς ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΧΑΡΤΗ,
    ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗς ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑς ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΖΩΗ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑς.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑΘΜΟς ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ,

    Χ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.