Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Στη Φλώρινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το νομό Φλώρινας θα επισκεφτεί το διήμερο 14–15 Φεβρουαρίου ο Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο βουλευτής της Β’ Αθηνών, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νομό, θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το Πάρκο Πρεσπών και να ενημερωθεί από στελέχη της Εταιρείας Προστασίας Πρεσπών, του Φορέα Διαχείρισης και από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για ζητήματα που αφορούν την προστασία του ευαίσθητου οικοσυστήματος της περιοχής.
Θα επισκεφθεί επίσης τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στη Μελίτη και το Αμύνταιο προκειμένου να ενημερωθεί από στελέχη της επιχείρησης για τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο της λειτουργίας των ΑΗΣ και των ορυχείων και για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σειρά επαφών με δημάρχους του Νομού, θα έχει συναντήσεις με στελέχη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ ενώ, τέλος, θα επισκεφθεί το Νυμφαίο. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:
Δευτέρα 14/2/2011
11.00: Δημαρχείο Πρεσπών
11.20: Επίσκεψη στο Φορέα Διαχείρισης Πρεσπών
12.00: Επίσκεψη στην Εταιρεία Προστασίας Πρεσπών
12.30: Περιήγηση στις λίμνες
17.30: Δημαρχείο Φλώρινας
Τρίτη 15/2/2011
10.00: Επίσκεψη στον ΑΗΣ Φλώρινας (Μελίτη - Αχλάδα)
11.30: Επίσκεψη στον ΑΗΣ & τα Ορυχεία Αμυνταίου
14.00: Επίσκεψη στο Νυμφαίο

4 σχόλια:

  1. Κάτι μου ¨μυρίζει" ότι έρχεται να στέψει σε μυστικό δείπνο τον Ιλάριο για υποψήφιο Βουλευτή ,εκτός και εάν έρθει να θαυμάσει τα όμορφα .......πουλιά των λιμνών μας.Καπτεν Ιλάριε ράψε νεο κουστούμι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα τον Ιλάριο αλλά όποιος και ναναι θα είναι το λιγότερο καλύτερος απο τον κο τίποτα που είναι τώρα και πληρώνεται για το τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ILARIOS = LAZAROS ''DEN KANO GIA DIMARHOS'' NALPANTIDIS. STIS APOMENES EKLOGES , LAZAROS''DEN KANO OUTE GIA VOULEFTIS GIATI PROTIMOUNE TON KORTSARI'' NALPANTIDIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o ilarios exi piso tin oyra toy giafto min ton ipotimate..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.