Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Μέχρι 1,65 η αμόλυβδη, στο 0,83 το πετρέλαιο θέρμανσης

Από το 1,61 ευρώ/λίτρο έως το 1,65 ευρώ/λίτρο κυμάνθηκε σήμερα στη Φλώρινα η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, τιμές που ωστόσο είναι κάτω από τον πανελλαδικό μέσο όρο.
Κάτω από τη μέση τιμή κυμαίνεται και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς αγγίζει τα 0,83 λεπτά το λίτρο.
Μιλώντας στην ΕΡΑ Φλώρινας ο ιδιοκτήτης πρατηρίου Θόδωρος Ουλιάρης υπογράμμισε πως «οι καταναλωτές είναι διστακτικοί να γεμίσουν τις δεξαμενές τους αν και οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες στην περιοχή καθώς η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή.  Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης πάντως είναι αυξητική παρόλο που εμείς προσπαθούμε να την κρατάμε σε λογικά επίπεδα».
Όσον αφορά στην τιμή της βενζίνης ο κ. Ουλιάρης επεσήμανε πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα των πρατηριούχων είναι πως οι κάτοικοι της περιοχής προτιμούν να επισκέπτονται τη γείτονα χώρα την ΠΓΔΜ και να γεμίζουν από εκεί τα ντεπόζιτα τους καθώς η τιμή της βενζίνης είναι πιο χαμηλή, γεγονός όμως που πλήττει οικονομικά τους πρατηριούχους της Φλώρινας με αποτέλεσμα πολλά πρατήρια να κλείνουν».

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.