Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

O Σωτήρης Βόσδου εκτελεστικός γραμματέας στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας;

Ο πρώην περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, επί κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Σωτήρης Βόσδου, από τη Φλώρινα, θα είναι, εκτός απροόπτου, ο πρώτος εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής φαίνεται να καταλήγει στο πρόσωπο του έμπειρου κ. Βόσδου, ο οποίος προφανώς  συνδυάζει, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει προ εβδομάδων σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Δακής για τα κριτήρια επιλογής, την πολιτική εμπειρία και τον τεχνοκρατικό χαρακτήρα.

Πηγή: www.kozanimedia.gr

8 σχόλια:

  1. Μπράβο Σωτηράκη! Μιά ζωή δουλειά από το κόμμα! Και πάντα παχέως αμυνόμενος. Χαλάλι σου... Τώρα που είδαν την πολιτική εμπειρία και την τεχνοκρατική .... Ένα έχω να πώ : στις θέσεις τις πολιτικές πάντα διορισμένος και ποτέ εκλεγμένος και όσο για το τεχνοκράτης ποτέ δεν άσκησες επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε μια χαρά είσαι για αυτή τη θέση αλλά οι Φλωρινιώτες είναι τόσο δουλοπρεπείς που είναι ικανοί να σε ψηφίσουν και για θέση αιρετού. και αυτό θα είναι μεγάλο λάθος, αποδίδεις καλύτερα στα εύκολα, πρίγκιπα Σωτήρη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ Ή ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 8:32μ.μ.
    Οι "καλοπροαίρετοι" προηγούμενοι σχολιαστές, ανήκουν μάλλον στον δικό σου ιδεολογικό χώρο!
    Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι και αυτό, τότε θα πιστέψω και εγώ ότι έχουν δίκιο στις εκτιμήσεις τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΩΝ/ΝΙΔΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. Ο ΒΟΣΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΘΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΥΛΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΗΤΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ". ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΒΟΣΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. nai tora prokopsate me ton sotiri,ta ekane toso orea sta ionia nisia,tha sas kani kai esas noikokirides

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.