Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Όλα δείχνουν το "Αντιγόνη"...

Σε απολύσεις προσωπικού προχωρά η διοίκηση του ξενοδοχείου «Αντιγόνη», σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγώντας στην ανεργία 11 συνολικά άτομα. Ήδη από τις 31 Ιανουαρίου απολύθηκαν πέντε άτομα, ενώ τα υπόλοιπα έξι θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με τους συναδέλφους τους μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες.
Το γεγονός αυτό φυσικά και έχει άμεση σύνδεση με τις φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό για επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου ως χώρου εγκατάστασης των υπηρεσιών του δήμου Φλώρινας.
Αν αυτές οι πληροφορίες και οι φήμες επιβεβαιωθούν, τότε όλα δείχνουν πως η απόφαση του δήμου για το συγκεκριμένο χώρο είναι ειλημμένη εδώ και πολύ καιρό, παρά τα όσα έλεγε προχθές στο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος ο δήμαρχος.

6 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει ο Δήμαρχος να περάσει τόσο εύκολα μια τόσο σημαντική απόφαση.
    Μόλις λίγες ημέρες πριν, η Όλγα έχει δηλώσει ότι θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση. Με αυτό δεδομένο, το βλέπω κοματάκι δύσκολο, με προτεταμένα τα στήθη της Όλγας, να υλοποιεί ο Βοσκόπουλος τους σχεδιασμούς του. Εκτός πάλι και αν εντάσσεται στα πλαίσια του συνεταιρισμού τους και η ενέργεια αυτή, οπότε η Ολγίτσα θα γίνει "Μουσίτσα" και θα έχουμε μια φαινομενική μόνο αντίδραση, ενώ στην ουσία θα είναι ευλογία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ,ΤΗΝ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ( ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ.. ). ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ( ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ, ΜΕΛΙΤΗΣ) ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ...
    ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ" ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΜΩΣ !ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ, ΠΟΝΤΙΚΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ! Μυστικές συγκεντρώσεις είχαν πραγματοποιηθεί πριν λίγες ημέρες ,και επισημαίνω πριν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ατόμων που δείχνουν μια εξωτερική «ψεύτικη» απάθεια αλλά πίσω από κλειστές πόρτες συζητούν σαν φίλοι και παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για την μικρή μας Φλώρινα. Λες και έχουν χρόνια συνεργασία μεταξύ τους και ήρθε η ώρα να βρουν από κοινού λύσεις για την στέγαση υπηρεσιών του νέου μας δήμου. Λες και οι ίδιοι θα χάσουν την δουλειά τους από το οίκημα το οποίο επέλεξαν. ΟΜΩΣ 11 οικογένειες μένουν άνεργες σε μια πολύ δύσκολη εποχή.11 άτομα θα χάσουν τον ύπνο τους γιατί υπάρχει η πληρωμή ενοικίων ,δανείων ,φροντιστηρίων και το πιο σημαντικό σε λίγες ημέρες θα τρώνε ψωμί και ελιά για μεσημεριανό γεύμα. Και όλα αυτά γιατί;Με πνίγει αυτό το γιατί. Και ερωτώ :ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί ρε παιδιά κάποιο λάθος θα κάνετε!
    Ο Δήμαρχός μας, καταβάλλει διαρκείς και άοκνες προσπάθειες να βρει χώρο για την στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου μας.
    Αν βέβαια σας δίνει την αίσθηση ότι έτσι όπως το ψάχνει, μάλλον θέλει να μη βρει δημόσιο χώρο, για να "αναγκαστεί" να καταφύγει σε ενοικίαση και μάλιστα προαποφασισμένη, τότε μάλλον έχετε ψευδαισθήσεις.
    Αν θεωρείτε ότι συγκεντρώνει τους εργαζόμενους των περιφερειακών πρώην Δήμων, στα γραφεία στη Φλώρινα και υπάρχει πλέον το αδιαχώρητο, που το διαπιστώνει ο καθένας (μη σκεφτείτε πονηρά ότι αυτή είναι και η πρόθεσή του) τότε κάνετε σίγουρα λάθος.
    Είμαι βέβαιος ότι ο Δήμαρχός μας, τα έχει σκεφτεί και υπολογίσει όλα. Εσείς μπορεί να περιμένετε να αποφασιστεί πρώτα ο εσωτερικός οργανισμός υπηρεσίας, για να ξέρετε ποιές υπηρεσίες θα έχει ο Δήμος, ποιο θα είναι το προσωπικό που θα τις στελεχώνει και ποιοί πρέπει να μετακινηθούν από τους πρώην Δήμους, αλλά ο Δήμαρχός μας έχει πολύ περισσότερες μαντικές ικανότητες από σας.
    Αν χρειαστεί ο δήμος να νοικιάσει ιδιωτικό χώρο, παρά την ύπαρξη δημόσιων με κάποια έστω λειτουργικά μειονεκτήματα, μη το παραλληλίσετε με παλαιότερες πρακτικές όπως τα δομημένα ομόλογα, που συνέβαλαν στη χρεοκοπία των ταμείων, η τις διάφορες άλλες σπατάλες του κράτους, που έφεραν την χώρα μας στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.
    Αν πληρώνετε ακριβά την ΔΕΥΑΦ, μην ανησυχείτε για το που μπορούν να φτάσουν τα δημοτικά τέλη με τέτοιες πρακτικές.
    Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι διότι έχουμε Δήμαρχο που σκέφτεται πριν από σας για σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PATAN EPI PTOMATON 11 APOLIMENON GIA NA APLOSOYN TIS GRAFIARES TOYS
    11 APOLYMENOI GIA NA BOLEFTOYN OI BOLEMENOI...

    TO PLIATSIKO NOYMERO NTOYO SINEXIZETAI..

    PARTE KAI KANA MELAΝΟDERMOUS NA SAS KANEI AERA...THA KANETE KAI OIKONOMIA STA KLIMATISTIKA SAS!

    BALTE KAI MIA DIAFIMISTIKI EPIGRAFI APO TON KOLITO SAS KAI GRAPSTE APO EXO "SYGXRONI KATIKIA"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρήκε αποθεματικό από τον Στέφανο και θα βρεί τον τρόπο να το σπαταλήσει! Με ξένα λεφτά χουβαρντάς μεγάλος είναι! Το έγραψα παλιότερα πως η απόφαση είχε ήδη ληφθεί εδώ και καιρό και ο λογιστής Λουκάς ήταν από αυτούς που έπαιξαν ρόλο καθοριστικό. Δεν αφήνει μέρα χαμένη η Νέα Δημοτική Αρχή! Άρχισαν τα όργανα που έπαιζαν χρόνια τώρα στην Νομαρχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.