Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η βασιλόπιτα του Ο.ΞΙ.Φ.

Σε μια πολύ ευχάριστη βραδιά, η οικογένεια του Ο.ΞΙ.Φ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο Club Room.
Εκτός από την διοίκηση και τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων και των γονιών των, το παρόν έδωσαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατήρ Παπακοσμάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ηλιάδης, ο Δήμαρχος Πρέσπας κος Τσέπας, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κος Αριστείδου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φλώρινας κος Ρόζας, ο εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας Σ/χης κος Σωτηρίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ναούμ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ρασάικος, Ανθόπουλος, Τσιώκας, Στάιος, ο Πρ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Βόσδου και ο Πρ. Δήμαρχος Πρέσπας κος Ναλπαντίδης, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του κου Στυλιάδη της ΠΛΗΝΕΤ.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Καλύτερος Αθλητής του Ο.ΞΙ.Φ. για το 2010 Ιορδάνης Ηλιάδης και οι αθλητές και οι αθλήτριες που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της προτίμησης τους την χρονιά που έφυγε : Αριστείδου – Καλλιμάνης – Κολέντσης – Δούδος – Ρεπάτσης – Μαλάμας – Βέικου – Ταλίδου – Μικρόπουλος.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η αθλήτρια Ξένια Κωσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.