Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γιώργος Λιάνης: «casus belli για τη Φλώρινα η αύξηση τιμής του πετρελαίου»

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, θα έχουν αύριο οι βουλευτές Φλώρινας Γιώργος Λιάνης και Στάθης Κωνσταντινίδης και οι Δήμαρχοι Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, για να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης μίλησε στην ΕΡΑ Φλώρινας για τις συναντήσεις τονίζοντας πως, το ζήτημα της επικείμενης αύξησης της τιμής του πετρελαίου και η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής είναι τα βασικά που μας αφορούν αυτή τη στιγμή.
«Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης θα είναι casus belli για τη Φλώρινα» είπε ο κ. Λιάνης και πρόσθεσε «χρησιμοποιώ μια βαριά έκφραση, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι, η Φλώρινα, όπως και οι υπόλοιπες ορεινές περιοχές της χώρας, δε γίνεται να πληρώνουν τριπλάσιους φόρους από τους υπόλοιπους Έλληνες. Πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να ρυθμιστεί αυτό με τον καλύτερο τρόπο». Όσον αφορά τη σιδηροδρομική σύνδεση Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, ο κ. Λιάνης είπε ότι «η επαναφορά δύο δρομολογίων θα είναι μια προσωρινή λύση, αλλά οι προτάσεις μας θα αφορούν περισσότερα δρομολόγια και συγκεκριμένες τουριστικές διαδρομές στην περιοχή». «Το μεγαλύτερο επιχείρημά μας είναι η ενότητα» τόνισε τέλος ο κ. Λιάνης, υπογραμμίζοντας πως «όποτε διεκδικήσαμε λύσεις ενωμένοι, πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα».

Πηγή: ΕΡΑ Φλώρινας, σύνταξη: Σοφία Ζουζέλη

6 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά ουσιαστικός! Γι' αυτό αγγίζεις τις καρδιές των Φλωρινιωτών Γιώργο. Γιατί παλεύεις μαζί τους κάθε πρόβλημα. Χωρίς εσένα η Φλώρινα θα είναι ορφανή.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ 6,58 ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΊΔΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΡΚΗ.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είσαι ο πατέρας μας!
    τέρας , τέρας , τέρας μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΝΗ,
    Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΣ, Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΕΤΡΙΑ ΑΛΛΑ "ΓΡΑΦΙΚΗ" ΚΑΙ Ο ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΙΚΑΝΟΣ ΑΛΛΑ "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ" ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ.
    ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΗΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΙΤΩΝ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιάνη θεέ πάρε την ΠΑΕ

    παρε την ψυχή μας την καρδια μας το κορμί μας

    Όλα σου ανήκουν

    Γιατί μ εσένα αναπνέουμε
    Γιατί μ εσένα ζούμε
    Γιατί με τα λόγια σου δακρύζουμε
    Γιατί με τα έργα σου κονομάμε

    Χωρίς εσένα ορφανά στις λάσπες, στα χιόνια και στο κάρβουνο θα βολοδερνουμε

    ρεεεεεεεεε ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε (5:42μ.μ.)
    Ανεξάρτητα αν εμείς ξυπνήσουμε η όχι, το βέβαιο είναι ότι ο κ. Λιάνης το έχει αποφασίσει και αποχωρεί!!!
    Εσύ που όπως φαίνεται έχεις από πολύ καιρό ξυπνήσει, μπορείς να μας πεις με ποιόν προτείνεις να τον αντικαταστήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.