Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

«Το τρένο είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια» σε όλη τη χώρα

Η αντίσταση στην επιχειρούμενη κατάργηση του σιδηροδρόμου στη χώρα μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Η Φλώρινα δεν είναι η μόνη περιοχή που διεκδικεί από τον ΟΣΕ, αλλά ίσως είναι αυτή με τη μεγαλύτερη προβολή.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα Τρίκαλα, όπου ο εκεί Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και συνεχίζει τον αγώνα για περισσότερα δρομολόγια.
Για τη Φλώρινα οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν άφησαν κανέναν ικανοποιημένο και μάλλον θα πρέπει να αναθεωρηθεί η στάση και ο τρόπος διεκδίκησης, κάτι που μπορεί να γίνει με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

1 σχόλιο:

  1. Στο χέρι μας είναι να ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ τις κινητοποιήσεις μας ή απλά να αράξουμε στους καναπέδες και να ΞΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ..φρύδια μας. Προτάσεις υπάρχουν Διάθεση να υπάρχει και όλα είμαστε ικανοί να κάνουμε αρκεί να ΘΕΛΟΥΜΕ..

    σήμερα ο ζηλιακόπουλος πήγε να κόψει κορδέλα στο τραινοσκί του καιμακτσαλαν...εμείς που έχουμε το πρώτο στην περιοχή χιονοδρομικό κέντρο τι κάνουμε ; πάμε για σκί ή για ...ύπνο.

    καλά τα ψηφίσματα των εκλεγμένων . Εμένα δέν με ικανοποιούν ΠΛΗΡΩΣ όταν οι πολίτες εφυσηχάζονται..δέν κάνουμε αγώνες για αυτό...κάνουμε αγώνα για ΠΛΗΡΗ λειτουργία στον τόπο μας ΓΙΑ ΤΟ "ΚΆΘΕ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΠΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.