Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτυρία υπό το φως των κεριών και με τους ήχους των χάλκινων

Μια ξεχωριστή διαμαρτυρία διοργανώθηκε το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας από την Κίνηση Φίλων Τρένου Φλώρινας. Δυστυχώς, η συμμετοχή των πολιτών δεν ήταν μαζική και βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία το κρύο που επικρατούσε. Από την άλλη βέβαια, όσοι ήταν εκεί διατράνωσαν τη θέση τους για επαναφορά του τρένου στη Φλώρινα και αξίζουν συγχαρητήρια.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής, επίσης στην κεντρική πλατεία, και αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι περισσότεροι.




3 σχόλια:

  1. Ωραια η κινηση αλλα οι περισσοτεροι δεν γνωριζαμε τι θα γινονταν το βραδι.Προσωπικα ημουν το πρωϊ,θα μπορουσα να παω και το απογευμα-βραδι, δεν γνωρισα, οπως και πολλοι αλλοι.Τετοιες κινησεις ειναι καλο να δημοσιευονται νωριτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γνωστό σύστημα λοιπόν : τους τα κόβω Όλα και αφού το ξέρω ότι θα διαμαρτυρηθούν τους δίνω και λίγο <> (2 δρομολόγια μόνο) και έτσι όλοι ευχαριστημένοι θα είναι και με την κυβέρνηση - εταιρεία , αλλά και με το αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων .
    Το θέμα είναι θα το φάμε το τυρακι ή θα προσπαθήσουμε να έχουμε όλη την πίτα που δικαιωματικά μας ανήκει.
    Διότι ενός κακού μύρια έπονται (απομάκρυνση πανεπιστημίων ,κάθετος αξιοπρεπής στην Εγνατια , συγχώνευση σχολείων και τσουβαλιασμα των παιδιών μας σε 25 και 30αρια τμήματα και αλλά πολλα .
    Καλόν αγώνα σε όλους μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ10 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:49 μ.μ.

    to ΠΟΥΛ ΟΒΕΡ το ξυλώνουν αρχίζοντας απο κάπου .Αυτό το κάπου για αρχή ήταν το τρένο .Αν δέν συνεχίσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ τον αγώνα αντιστασης διαρκείας ούτε ΠΟΥΛ ΟΒΕΡ θα μείνει ούτε εσώρουχο στην Φλώρινα...ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ..ότι γίνεται προς την αντίθετη κατέυθυνση εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα παντως όχι της Φλώρινας .

    κάποιοι περιφρονώντας τις 60000 υπογραφες * άτυπο δημοψήφισμα μέσα σε λίγες ώρες. για να καλύψουν διάφορα χαρακτηρισαν τον αγώνα "πρόχειρο με φθηνά αποτελέσματα" φθηνό αποτέλεσμα οι 6 000 ; θα τους απαντήσω με μία παροιμία....

    "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΔΑΛΗ ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΑ"

    άς σεβαστουν όχι μονο την κινηση φίλοι του τρένου αλλα την νοημοσύνη των πολιτών φορέων που υπόγραψαν κι άς μην παραβρέθηκαν στην πλατεί...η συγκέντρωση άλλωστε κατελαβε χώρο τοσο όσο η προεκλογική συγκεντρωση ενός βουλευτή ή δημαρχου...μην ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑΔΡΑ....προσοχή λοιπόν προς όλους τους αγελαδάρηδες και αλεπουδιάρηδες της καμποχαράδρας.....

    ο αγώνας για την Φλώρινα δέν έχει ημερομηνία λήξεως ούτε ταμπέλα ούτε σφραγίδα είναι αγώνας για όλους απο όλους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.