Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση του Αιμ. Ασπρίδη στον Γ. Βοσκόπουλο

Σε απάντηση της δήλωσης του δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Φλώρινας κ. Αιμίλιος Ασπρίδης, δήλωσε τα εξής:
«Έχω μείνει πραγματικά κατάπληκτος από τα απίθανα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο δήμαρχος Φλώρινας, αναλύοντας με το δικό του τρόπο μία λιτή δήλωσή μου προς τους δημοσιογράφους, κατά τη συνάντηση της Κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας, στην οποία ο ίδιος επέλεξε να μη συμμετέχει.
Οι χαρακτηρισμοί και το ύφος της δήλωσης του θεωρώ ότι απαξιώνουν το δημόσιο διάλογο και δυναμιτίζουν τη συναινετική μας διάθεση για την αντιμετώπιση των σημαντικότατων προβλημάτων του δήμου.
Φαίνεται πως ο δήμαρχος επέλεξε το δικό του μοναχικό δρόμο και ευχόμαστε αυτό να μην έχει δυσάρεστες και οδυνηρές συνέπειες για τη Φλώρινα που όλοι αγαπάμε.
Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, που διαβάζοντας τις δύο δηλώσεις μπορούν να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα. Γι’ αυτό και δε μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω στις προσωπικές αναφορές του».

14 σχόλια:

  1. Αιμιλιάνο καλά κάνεις και επισημάνεις κάποιες καταστάσεις, όμως μην ξεχνάς εσύ και όλοι οι άλλοι που διαβάζουμε αυτά και ζούμε απο κοντά τη δημιουργία του Καλλικρατικού δήμου Φλώρινας ότι αυτός που είναι τώρα μπροστά, δηλαδή ο Γιάννης Βοσκόπουλος έχει πάρα πολλή δουλειά και δεν τα προλαβαίνεί όλα, υπάρχει τεράστια απαίτηση απο τα γεγονότα που τρέχουν τώρα και όλα μαζί, το να τα συνδυάζεις και να δίνεις λύσεις σε όλα είναι σχεδόν αδύνατο. Ας κάνουμε και λίγη υπομονή, βοηθείστε και εσείς. Οι κόντρες σε αυτή τη στιγμή δεν θα βοηθήσει σε τίποτα τον τόπο, τώρα χρειάζεται συνεργασία όλων για να μπούν τα καλύτερα και πιό δυνατά θεμέλια στο νέο δήμο, δηλαδή να αποδώσει ο νέος δήμος το καλύτερο ευατό του στους πολίτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΟΙ ΔΥΟ ΄΄ΣΩΤΗΡΕΣ΄΄ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ BLOGS.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ? ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ?ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙΝΕΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!! ΔΙΑΛΛΥΣΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ? ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ Κ ΑΣΠΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ να μην έχει δυσάρεστες και οδυνηρές συνέπειες για τη Φλώρινα που όλοι αγαπάμε.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΕ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με την δήλωση του κ. Ασπρίδη. Νομίζω ότι τα προβλήματα της φλώρινας είναι τόσο πολλά που δεν μας επιτρέπουν την πολυτέλεια αντιπαραθέσεων προσωπικού χαρακτήρα.
    Άλλωστε ο Δήμαρχος έχει πάρει ήδη ολοκληρωμένη απάντηση, μέσα από τα σχόλια που έγιναν στην αναρτημένη δήλωσή του, από τους επισκέπτες του μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλιο για τον 11:20μ.μ.
    Νομίζω ότι αποτελείς χαρακτηριστικό παράδειγμα "ρεμπεσκέ", που εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.
    Κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία σου, χρησιμοποιείς ακραία προσβλητικές εκφράσεις κατά επωνύμων. Επειδή προφανώς δεν φοράς παντελόνια, πρόσεχε μη σου πέσει το κομπινεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχόλιο με.. αφορμή τον 11.20μ.μ.
    Τώρα πως γίνεται να τα χαλάνε στη μοιρασιά οι δύο τελικοί διεκδικητές της Δημαρχίας είναι λιγάκι περίεργο. Ο συγκεκριμένος σχολιαστής κάποια εμπειρία θα έχει από τις συμφωνίες .... μεταξύ άλλων στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών και εκεί πιθανόν...δεν τα χάλασαν.Και πολυ δικαστήριο προτείνει... μήπως ξέρει να τους συστήσει και κάποιον καλό δικηγόρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. akougetai kati gia logariasmous dimarxwn pou anoiksan...me kati ekatommiria mesa ... kserete tipota kirioi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον 8:58π.μ.
    Άλλωστε ο λαός λέει : "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 12;18 ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ 11:20

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΕΛΕΣΕΙΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΝΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΓΛΥΦΤΩΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥΣ

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

    ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ή ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΑΝ ΛΕΦΤΑ Η ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

    ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ (ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ Ε?)

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον 9:04π.μ.
    Ξέρεις τι είπε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ο κ. Πάγγαλος, σε κάποιον δημοσιογράφο που τόλμησε να του κάνει ερώτηση ανάλογου προβοκατόρικου περιεχομένου;
    "και εγώ άκουσα ότι γ....ται η μάνα σου αλλά δεν το πίστεψα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον 9:33π.μ.
    Ο Γκέμπελς έχει πεθάνει κατά την λήξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Τα κακέκτυπά του όμως, προσπαθούν ακόμα και στις μέρες μας να μιμηθούν την δόξα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο (9:33π.μ.) λέει πάρα πολλά, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε κάποιους άλλους, αλλά πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι μιλάει στο είδωλό του στον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pareksigisate. den einai provokatsia. exei vromisei oli i florina. kserei kaneis kati i apla einai kakoitheies???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον φίλο αναγνώστη που έστειλε σχόλιο περί των εξόδων του blog: εάν μπορείς να στοιχειοθετήσεις με αποδείξεις και ονόματα αυτή την κακοήθεια - και κυρίως να το κάνεις αυτό επώνυμα - τότε ευχαρίστως να το δημοσιεύσουμε. Γιατί αυτό που επιχειρείς να κάνεις είναι να ρίξεις λάσπη σε ένα blog που διαβάζουν εκατοντάδες καθημερινά και που φαίνεται πως σε ενοχλεί, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσεις συγκεκριμένα συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.