Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Κοντά στις κινητοποιήσεις των αγροτών η ΕΑΣ Αμυνταίου

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου, στηρίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών της περιοχής Αμυνταίου και γενικότερα  της χώρας για τα δίκαια αιτήματα τους. Τα ειδικότερα ζητήματα της περιοχής Αμυνταίου είναι τα εξής:
1. Η καθυστέρηση στις πληρωμές βιομηχανικού ροδάκινου.
2. Τα αποθέματα κρασιών εδώ και 2 χρόνια, δημιουργούν προβλήματα ρευστότητας και στην Συνεταιριστική Οργάνωση και στους Αμπελουργούς.
3. Η μεγάλη καθυστέρηση σε υλοποίηση και σχεδιασμό δράσεων του προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», μέσω του οποίου θα χρηματοδοτηθεί η στάγδην άρδευση και μικροάρδευση στην περιοχή Αμυνταίου.
4. Η βιωσιμότητα πλέον της κτηνοτροφίας του Αμυνταίου.
Από τη μια το αυξανόμενο κόστος καλλιέργειας και εκτροφής, από την άλλη η καθυστέρηση στην πληρωμή των προϊόντων, έχουν φέρει σε δύσκολη οικονομική κατάσταση τους αγρότες και κτηνοτρόφους αλλά και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου. Καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής να στηρίξουν τον αγώνα της πιο παραγωγικής τάξης του δήμου Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.