Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Μ. Τσιώκα για το δήμο Φλώρινας (video)

Την απόφασή του να ηγηθεί ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για το δήμο Φλώρινας ανακοίνωσε επίσημα ο Μιχάλης Τσιώκας, μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Λύγκος».

84 σχόλια:

  1. ΞεφτιλοΠΑΣΟΚ αμετανόητο και προκλητικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πασοκ αλλαξε και το λενε συριζα

      Διαγραφή
    2. με βάση τα μαθηματικά ΠΑΣΟΚ = ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μαζί τα φάγανε , μαζί τα ήπιανε , μαζί τα γλεντήσανε και στο τέλος τον λογαριασμό το πληρώσαμε εμεις !!

      Διαγραφή
  2. ΤΣΩΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει ρε σεις.... Ηρεμήστε με τους υπερθετικούς!! Δεν είναι και καμιά τεράστια αίθουσα αυτή του "Λύγκος" ώστε να μη γεμίσει. Άκου κατάμεστη.... Λες και μιλάτε για το ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ΠΑΣΟΚ της συμφοράς και ο Μιχαλάκης να θέλει να το παίξει ανεξάρτητος τρομάρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχάλη, κανένας δεν περίμενε τόσο μεγάλη προσέλευση! Αυτό βεβαίως είναι μια πολύ καλή αρχή! Καλό σημάδι! Ο Βοσκόπουλος δεν είναι εύκολος αντίπαλος!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχε κόσμο ο Τσώκας και δείχνει ότι θα κατεβάσει καλό συνδυασμό.
    Αρα αφού έχουμε 3 συνδυασμούς ήδη χωράει άλλον έναν ή το πολύ άλλους 2 δηλαδή συνολικά 5 συνδυασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι κόσμο ρε φίλε? το ΠΑΣΟΚ απο το Αμύνταιο και τον Φιλώτα?

      Διαγραφή
  7. πιο μνημονιακός πεθαίνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κατάλαβες ; Πιο άσχετος πεθαίνεις !

      Διαγραφή
    2. ούτε άχνα για τον Βοσκόπουλο ρεεεεεεεεεεεεε.κατα τα άλλα αντιπολίτευση

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. μιας και είσαι υποτακτικός φάε Βοσκόπουλο που είναι "πολύς" στο να σας εξουσιάζει

      Διαγραφή
  9. ούτε μιά πρόταση....κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Μιχάλη !!!
    καλή επιτυχία για την Φλώρινα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟ ΕΚΕΙ
    ΜΑ ΤΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Δεν έλειπε ο Λιάνης...ήταν εκεί .....με την ομιλία που έγραψε στον Τσώκα...ήταν παρών!!!

      Διαγραφή
  13. Ο δικτυακός τόπος θα μπορούσε να αποτελέσει την αντίπερα όχθη της τέταρτης εξουσία, του εντυπου τύπου, αλλά τέτοιος λαός,.....καλά παθαίνουμε και είναι και λιγα! Κάποτε ίσως γίνουμε ....ανθρωποι! Κρίμα Οχι δεν είμαι σοφός! Προσπαθώ να ξεπεράσω την φύση μου, να γίνω ......άνθρωπος! Ο κάθε ανόητος πικραμένος γραφει , ότι θέλει, χωρίς αναστολές και ευαισθησίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανελλήνιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Σοσιαλιστικό Κόμμα ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ούτε μισή πρόταση για τα μεγάλα θέματα ρε Μιχάλη.έκθεση ιδεών άνευ ουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για τον Βοσκόπουλο ούτε λέξη. ΓΙΑΤΙ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηχηρές απουσίες από την εκδήλωση. Ένα ακόμα δείγμα της κατάστασης "νιρβάνα" και του μίσους που υπάρχει στο χώρο που ανήκει ο κος Τσιώκας. Έτσι βαδίζουν όλοι τους σε βέβαιη ηττα και ο κος Βοσκόπουλος σε ΘΡΙΑΜΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ.....
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κε ΤΣΙΩΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε όχι και καλή ομιλία αδελφέ.τη διάβασε με προσπάθεια και κόπο

      Διαγραφή
    2. ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ
      ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ
      ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΣΚΠΟΥΠΙΖΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΩ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΔΡΟΣΕΡΗ
      ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
      ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΑΚΡΑΝ

      Διαγραφή
  19. πολλα @@@ και κρατικοδιαιτοι πασοκοι μές στην αίθουσα, πρασινοφρουροί δημόσιοι υπάλληλοι που τους πληρώναμε τζάμπα επι δεκαετίες και που στο τέλος πήραν και τα παχουλά τους εφάπαξ, αγρότες που κατασπαράξαν τα κονδύλια που δίνονταν για ανάπτυξη , επιχειρηματίες @@@, αυτοί και κυρίως οι άνωθεν αυτών πασοκοι , χρεωκόπησαν την χώρα !! (τα ίδια σκ@@α ισχύουν και για την Ν.Δ.) και βέβαια απουσιάζουν απο αυτή την συγκέντρωση οι μεντορες μεγάλοι πασοκοι που κρύβονται , βάζοντας μπροστά έναν κατα τα άλλα αξιοσέβαστο και καθαρό υποψήφιο για να κρύψουν την βρωμιά και την δυσοδεία τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύπνα μεγάλε από τον βαθύ σου ύπνο. Μην είσαι κοροιδάρα.
      Οι μέντορες πασόκοι δεν κρύβονται. Στο σύριζα έχουν χωθεί όλοι μπας και ξαναπιάσουν εξουσία στα χέρια τους. Όπως μάθει κανείς.........

      Διαγραφή
    2. Ξύπνησα απο τα βαθύ μου ύπνο τα τελευταία δύο χρόνια και έιδα ότι οι πασοκοι " μέντορες" έγιναν συνεταιράκια με την Ν.Δ. μπροστά στο κίνδυνο της φυλακισης τους καί αυτο γιατί φοβούνται και οι δύο την επερχόμενη πολιτική αλλά κυρίως δικαστική αλλαγή στην χώρα, όταν χάσουν την εξουσία και οδηγηθούν ξεβράκωτοι ενώπιον της δικαιοσύνης ,τότε θα μάθουμε την αλήθεια , όπως έγινε με την δίκη της χούντας το 1975 (αυτά που έκαναν οι χουντικοί ήταν πλημελήματα μπροστά σάυτά που πιστεύω ότι θα μάθουμε τα επόμενα χρόνια ) . Ξύπνα απο τον κοματικό σου λήθαργο και βάλε το μυαλό σου λίγο να δουλέψει !!!

      Διαγραφή
  20. όλο το ΠΑΣΟΚ που είχε την κουτάλα και ανακάτεβε την σούπα τόσα χρόνια ήταν εκεί. μπράβο. μόνο που τώρα φτάσατε στο 3% και δεν σας πιστεύει κανένας. σιχαθήκαμε τα μεγάλα λόγια και να σας βλέπουμε με τα κουτάλια και εμείς να είμαστε νυστικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε καθε "δημοκρατικη"κοινωνια,ο λαος εχει "τα αφεντικα"που του αξιζουν..μη παραπονιεστε λοιπον προβατα Φλωρινιωτες..το ζηταει ο οργανισμος σας το καμιτσικι..συνεχιστε να ψηφιζεται τον αφεντη με τους αυλικους,τις μαριονετες αντιδημαρχους που χωρις καμια αξιοπρεπεια δεχονται να κινει αλλος τα νυματα και να εκτελουν εντολες..αυτο σας αξιζει ..συνεχιστε να ψηφιζετε κομματικα αγνοωντας τις προσωπικοτητες και τις προσπαθειες που γινονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ligos poly ligos.. einai kai i istoria toy me to pasok kai ton liani.. kai to paizei kai aneksarthtos mas doulevoune oi pasokoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γνωστή η τακτική των υπολοίπων υποφηφίων να γράφουν για το ΠΑΣΟΚ και να κράζουν για να διαμορφώνουν κλιμα έτσι νομιζουν με το φτωχό μυαλό τους και να ειναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
    Μιχάλη μη μασάς και τους δίνεις σημασία χτυπάνε το δέντρο που έχει καρπούς.
    Ξεκίνησες καλά και έχουν λερώσει το βρακάκι για αυτό και ταράχτηκαν και κανουν το ενα λαθος μετα το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Διαβαζοντας κανεις ολα τα αρνητικα σχολια συνειδητοποιει οτι το μονο που εχουν να του προσαψουν του ανθρωπου αυτου ειναι οτι ανηκει στο Πασοκ,του καταλογιζουν δηλαδη ολα τα λαθη αλλων επειδη απλα ανηκει στην ιδια παραταξη,για τον ιδιο σαν ανθρωπο δε βλεπω να εχει να πει καποιος κατι κακο και αυτο μονο θετικο μπορει να ειναι,σε αντιθεση με τον αντιπαλο του που εχει παρε δωσε με τη δικαιοσυνη και λεω μονο αυτο και οχι ολα τα υπολοιπα που ολοι οι Φλωρινιωτες πολυ καλα γνωριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. den bare8ikate akoma na asxoleiste me thn nea dhmokratia kai to pasok??? anoixte ta straba sas kai psifiste an8rwpous a3ious gi'auth thn polh mono etsi 8a pame mprosta. autos o topos 8elei an8rwpous a3ious kai oxi prasinous kai galazious. tosa xronia trabousame apo tous gerous po o psifos tous itan parakioumenos alla ap'oti fenete kai ta eggonia tous ta idia probata einai ftasame sto 2014 gia na phgainoun oi 20-30-40 xronoi me proshmiomena psifodeltia.... sumperasma kala mas kanoun kai boskopoulos kai o opoiosdhote boskopoulos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ 2:07μ.μ.

      Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ
      ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ
      Ω ΓΡΑΦΙΚΕ!

      Διαγραφή
    2. Ενώ δεν είναι γραφικότητα σε μια εποχή που ο δικομματισμός έχει καταρρεύσει να ασχολείστε ακόμα με το που ανήκε ο καθένας. Όλοι κάπου ανήκαν, τι πρέπει να γίνει τώρα; Αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάζουν κι οι όροι του παιχνιδιού. Καιρός να ξεκολλήσετε τα μυαλά σας. Η Φλώρινα έχει μείνει καμιά 20αρια χρόνια πίσω με αυτά και με αυτά.

      Διαγραφή
  26. AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όποιοσ δεν θελει βοσκοπουλο πάει αλλού

      Διαγραφή
    2. Επειδή ο Μιχάλης είναι έντιμος και δεν θέλησε, όπως δυστυχώς όλοι οι άλλοι εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι, να στηρίξει την δική του υποψηφιότητα στην αποτυχία και τα πλείστα όσα παραπατήματα του Βοσκόπουλου!
      Ο Μιχάλης επιδιώκει την θετική ψήφο και όχι απλά την ψήφο διαμαρτυρίας!

      Διαγραφή
  27. γιατί ξέχασε τον Βοσκόπουλο? τυχαίο? δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μιχάλη, συγχαρητήρια που με σχετικά λίγα λόγια έδωσες το στίγμα σου, η οπτική σου για τον σωστό τρόπο λειτουργίας των οργάνων (ουσιαστικές αρμοδιότητες στους αντιδημάρχους χωρίς καπελώματα, όπως είπες θα είναι σαν πέντε δήμαρχοι στους τομείς τους και επανάκτηση του ρόλου τους για τους 48 προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και εδώ μ άρεσε αυτό που είπες ότι θα είναι σαν μικροί δήμαρχοι στον τόπο τους!!!) με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και θεωρώ ότι είναι ο σωστός τρόπος απάντησης στην κρίση με ενεργοποίηση περισσότερων ανθρώπων στην κοινή προσπάθεια!
    Σε τιμάει ιδιαίτερα το γεγονός ότι αγνόησες παντελώς τον Βοσκόπουλο και δεν προσπάθησες να στηρίξεις την δική σου υποψηφιότητα, στα ομολογουμένως πάμπολλα φαινόμενα κακοδιοίκησης, κακοδιαχείρισης και ρεμούλας που τον χαρακτηρίζουν!!!
    Ανυπομονώ πραγματικά να ακούσω την πρότασή σου για το πρόγραμμά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κύριε Τσιώκα,σας γνωρίζω προσωπικά και θα ήθελα να παραστώ στην επίσημη παρουσίασης σας μα λόγοι υγείας δεν μου το επέτρεψαν....Τόση ώρα διαβάζω πικρόχολα σχόλια για εσάς και για το κόμμα το οποιο υπερασπίζεστε και εχω μονάχα ετούτο να πώ.....
    Μόνο τα καρποφόρα δέντρα τα πετροβολούν.
    Σααντί, 1213-1292, Πέρσης ποιητής
    Καλή σας επιτυχία απο καρδιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΣΩΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ; ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΘΑΝΕ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ .......ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κρίση που έπληξε την χώρα μας, είναι σαν βαριά αρρώστια και μας προέκυψε σαν ιατρός το μνημόνιο!
      Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να πολεμάει την αρρώστια, τάχει βάλει με τον ιατρό!!!
      Το χειρότερο είναι ότι δεν προτείνει και κάποιον καλύτερο και έτσι το μνημόνιο φαντάζει ως η μόνη γιατρειά που χωρίς αυτήν ο ασθενής θα ήταν νεκρός!

      Διαγραφή
    2. Κατ’ αρχάς, η προϋπάρχουσα της οικονομικής κρίσης βαριά αρρώστια είναι που μας οδήγησε σε αυτήν. Με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγούσε σε αυτήν. Απλώς στις μέρες μας γίνονται πιο εμφανή τα αποτελέσματά της. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην πολεμάει την αρρώστια στη ρίζα της, αλλά και αυτός με τον οποίο τα έχει βάλει, δεν είναι και κανένας ιατρός της προκοπής! Χασάπης της συμφοράς είναι – πληρωμένος δολοφόνος.
      Το μνημόνιο φαντάζει ως η μόνη γιατρειά που χωρίς αυτήν ο ασθενής θα ήταν νεκρός; Με αυτά που ακούγονται από τις τηλεοράσεις, μπορεί. Η αλήθεια είναι ότι οι προπαγανδιστές υπέρ της εγκληματικής και εγκληματογενούς πολιτικής που βιώνουμε φαντάζουν σαν λιοντάρι. Σαν ένα λιοντάρι που απειλεί την εγκλωβισμένη ανάμεσα στα δόντια του γαζέλα πως, αν δεν συνετιστεί με τις υποδείξεις του, θα την αφήσει στην αφιλόξενη σαβάνα... Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι, τη δουλειά τους...
      Διογένης

      Διαγραφή
  32. Mε ποιους ρε τριβει τα χερια του ο βοσκοπουλος; τι νομιζει οτι ειναι, 2006 και 2010; ολοι τον εμαθαν. ολοι τον παρατησαν . δεν τον παει κανεις ουτε φλωρινα ουτε χωρια. μονος μου εγω και ο πονος μου.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολύ λίγος...όπως λέμε light υφαντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όταν ο Πλαπούτας, ο γραμματικός, έλεγε στον Γέρο του Μοριά : Στρατηγέ, μας βρίζουν, μας συκοφαντούν! Ο Κολοκοτρώνης του απαντούσε : Γραμματικέ, τα παιδιά στην καρυδιά που έχει καρύδια πετούν πέτρες! Μιχάλη, να χαίρεσαι για τα αρνητικά σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άδικα κουράζεστε παιδιά! Έχουν εκδηλωθεί ως τώρα 6-7 υποψήφιοι για τον Δήμο και σας βεβαιώνω ότι όλοι τους μαζί ούτε έναν σοβαρό συνδυασμό δεν μπορούν να κάνουν! Αντίθετα, στο Δημαρχείο, γίνεται κάθε μέρα παρέλαση! Ξυπνήστεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οσους και να κατεβασετε ΠΑΛΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ...ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μαντειο των δελφων η το μαντειο του νυν δημαρχειου; α ρε κουνια που σας κουναγε

      Διαγραφή
    2. KΑΛΑ 20.1 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΣΟΥ....ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΣΜΟ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ...ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ? ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ 1000ΡΙΚΟ ΟΤΙ ΞΑΝΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΕΓΩ ΒΑΖΩ...ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ???????.....

      Διαγραφή
    3. ΕΝΑ 1000ΡΙΚΟ; ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΕ; ΔΕΝ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;

      Διαγραφή
    4. ανεβάζω το στοίχημα από τα 1000 ευρώ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ 7.24 ...

      Διαγραφή
  37. Σήμερα ανακοινώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουλίδης και τελειώνει το παραμύθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέχθηκε τελικά το διορισμό του ως υποψήφιος Δήμαρχος ο Κουλίδης; Τελικά η επιτροπή σοφών του Σύριζα επέλεξε τον Κουλίδη;

      Διαγραφή
    2. Ποιος Κουλίδης βρε παιδιά;

      Διαγραφή
    3. Ο Τάκης. Ο φαρμακοποιός. Έβαλε από την τζέπη του και έκανε δημοσκόπηση. Εξασφάλισε και την στήριξη της Μητρόπολης. Αυτές τις μέρες ανακοινώνεται

      Διαγραφή
    4. Σ' ευχαριστώ 5:45.Δεν ήξερα ότι ενδιαφερόταν ο Τάκης.Δεν ακούγεται και άσχημα,ε;

      Διαγραφή
    5. Καθόλου άσχημα. Τίμιο παιδί, κεντρώος και με σχέσεις με την εκκλησία. Αρκεί να μην τον φάνε οι ψευτοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    6. Γιατί να τον φάνε;Λες και όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι;Στο κάτω κάτω αυτές οι εκλογές είναι διαφορετικές και η "άλλη πρόταση" θέλει να ψηφιστεί από όλες τις παρατάξεις.Δεν γίνεται διαφορετικά.Πραγματικά είναι καλό παιδί ο Τάκης και επιτυχημένος επαγγελματίας. Είναι σημαντικό να είναι κάποιος επιτυχημένος, σεμνός και νοικοκύρης, δε νομίζεις;

      Διαγραφή
    7. ΟΛΟ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΛΟΓΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ...

      Διαγραφή
    8. TI EGINE ? KAI I MHTROPOLH STO....KOLPO? AFTA DEN MAS TA EIPATE....NA TA PO STON DIA....

      Διαγραφή
    9. Γιατί όπως φάνηκε και από την περίπτωση Καρυπίδη οι ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να σε φάνε αν δεν πας με τα νερά τους. Ο Τάκης να δηλώσει 100% ανεξάρτητος και να μη δεχτεί χρίσμα από κανένα κόμμα

      Διαγραφή
    10. Oι 5-6 που κάνουν το κουμάντο στην κίνηση του Σύριζα θα τον έχουν υπό επιτροπεία και έλεγχο. Γιατί θέλουν λέει άλλο μοντέλο Δημάρχου. Κάτι σαν κοινοβιακή Δημαρχία αυτό κατάλαβα.

      Διαγραφή
    11. ΠΗΓΕ 19 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  38. Σιγά μην κλείσει το φαρμακείο ο Κουλίδης. Υπάρχει επαγγελματικό ασυμβίβαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι,
      σύμβουλοι της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωποι της τοπικής
      κοινότητας:
      α) Δικαστικοί λειτουργοί, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων
      ασφαλείας και θρησκευτικοί λειτουργοί των γνωστών θρησκειών.
      β) Γενικοί Γραμματείς και υπάλληλοι των δήμων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας
      και εάν υπηρετούν, καθώς και δημοτικοί συμπαραστάτες, στους δήμους όπου
      υπηρετούν.
      γ) Πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου
      δικαίου με εξαίρεση τα ιδρύματα, οι οποίοι δεν είναι αιρετοί, υπάλληλοι με
      οποιαδήποτε σχέση εργασίας δημοτικών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και ιδρυμάτων, καθώς και διευθύνοντες και εντεταλμένοι σύμβουλοι και υπάλληλοι νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, πλην αστικών εταιρειών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, τα οποία έχουν συστήσει ή στα οποία συμμετέχουν οι δήμοι, στους οποίους υποβάλλουν υποψηφιότητα.
      δ) Υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας των δήμων που συνενώνονται στο νέο δήμο που προκύπτει από τη συνένωση.
      ε) Υπάλληλοι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας του Δημοσίου, των περιφερειών, κλπ
      στ) Διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες ή
      εντεταλμένοι σύμβουλοι των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, κλπ

      Για Φααρμακοποιούς δεν λέει τιποτα..

      Διαγραφή
    2. Καλά μη μασάτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει Κουλίδη!
      Οι διάφοροι Γκέκτσηδες θα υπονομεύσουν την υποψηφιότητα για να έχουν τον ρόλο οι ίδιοι!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με τον 9.37
      Στο τέλος αφού θα έχουν υπονομευτεί όλες οι άλλες υποψηφιότητες θα εμφανιστεί ως μοναδική λύση ο Γκέκτσης!
      Αυτό πάντως δεν είναι κατ ανάγκη κακό, αφού θα μας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα ντέρμπι απ τα παλιά, ανάμεσα σε Βαγγέλη (Γκέκτση) και Βίκυ (Παπαναστασίου) για καταγραφή δυνάμεων με το ΚΚΕ!
      Άλλωστε σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε κάτι παραπάνω!

      Διαγραφή
    4. 8:45, μάθε να διαβάζεις τον Καλλικράτη. Άρθρο 16. Αναστέλλεται η επαγγελματική δραστηριότητα Δημάρχων σε δήμους άνω των 10.000 κατοίκων.

      Εσύ διαβάζεις τα κολύματα. Άσχετοοοοοο

      Συνεπώς αν ο Κουλίδης βγει θα πρέπει να κλείσει το φαρμακείο του

      Διαγραφή
    5. Ρε @@@ το αρθρο εχει τροποποιηθει και πλεον δεν υπαρχει υποχρεωση ο δημαρχος να μην εργαζεται

      Διαγραφή
    6. 1.51 μ.μ. ο Βοσκόπουλος είσαι και μας λες να μάθουμε να διαβάζουμε Καλλικράτη;
      Μάθε και εσύ ότι με τον νόμο 4111/2013 το άρθρο 16 του Καλλικράτη καταργήθηκε.
      Συνεπώς ο Κουλίδης ΔΕΝ έχει κανένα πρόβλημα

      Διαγραφή
    7. Οριστικό!! Ο Κουλίδης είπε το ΝΑΙ. Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά μεγάλη δυναμική και διεύρυνση

      Είμαι ο 11:45 και 5:45

      Διαγραφή
  39. AΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η ομάδα αυτή μόνο για την αυτοπροβολή της νοιάζεται και τίποτα άλλο, όνειρό τους οι βουλευτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κυριε υποψήφιε,
    Για να σας ψηφίσω θα ήθελα δυο τρεις απαντήσεις:
    Γιατι ενώ θεσατε υποψηφιότητα για τον Δήμο Φλώρινας, ένα μεγάλο μερος του των παρόντων στην εκδήλωση ήταν ψηφοφόροι του δήμου Αμυνταίου;
    Θα το τερματίσετε το εγχείρημά σας ή θα το παραδώσετε σε κάποιον από μηχανής θεό ; (Ασπρίδη, Τσότσκο κ.λ.π.).
    Γιατί δεν ήταν παρόντες στην παρουσίαση σας ο ΓΓ της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και οι έστω λίγοι εναπομείναντες από το παλαιο και καθαρό κατ΄ ευφημισμόν, ΠΑΣΟΚ;
    Ποντικέ, δεν ξέρω αν οφείλεται σε δικό μου λάθος , αλλα ίδιο σχόλιο υπέβαλα και χθές αλλά δεν κοινοποιήθηκε. Σήμερα που είμαι προσεκτικός ελπίζω να περάσει από την έγκρισή σας. Αν πάλι δεν περάσει θα έχω βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την υποψηφιότητα του ΜΙχάλη....
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.