Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η απάντηση μας στο δήμο Αμυνταίου

Για πολλούς, θα ήταν πολύ βολικό εάν όσα γράφονταν εδώ τα βγάζαμε από το μυαλό μας. Δυστυχώς όμως, για τους ίδιους, η πραγματικότητα δεν είναι αυτή.
Επί της ουσίας και προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης με όλους, το γεγονός της απουσίας των δημάρχων Φλώρινας και Αμυνταίου αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη συνάντηση και μάλιστα τέθηκε και ως ερώτημα προς τους υπευθύνους της Κίνησης. Οι οποίοι - παρουσία όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση - απάντησαν πως εστάλησαν προσκλήσεις. Από την άλλη βέβαια, ο δήμος Αμυνταίου λέει το ακριβώς αντίθετο. Άρα, ή η μία πλευρά δε λέει την αλήθεια ή η άλλη. Πάντως όχι εμείς. Και αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Άλλωστε, με το να δημοσιεύουμε τα όσα ειπώθηκαν από υπεύθυνους ανθρώπους για το θέμα, παρουσία πολλών άλλων ανθρώπων, δε θεωρούμε πως αυτοακυρώνουμε την εγκυρότητα μας.
Ασφαλώς βέβαια και αναγνωρίζουμε στο δήμαρχο Αμυνταίου τις προσπάθειες που έχει κάνει για το θέμα, στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, και μας χαροποιεί και ο επίλογος του δελτίο τύπου του δήμου.
Χαιρόμαστε επίσης διπλά γιατί ο δήμαρχος Αμυνταίου, εν αντιθέσει με άλλους, δείχνει να υπολογίζει και να «μετρά» και τα blogs, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ ΠΟΝΤΙΚΕ,

    το ερώτημα σου προς τον Δήμαρχο Αμυνταίου Θα έπρεπε να είναι σχετικά με το πως πληροφορήθηκε την μεταφορά της κριτικής που έγινε στη συνάντηση από το blog σου και ΔΕΝ πληροφορήθηκε για την ΙΔΙΑ την συνάντηση που αναρτήθηκε και πάλι στο blog.

    Ένα απλό συγνώμη, όπως του κ. Ηλιάδη σήμερα στο Περιφερειακό συμβούλιο (παρόλο που και ο ίδιος από παράληψη δεν κλήθηκε επισήμως) και όχι επίθεση στην κριτική της απουσίας τους, θα αρκούσε.

    Φαίνεται πάντως οτι οι προθέσεις και των δύο (2.. και όχι 3..) είναι να στηρίξουνε αδιαπραγμάτευτα την πλήρη επαναλειτουργία της γραμμης. Οπότε ας τους καταλογήσουμε μόνο την έλλειψη γρήγορων ή επιλεκτικών αντανακλαστικών και ας μην αναλλωθούμε σε τυπικές κατηγορίες και χάσουμε την ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.