Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΜΕ: «Να ακουστεί η φωνή της εργατιάς παντού»

Κλιμακώνουν τη δράση τους οι ταξικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης, για την επιτυχία των συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ στις 10 του Φλεβάρη και την απεργία στις 23 του μήνα. Δίνουν τη μάχη με καθημερινές εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς και κατοικίας, με παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στην επίθεση της εργοδοσίας όπως εκφράζεται σε μια σειρά χώρους εργασίας, αλλά και στις επιπτώσεις της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.
Στο πλαίσιο της ολοήμερης δράσης στις 10 του μήνα στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, από το πρωί προγραμματίζονται να γίνουν παρεμβάσεις στα νοσοκομεία, περιοδείες σε όλους τους χώρους της ΔΕΗ και εξορμήσεις σε βιοτεχνίες και άλλους χώρους δουλειάς. Στις 6.30 μ.μ. Θα ξεκινήσουν πικετοφορίες από τις πλατείες Κοζάνης και Πτολεμαΐδας. Σε Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά το πρωί θα γίνουν παρεμβάσεις στα νοσοκομεία και στη συνέχεια μαζικές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, μόρφωσης και κατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.