Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Κλείνει το Α’ Σώμα Στρατού;

Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων 24ωρων σχετικά με το σχέδιο κατάργησης στρατοπέδων που προωθεί το Υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στα στρατόπεδα που εξετάζεται να κλείσουν είναι και το Α' Σώμα Στρατού.
Μεθοδεύσεις για να καταργηθούν στρατόπεδα «βλέπει» και ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης ο οποίος τονίζει στον Αδέσμευτο Τύπο ότι: «Δεν νοείται να μη θεωρείται παραμεθόριος ένας νομός με δύο δοκιμαζόμενα σύνορα όπως της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας. Επειδή μάλιστα αυτό το διάστημα ακούγεται έντονα ότι θα καταργηθούν το Α' Σώμα Στρατού της Κοζάνης και της 15ης Ταξιαρχίας που βρίσκεται στην Καστοριά αλλά και η μετακίνηση της 9ης Ταξιαρχίας που βρίσκεται στην Φλώρινα, φοβούμαι ότι εάν το σχέδιο αυτό υποκρύπτει μεθοδεύσεις κατάργηση στρατού. Σε αυτή την περίπτωση θα μας βρουν απέναντι. Η παρουσία του στρατού καλύπτει την ανασφάλεια των κατοίκων μας. Το να γίνουν ρυθμίσεις αποκλειστικά για τις αγοραπωλησίες ακινήτων, με πολλή προσοχή, ασφαλώς, θα είναι προς την θετική κατεύθυνση για τη χειμαζόμενη περιοχή μας».

1 σχόλιο:

  1. Μακαρι να κλεισει ρε παιδια.εμεις που ειμαστε στα νησια κ εβρο τι ειμαστε?αλλοι στρατιωτικοι?μακαρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.